• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hoşbulduk canım hayrdır noldu ?

Aramadı hala benimki deliricem :43: Ayrıldık mı diye düşünüyorum artık düşün :43: Hiç bir sorunumuz yoktu da neden aramıyor ki :43: Son konuşmamızda seni seviyorum diyip kapattık :43: Sen nasılsın Tuğbacım ?

sorma kuzu ya ders çalışıorum vizelerim başlıo salı günü :14::14::14:

Bende bakındım biraz ama sarmadı bebeğim :26:

off off cnm cok ıyı calısss smdıden kolay gelsnn :54:

ehe aynen şafak atsa belkı uyurumm sevdicegime günlük yazıpppppppp bugn agzından kaçırdıı oda hergün bana yazıyooomuşş vee sprzleriii varmış cok sprzzz dusunms ordaa ama söylemedi mrk içerisndeym ve cokkk mutlu oldummm :16::16::16::16::16::16:

ehe aynen şafak atsa belkı uyurumm sevdicegime günlük yazıpppppppp bugn agzından kaçırdıı oda hergün bana yazıyooomuşş vee sprzleriii varmış cok sprzzz dusunms ordaa ama söylemedi mrk içerisndeym ve cokkk mutlu oldummm :16::16::16::16::16::16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğim :43: Bizde ayrıldık mı nedir, Aramıyor :43:

Aramadı hala benimki deliricem :43: Ayrıldık mı diye düşünüyorum artık düşün :43: Hiç bir sorunumuz yoktu da neden aramıyor ki :43: Son konuşmamızda seni seviyorum diyip kapattık :43: Sen nasılsın Tuğbacım ?

güzelim dur sakin ol mutlaka bi açıklaması vardr ndn ayrılasınız durup dururken sen yarın ara canım acil de iste telefona çağırırlar merak etme sen yarın ara ama mutlaka için rahat etsin üzme kendini görceksin bişey olmcak ben iyiyim canım haftaya ctesi gidiyorum inşallah 5 dk da olsa göreym bakalım ne olcak tatlım

Allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğim :43: Bizde ayrıldık mı nedir, Aramıyor :43:

Amin cümlemizin. Yapmaa söyledıgme pişmn etme lutfnn :50::50: NE ayrılıgııı :20::20::20: sana sabret dedı sabredıceeeen yanındayız bız yarn arıycaksnn sorcaksnda ztn son konusmanzda cocuk snı sevıorumm dıyeerek kapamış ayrılık fln yoook aklndn cıkarır msn :20::20::20:

saol canım benmm bitsin de kurtulaym artk şu okuldan inşallaaah

güzelim dur sakin ol mutlaka bi açıklaması vardr ndn ayrılasınız durup dururken sen yarın ara canım acil de iste telefona çağırırlar merak etme sen yarın ara ama mutlaka için rahat etsin üzme kendini görceksin bişey olmcak ben iyiyim canım haftaya ctesi gidiyorum inşallah 5 dk da olsa göreym bakalım ne olcak tatlım

İnş. bir açıklaması vardır :16: Yarın arayacağım bebeğim :43: Açıklaması yoksa bitiricem ve birdaha asla açmayacağım bu konuyu. :43:

İnş. bir açıklaması vardır :16: Yarın arayacağım bebeğim :43: Açıklaması yoksa bitiricem ve birdaha asla açmayacağım bu konuyu. :43:

canım dur yapma böyle lütfen güzel güzel telefonu kapatmışsınız ne olabilir ki eğitimleri ağırlaşmıştr kartı bitmiştir en kötüsü biraz rahatszlanmıştr neden hemen ayrılık getiriyosun ki aklına sakin ol lütfen moral bozmak yok yarın arar öğrenirsin canını sakın sıkma bak şafak attıı bi gün daha geçtii gülümse bakymmm :23::23:

Back
X