tatlım benmkı resmımızı götürmedi onca adamnn ıcıne gotrmem sapıgı varr yda normalıı gorsunde baksınnmıı katılmı edıceksn sen bnıı dedı erkekler dhaa ınce dusunebılıolr dıe dedm
Benimki götürdü valla. Vesikalık gibi ufak bir fotoğrafımı koydu cüzdanına. Bunu da sıkıştırıverir artık cüzdanına :)
Kesinlikle çok sevindim Muğla - Merkezden deyinceBenimkisi 5 gündür aramadı meraktayım, senin sevgilin ne kadar sıklıkla arıyor ? Kusura bakma hemen konuya girdim
her gün 3-4 kez arıyo eşim saolsun.. :)Çok sıra oluyormuş o yüzden aramamış olabilir cnm .bir de koğuşta falan nöbetleri oluyormuş artık biraz arayı uzatabilirler bu aralar.uzulme tatlım fırsat buldukça arar . İsmi ne tatlım sevgilinin belki arkadaşlardır eşimle :):)
Kızlar ben eşime bir mektup yazıp göndermek istiyorum. Biraz nostalji olsun diye. İçine de bir mendil koymak istiyorum. Üstüne parfümümden sıkacağım. Bir de bir tutam saçımı kesip içine koymayı düşünüyorum. Mektupla beraber göndermeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?
inşallah canım inşallah bi arkadaştan bilgi aldım tatlım bugün gidenler olmuş ziyeretel yiyeceklerle hem de ama öğlene kadar belki eğitimleri olur öğleden snra mıı gitsem ?
hoşgeldin cnmm napıosn
HoşbuldumKuzenimle konuşuyordum bebeğim sen napıyorsun ?
oo iyimiş ozaman canım benim erkek arkadaşımın orda eğitimler 4e kadar oluyormuş belki orada farklıdır erken gitmen daha iyi olur bence cünkü yemek araları da oluyor
HoşbuldumKuzenimle konuşuyordum bebeğim sen napıyorsun ?
şafak attırmaya geldim milleeeeet naber ?
:) Bende Facede sohbet edıyorum
Hoş geldin bebeğim :26: İç güveysinden hallice
sorma kuzu ya ders çalışıorum vizelerim başlıo salı günü
kolay gelsin bebeğim, şimdiden sınavlarında başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?