kızııım şafak 5 dediğimiz günler gelicek yapmayın böyleee aaaa içinizi karartıyosunuz oluyo mu yanii hadi eğlenmeye devaaam Ajdar the world hyper star çikita muz şarkısı klibi - YouTube
tubaacımmm her zaman
yapma boylee bızımde mehtap 5 dıe soyledgmz gunler coook yakn untma
Selam kızlar bu topiği yeni gördüm benimde askerim Kasım'da gitti ve 12 ay yapacak beni de aranıza alır mısınız ?
Selam kızlar bu topiği yeni gördüm benimde askerim Kasım'da gitti ve 12 ay yapacak beni de aranıza alır mısınız ?
iyi geceler kızlar benim yarimde kasım 10da gitti ama ben şafağı saymaya bile korkuyorum ben 154 dediğim gün artık hiç birşey kalmayacak benim için çünkü uzun dönemhadi hayırlı olsun bir gün daha gittiii allah son bir günü saymanızıda nasip etsin hepimize
iyi geceler kızlar benim yarimde kasım 10da gitti ama ben şafağı saymaya bile korkuyorum ben 154 dediğim gün artık hiç birşey kalmayacak benim için çünkü uzun dönemhadi hayırlı olsun bir gün daha gittiii allah son bir günü saymanızıda nasip etsin hepimize
geeeel tabikiii tatlııım hoşgeldiiiin iyi ki geldiiiin Allah sabır versiiin tez zamanda askerine kavuştursun inşallaaah
biri de 1 e kdr eğitim oluyo sonra boşlar demişti ne yapsam ki bilemedim yaa
bizden sıra kalmıyo ki kimseye hahaha
Amiiinn çok teşekkür ederim hepimizi inşallaahhh :) ama çok zormuş ya
Amiiinn çok teşekkür ederim hepimizi inşallaahhh :) ama çok zormuş ya
Bende bilemedim canım ya zor durum gercekten.. aran iyi degil falan da en iyisi ona sorman ya da onun birliğindeki birine danışman en olmadı ara sor canım
hahaha Ama katılsınlar nolceeeeeek:13:
cidden çook zoor bugn 3 kere aradıı çok şükür aramasına binlerce şükürr Arıyamanlarda tez zamanda arar ınsssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?