355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Benimki götürdü valla. Vesikalık gibi ufak bir fotoğrafımı koydu cüzdanına. Bunu da sıkıştırıverir artık cüzdanına :)

Kesinlikle çok sevindim Muğla - Merkezden deyince Benimkisi 5 gündür aramadı meraktayım, senin sevgilin ne kadar sıklıkla arıyor ? Kusura bakma hemen konuya girdim

her gün 3-4 kez arıyo eşim saolsun.. :)Çok sıra oluyormuş o yüzden aramamış olabilir cnm .bir de koğuşta falan nöbetleri oluyormuş artık biraz arayı uzatabilirler bu aralar.uzulme tatlım fırsat buldukça arar . İsmi ne tatlım sevgilinin belki arkadaşlardır eşimle :):)

Bilmiyorum ki normalde arardı, aramızda iyiydi Allah'a şükür 5 gündür aramadı bende merak ediyorum özelden mesaj atıyorum şimdi tatlım. İnş. arkadaşlardır

Mektuplaşmak çok güzel birşey ileride çocuklarınıza bırakacağınız mektuplarınız olur, askerden döndükten sonra birlikte okuyup gülersiniz Ben de çok isterdim

inşallah canım inşallah bi arkadaştan bilgi aldım tatlım bugün gidenler olmuş ziyeretel yiyeceklerle hem de ama öğlene kadar belki eğitimleri olur öğleden snra mıı gitsem ?

oo iyimiş ozaman canım benim erkek arkadaşımın orda eğitimler 4e kadar oluyormuş belki orada farklıdır erken gitmen daha iyi olur bence cünkü yemek araları da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…