355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

inşallahh canım çok sağol :5:

Üzülme baak birgün daha yaklaştık sevdiklerimize evet uzun dönem ama bittirp yarini alan cok ınsan var ya sabırrr demekten başka çare yok ne yazıkki bız saglam olcaz kı askerlerımz ayakta kalsınlar bızz ıyı olrsak ıyı olurlar sdece bnu untma tatlımm :13:

canım beniimm hoşgeldiiin önceliklee sıkma canını sakın merak etme sayılı gün çabuk geçer sıkıntı yapma kendine burda birbirimize destek oluyoruz öyle böyle geçicek günlerr Allah yardımcın olsun tez zamanda sevdiceğine kavuursun inşallaaah :34:

hoşgördüm Allah hepimizin yardımcısı olsun işte uzun dönem olunca dert ediyorum kendime dile kolay 1 yıl :14:

Evetçok şükür telefon konusunda rahatız bugün ziyaretine de gittim zaten biraz daha iyiyim ilk günlere göre aman olursa olsun çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşlaah

baak en şanslılarımızdn bırısın görebilmişssn bille :)) ben mesela 13 . gundeyımm görmedm .. Askerin nerede Kısa dönemsin bıde snrm

kızlar ben size birşey sormak istiyorum çok kafama takılıyor askerden geldikten sonra çok değişir diyorlar korkuyorum ben :( benim sevdiğim bir dediğimi 2 etmez hiç bir konuda hatta askerden gelip ayrılanlar bile oluyormuş :(:14:

baak en şanslılarımızdn bırısın görebilmişssn bille :)) ben mesela 13 . gundeyımm görmedm .. Askerin nerede Kısa dönemsin bıde snrm

Ah keşke kısa dönem olsa maalesef uzun dönem :( çanakkalede benim askerim bizde 14ü bitirdik bugün

kızlar ben size birşey sormak istiyorum çok kafama takılıyor askerden geldikten sonra çok değişir diyorlar korkuyorum ben :( benim sevdiğim bir dediğimi 2 etmez hiç bir konuda hatta askerden gelip ayrılanlar bile oluyormuş :(:14:

cnm değişienn oluyomuş ama herkez bır olcak dıe bı durum yok ama ben sanmıyorummm :nazar:

Ah keşke kısa dönem olsa maalesef uzun dönem :( çanakkalede benim askerim bizde 14ü bitirdik bugün

gitme imkanın varsa arada gıdersn sızn ıcın daha koly olur araada görmek .. Ben şimdi usta bırlgne gıderken 1 gün burada kalacak ve gidecek.. 1 gün görücem 4 ayy sabredicem hiç göremiycem :43:

ona ulaşmam çok zor ve sürpriz olsun istiyorum canım nereyi arayp sorabilirim ki bilgin var mı?

bana erkek arkadaşım oranın numarasını vermişti canım hasta olduğunda aramıştım. ya da seni aradıysa o numaradan ara orada askerlere söyle bilgi almak istiyorum yardım edermisiniz diye :) emin ol yardımcı oluyorlar ben ilk günlerinde meraktan aradım sağolsun bir asker cıktı hangi bölükte oldugunu bile öğrendim :)

gitme imkanın varsa arada gıdersn sızn ıcın daha koly olur araada görmek .. Ben şimdi usta bırlgne gıderken 1 gün burada kalacak ve gidecek.. 1 gün görücem 4 ayy sabredicem hiç göremiycem :43:

Çok şükür ailesiyle birlikte gidiyoruz. Üzülme rahat olsunlar iyi olsunlarda geçer bugünlerde inşallah

Nasıl yani :53: Yoksa benimkisi değişti mi ?:43: Ayrıldık o zaman 5 gündür aramıyor :14:

Bilmiyorum ki normalde arardı, aramızda iyiydi Allah'a şükür 5 gündür aramadı bende merak ediyorum :5: özelden mesaj atıyorum şimdi tatlım. İnş. arkadaşlardır :16:

cnm k. Bakma anca cvp atabiliyrm. Nöbetteyim bu gün :| özel msjlardan cvp atamıyrm 50 tane msjm olmadığı,içn maalesef. Eşim sabah aradığı zaman sorcam erkek arkadaşını tatlım. Sen üzme tatlı canını fırsat bulamamıştır

Back
X