Allah yardımcın olsun canm( bilirim zordur bn mühendisim iş güvenliği uzmanlığı sınavım var ve düzgünce çalışamıorm bile
Aaa sevdim bu fikri güzel olur iyiymiş gönüllümuz de hazır zaten :)canım cok mantıklı vallahı yapalım bende duunuyordum.. Bi topiğde vardı Rahatsız olmazlarsa ıse bızde oyle yapalımm ŞAFAK matık ama bızımkı hergece attıraalan şafaaklarınn yanındaa birdee Nerede asker nereye gıtceek olcagnıda yazalım .. 00.00 da yayınlarız mesela örnek Kısa dönemm asker yarenleriDEAM ŞAfaak 150 acemi birligi manisa merkez usta Kıbrıs yazalımm hem daha bıı topplanırz ŞAFAK matigi her gece 00.00 da attırabılırım duzenleyıp 1 kısı attırsın kı karışmasınn yda ıstedgnz bı kişide hergn duzenleyıp attırabılır ısımlerı alıpp fark etmez gonullu yapabılırım :26:
Aaa sevdim bu fikri güzel olur iyiymiş gönüllümuz de hazır zaten :)
Resul Dindar - Kendine İyi Bak - YouTube
kızlar cnm çok sıkkınhastaneye gitmişti bugün bu hafta 2. gidişi geçen haftada gitti.... bni arkadaşından aradı arkadan kikir kikir hemşirenin sesi sesli sesli konuşuo gülüo filan canım sıkıldı onun arkadaşıyla konuşuomş nie bu kadar samimi oluolar ki ve 3. gidişi
Evet sen demirbaşsin canım bence çok uygun diğer arkadaşlarında hoşuna gider kanımca :)Bende hep dıcem sıze kaynıyordu ehe evet hergun kaçırmadan burdayım yaa ondan ben yapabilirim itiraz eden olmazsa dedımm tabı baskası duzenlesın dıyorsanz o kişi yapsn fark etmez
Kızlar merhaba :) ben yeni katıldım aranıza gün boyu yazdıklarınızı okudum çok güzel olmuş sayfa:) umarım sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşuruzbenim askerim edirne uzunköprüde var mı orda sevdiği olan
manisa batı kışlada askeri olan arkadaşlar sizinkiler hergün arıyor mu? benimki aramadı bugün acaba keyfinden mi aramıyorbazen düşünüyorum boşuna mı bekliyorum acaba diye
manisa batı kışlada askeri olan arkadaşlar sizinkiler hergün arıyor mu? benimki aramadı bugün acaba keyfinden mi aramıyorbazen düşünüyorum boşuna mı bekliyorum acaba diye
Hoşgeldin Allah kavuştursun :)Kızlar merhaba :) ben yeni katıldım aranıza gün boyu yazdıklarınızı okudum çok güzel olmuş sayfa:) umarım sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşuruzbenim askerim edirne uzunköprüde var mı orda sevdiği olan
eşşek kafalı sinirimi bozuyo bende her aradığında zırt diye acıyorum hata bende merak ettirmek lazım demek ama kıyamıyoz işte:2: tuvalete bile telefonla giriyorum ararsa duyarım diye görür ama bundan sonraBenimki öğlen arardı her zaman bugün aramadı. Ama akşam aradı. Atış filan yapmışlar bugün. Hiç vakit olmamış arayacak.
evet canım adanadayım.. çalışıorm işim sebebiyle buradayım sen ?
eşşek kafalı sinirimi bozuyo bende her aradığında zırt diye acıyorum hata bende merak ettirmek lazım demek ama kıyamıyoz işte:2: tuvalete bile telefonla giriyorum ararsa duyarım diye görür ama bundan sonra
hala anlamış deilim ne zman müsait olduğunu hergün farklı saatte arıyor neyse çok düşünmemek lazım demek hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?