inşallahh canım çok sağol
canım beniimm hoşgeldiiin önceliklee sıkma canını sakın merak etme sayılı gün çabuk geçer sıkıntı yapma kendine burda birbirimize destek oluyoruz öyle böyle geçicek günlerr Allah yardımcın olsun tez zamanda sevdiceğine kavuursun inşallaaah
hahaha Ama katılsınlar nolceeeeeek:13:
cidden çook zoor bugn 3 kere aradıı çok şükür aramasına binlerce şükürr Arıyamanlarda tez zamanda arar ınsssssssssss
Evetçok şükür telefon konusunda rahatız bugün ziyaretine de gittim zaten biraz daha iyiyim ilk günlere göre aman olursa olsun çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşlaah
hoşgördüm Allah hepimizin yardımcısı olsun işte uzun dönem olunca dert ediyorum kendime dile kolay 1 yıl
baak en şanslılarımızdn bırısın görebilmişssn bille :)) ben mesela 13 . gundeyımm görmedm .. Askerin nerede Kısa dönemsin bıde snrm
kızlar ben size birşey sormak istiyorum çok kafama takılıyor askerden geldikten sonra çok değişir diyorlar korkuyorum benbenim sevdiğim bir dediğimi 2 etmez hiç bir konuda hatta askerden gelip ayrılanlar bile oluyormuş
Ah keşke kısa dönem olsa maalesef uzun dönemçanakkalede benim askerim bizde 14ü bitirdik bugün
ona ulaşmam çok zor ve sürpriz olsun istiyorum canım nereyi arayp sorabilirim ki bilgin var mı?
gitme imkanın varsa arada gıdersn sızn ıcın daha koly olur araada görmek .. Ben şimdi usta bırlgne gıderken 1 gün burada kalacak ve gidecek.. 1 gün görücem 4 ayy sabredicem hiç göremiycem
iyi gecelr kızlr geç oldu ama şafak 154
kızlar ben size birşey sormak istiyorum çok kafama takılıyor askerden geldikten sonra çok değişir diyorlar korkuyorum benbenim sevdiğim bir dediğimi 2 etmez hiç bir konuda hatta askerden gelip ayrılanlar bile oluyormuş
Çok şükür ailesiyle birlikte gidiyoruz. Üzülme rahat olsunlar iyi olsunlarda geçer bugünlerde inşallah
Nasıl yaniYoksa benimkisi değişti mi ? Ayrıldık o zaman 5 gündür aramıyor
Bilmiyorum ki normalde arardı, aramızda iyiydi Allah'a şükür 5 gündür aramadı bende merak ediyorumözelden mesaj atıyorum şimdi tatlım. İnş. arkadaşlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?