355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Allah yardımcın olsun canm ( bilirim zordur bn mühendisim iş güvenliği uzmanlığı sınavım var ve düzgünce çalışamıorm bile

erkek arkadaşım makine resmi öğretmenliği bitirdi canım teknik ressam oda gelince hazırlanıcaktı iş güvenlğine inşallah hepimiz için en hayırlısı olur canım

Aaa sevdim bu fikri güzel olur iyiymiş gönüllümuz de hazır zaten :)

Tatlim ask olsun aklina neler getirmissin genelleme yapmak istemiyorum hani istisnalar var elbet ama hemsireler genelde biraz daha girisken hareketli tipler oluyo o yuzden kafana hic takma su yonden bakalim birde askerin seni her firsatta ariyor baksana dr gitmis orda bile aramis seni kotu
bisey olsa hemsirenin sesini duyacagini bile bile hic ararmiydi??

Bende hep dıcem sıze kaynıyordu ehe evet hergun kaçırmadan burdayım yaa ondan ben yapabilirim itiraz eden olmazsa dedımm tabı baskası duzenlesın dıyorsanz o kişi yapsn fark etmez
Evet sen demirbaşsin canım bence çok uygun diğer arkadaşlarında hoşuna gider kanımca :)

tamam o zamann :) baslatiyorum o zaman kizcelerimm 353. donemi Safak matige kendini ekletmek isteyenler bana ozelden msj attsin lutfen 00.00 da bgn safak matigimiz aticaak :) lazm olanlar 1) Safak sayiniz 2) askerinizin acemi ve usta birlikleri hergun saat 00.00 'da safak matikte atilcakk uzun donem kisa donem fark etmez safak matige ekletmek isteyenler ozelden bana mesaj atsn boylesi dha iyi olcak karışmaz heemm kiminki neredeydı bılırız ehe opuldunuz :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba :) ben yeni katıldım aranıza gün boyu yazdıklarınızı okudum çok güzel olmuş sayfa:) umarım sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşuruz benim askerim edirne uzunköprüde var mı orda sevdiği olan

manisa batı kışlada askeri olan arkadaşlar sizinkiler hergün arıyor mu? benimki aramadı bugün acaba keyfinden mi aramıyor bazen düşünüyorum boşuna mı bekliyorum acaba diye

manisa batı kışlada askeri olan arkadaşlar sizinkiler hergün arıyor mu? benimki aramadı bugün acaba keyfinden mi aramıyor bazen düşünüyorum boşuna mı bekliyorum acaba diye

Benimki öğlen arardı her zaman bugün aramadı. Ama akşam aradı. Atış filan yapmışlar bugün. Hiç vakit olmamış arayacak.

Kötü de düşünme. Kontörü filan da olmayabilir

Kizlar fikrimi begenen tum arkadaslara tesekkuuur ediyorum :)) 347. Donemlere baktim bizden 6 donem once hani biraz moral olsun onlarda beklediler kavustular zaman geciyor gibisinden bi baktim hepsinin altinda takvim ayni 1 aylik evli olan var 2 aylik olan var duygulaniyo insan bizde oyle olucaz kizlar yarindan itibaren 4 aylara dusuyoruz ve haftaya yemin torenleri var aslina bakinca zaman oyle boyle geciyorr Deam, bu isi zaten en iyi sen yurutursun tatlim nasil geldimi baya msjlar? Kizlar bu arada Tubayi cok merak ediyorum gorusen var mi?

Benimki öğlen arardı her zaman bugün aramadı. Ama akşam aradı. Atış filan yapmışlar bugün. Hiç vakit olmamış arayacak.
eşşek kafalı sinirimi bozuyo bende her aradığında zırt diye acıyorum hata bende merak ettirmek lazım demek ama kıyamıyoz işte:2: tuvalete bile telefonla giriyorum ararsa duyarım diye görür ama bundan sonra

evet canım adanadayım.. çalışıorm işim sebebiyle buradayım sen ?

Canim kendimi yerine koyuyorum evet zor haklisin ben mesgale buldum spora basladim hemde saglikli bi adim tavsiye ederim.. Hem bak bi ailende burasi canin sikildikca gel elbet birimiz burda oluyoruz zaten :))

Canim burda okudum manisadakiler bugun atisa baslicakti benim nisanlim aksam 7 de iyi geceler demek icin ariyor sen dusun gerisini belki askerin uyuya kalmistir hemen kotu dusunm

hala anlamış deilim ne zman müsait olduğunu hergün farklı saatte arıyor neyse çok düşünmemek lazım demek hayırlısı

Kızlar eşim yemin töreni için silahla jimnastik göstersi için seçilmiş. Çok yoruluyormuş ama eğlencelymiş. O yüzden artık her akşam arayamıyor. Çok yorulduğu için sızıp kalıyormuş.

hala anlamış deilim ne zman müsait olduğunu hergün farklı saatte arıyor neyse çok düşünmemek lazım demek hayırlısı

Bence acemilikte boyle olacak ustada daha rahat olur diye dusunuyorum bende birgun hangi saatte ararsa ertesi gun o saate sartliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…