355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlar eşim yemin töreni için silahla jimnastik göstersi için seçilmiş. Çok yoruluyormuş ama eğlencelymiş. O yüzden artık her akşam arayamıyor. Çok yorulduğu için sızıp kalıyormuş.

Desene bizimkiler yorgun savasci olup ciktilar basimiza :))

galiba ben özel mesaj gönderemiyorum canım sen benide eklesene şafak 150 manisa-kıbrıs

Güzel olcak guzll aklını seveyım cnmm ben gorusuyorum cocuk brz kendnı toplasın barışcaklar arada arıyck yanında olck ıyıye dogru gdıolrr brz zmn lazm sdce

inşallah canım hayırlısıyla bi usta olsalardı bizde onlarla birlikte acemilik yaşıyoruz resmen :2: acemi yarenler

Aynen yalniz disardan nasil gorunuyoruz acaba tlf hep elinde, caldiginda panikleyen hemen alooo bitanem diye acan ve dokunsalar aglayacak olan kizlar :)) bi dusundumde tatli geldi suan sanki :))

Güzel olcak guzll aklını seveyım cnmm ben gorusuyorum cocuk brz kendnı toplasın barışcaklar arada arıyck yanında olck ıyıye dogru gdıolrr brz zmn lazm sdce

Kiyamam kizcagiz simdi kimbilir ne haldedir geldiginemi sevinsin sagligina mi uzulsun ah yavrum ya konustugumda bizden cok selam soyle ozletmesin kendini gelsin arada dualarimiz hep onunla

Kizlar diyorum ki askerlerimize soyle guzel bi supriz yapalim, kurabiye, dolma falan mi gondersek? Ptt yiyecek kabul ediyornu? Kargolar gitmiyor sanirim askeriyeye ne dersiniz yapalimmi boyle bisey? Soyle guzel kalpli kalpli kurabiyeler? Ben kitap gonderdim ptt ile eline ulasti ama biz bu zamanlari 1 kez yasicaz iyi yonunden bakaliz askerlerimizin gonlinu fethedecek hatira kalicak biseyler?

olur ama artık usta bırlgnde yaparz cnku haftaya burdalar cnm :26:

daha önce ki konulara bakmıştım yapıp göndermişler ama nasıl gider o var işte neskafe falan göndermişler gerek yok bence neskafe her yerde neskafe ama özel birşyler süper olur güzel fikir çıkarsa bende yaparım:)))

olur ama artık usta bırlgnde yaparz cnku haftaya burdalar cnm :26:

Suan kulagima o kadar guzel geldiki " haftaya burdalar..." Gerci nisanlim gelemiyor cubku usta birligide ayni yer o yuzden denizliden cikamiyor ben gidicem yanina ve 3 gun dolu dolu geciricem sevdigimleee :))

ben telefon kartı gönderiyim dedim ulaşmaz burda gönderme dedi o yüzden hiçbişi göndermeyi düşünmemiştim

Biz 2. Yildonumumuzu ayri gecircez ( o zaman daha ozel bisey yapmam lazim gerci 13 nisan yildonumu nisanlim 20 nisanda burda en guzel hediyen bana :)) ben 352. Yarenlerine yazdim bakalim elbet iclerinden gonderen olmustur

ben telefon kartı gönderiyim dedim ulaşmaz burda gönderme dedi o yüzden hiçbişi göndermeyi düşünmemiştim

Valla ben gonderdim hatta fazla fazla gonderdim orda ailesine ulasamayan cocuklar varmis sevdigim onlara vermis kiyamam ptt ile gonderdim tatlim

Canim nescafe gondermelerinin amaci; bazi askeriylerde ne cay var ne kahve eger askerin cay veya kahve icmeyince basi agriyanlardansa mutlaka gonderiyosun :)) benimkinin birlige nescafe makinesi gelmis butun herkes basinda toplanmis ilk defa goruyosun sanki diyo

Fistiklar ben yatiyorum malum sabah 6 da kalkiyorumm nisanlimin sesiylee :)) safak attirirken benim yerimede attirmayi unutmayin olurmuuu exelanssinda sarisina kavusmasina son 7 gun deyin hehe :))

Valla ben gonderdim hatta fazla fazla gonderdim orda ailesine ulasamayan cocuklar varmis sevdigim onlara vermis kiyamam ptt ile gonderdim tatlim
sen nereye gönderdin canım ? bide kaç günde gitti geç mi kaldım acaba göndersem yarın ? bide minicik not iliştiriyim içine parfümlü parfümlü

KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU

353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ

PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ

PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ

ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ

bonsai -> Şafak 151 -> Gemlik

cimcime_89 -> Şafak 151 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 151 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak 151 -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ

:13: İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…