cnm k. Bakma anca cvp atabiliyrm. Nöbetteyim bu gün :| özel msjlardan cvp atamıyrm 50 tane msjm olmadığı,içn maalesef. Eşim sabah aradığı zaman sorcam erkek arkadaşını tatlım. Sen üzme tatlı canını fırsat bulamamıştır
Kızlar ben çıkıyorum, moralim çok bozukİyi geceler, Rüyanızda askerinizi görün inş.
İnş. öyledir bebeğimson 2 gündür berbat haldeyim
Kızlar ben çıkıyorum, moralim çok bozukİyi geceler, Rüyanızda askerinizi görün inş.
Üzülme lütfen mutlaka vardır bi açıklaması
İnş. bebeğim, eğer yoksa noktayı koymayı düşünüyorum, beni düşünmeyen bir insanı bekleyemem.
bebegmm yarınn artıkk arıyorsunn ilk işin bu olsnnn !
İnş. bebeğim, eğer yoksa noktayı koymayı düşünüyorum, beni düşünmeyen bir insanı bekleyemem.
Kızlar internetim gitti telefondan yaziyorum yarın görüşürüz hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrr askerimı düşünmekten uyuyabilirsem tabii
Bilemiyorum, arayada bilirim aramayada bilirim Bahar'cım, kafam çok karışıkBugün nişanda bile bizim sözümüz konuşuldu adı konulsun artık deniyor. Ama galiba bir adı olamayacak ilişkimizin
iyi gecelerr :)
ben olsam artık arardımm ztn sna 14 aralıga kadr sabır dıe belıırtı cocukk bı ara sor 5 gundur hc mı arıyamıosn dıee.. peşşin hukum etme
Canım yazdıklarını okudum seni nasıl teselli eder bilmiyorum ama benim erkek arkadaşımda beni 2 gün falan aramamıştı cok bozulmuştum meğersem kontür kalmamış kantinde falan onunda belki öyle olmuştur hemen ayrılık falan fikrine kapılma
Bebeğim seven insan iki eli kanda olsa yine arar5 gün az değil ki Yarın ararım sesi iyi gelir, bir bahane uydurur, birşey de diyemem asker psikolojisi diye. Benim sabretmemle gidiyor zaten, hep benim hoşgörüm sayesinde yürüyor. Ama artık ben eski ben değilim, sana anlattım fedakarlıklarımı ben bunları hak etmiyorum. Sevmiyor demek ki zaten ayrılık süreçlerimiz de oluyor bizim bu şekilde söz yapılmasını da istemiyorum, onun fedakarlık yapma zamanı geldi. Ona yine de 14 aralık'a kadar süre veriyorum. Ama ölüyü diriltmek gibi geliyor artık
ARayabileceğin bi numara varsa yarın ara bence canım yardımcı oluyorlar oradan
o zaman 14 aralıga kadr sevmıor ayrılcak gıbı dusuncelerıde kafana yer etme herşeyy 14 aralıktaan snra bellı olcakk dıe dusunyrzz tamam mı bebegimm ? ekstra şafagımız 27 :) inş 27 gün snra çoook gzl olck herşyyy belkı o kdr uzun bıle surmezz aramaları sıklaşırrr ınssss daa öyle olur :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?