canım işte o konuda bir sorunumuz var seni sıkmadan hemen kısaca açıklayayım ona göre yorum yap bana olurmu:) ben 5 yıllık bir fakültedeyim bu yıl 3.yılım sevgilim ise önlisans ziraat bölümünde yani 2 yıllık meslek yüksek okulunda idi biz ben lise birde iken tanışmıştık bu yıl 6. yılımızı yaşıyoruz ilişkimizde sevgilim önlisans mezunu olmadan kpss girmek istedi çünkü lisede meslek lisesinde idik ikimizde onun bölümü elektrik elektronikti kpss de alımları yüksekti neyse girdi sanırım 5 adet atama oluyor 3 kere mi ne denedi fakat yerleşemedi oda ünvtede o dönem alttan bilerek ders bıraktı mezun olupta kpss puanını kaybetmemek için beklerken çalışmaya başladı ama zaman akıp gidiyor malum güya bitiricekti bu dönem aöfden 2 yıl daha okuyup 4 e tamamlayıp kısa dönem gidecekti oda tam benim okuldan mezun olduğum yıla denk geliyordu ben askere gidip gelicem iş arıcam 2 yıl kaybederiz dedi ben şimdi gidip geliyim seneye şubata gelirim iş ararım bu arada aöfden tamamlarım dedi askerlik aradan çıksın özel sektörde iş bulamam yoksa dediki haklı sanki evlenince gitsem çok zor olur gelince tekrar iş sorun olur ben yapamam dedi bende git gel benim okulum var oyalanıyorum dedim böyle ani bir karar aldık
canım benim seni anlıyorum 6. yılın bi birikmişliği var ve şuan 1 yıla bile tahammülünüz yok çok iyi anlıyorumm benim nişanlımında bölümü elektronik haberleşmeydi ve aöfden 4 e tamamladı şimdi hem elektronik haberleşme diploması var hemde işletme böylelikle kısa dönem gitmiş oldu ama tabi ben onun okulunun son yılında karşısına çıktım öncesinde ben yoktum :)) bende geçen sene mezun oldum nişanlımdan büyük değilim hatta o benden büyük ama meslek lisesi olduğundan 4 yıl lise okumuş o) hakkınızda hayırlısı ne diyelimm biz burda destek için varız
anılar biriktikçe göndermek daha zor oluyor sanırım canım senin nişanlın ne zaman dönüyor:) hmm birde sevgilim ders çalışmayı hiç sevmiyor yıllardır tanıyorum oturup ders çalıştığına şahit olmadım bende bir an önce git gel senin okulunu bitirmeni bekleyemem dedim :)
anılar biriktikçe göndermek daha zor oluyor sanırım canım senin nişanlın ne zaman dönüyor:) hmm birde sevgilim ders çalışmayı hiç sevmiyor yıllardır tanıyorum oturup ders çalıştığına şahit olmadım bende bir an önce git gel senin okulunu bitirmeni bekleyemem dedim :)
Nisan da dönücek inşallahh kısa dönem tatlım bizimkisi
canım ben yemin törenine gidemiyorum ailesi gitcek bizim aramız açık ben düzeltmek için gidiyorum rahat rahat konuşabilelim diye gidiyorum o yüzden ne kdr çabuk olursa o kadar iyi ama görüştürmezlerse yemin töreninden snraya kalcak mecburen
çok mutlu oldum senin adına canım ne kadar güzel :) allah kavuştursun sevgilim aralıkta gidenler var dio ben yok diorum şubatta gidiyim önlisanstan 3 dersi var onları bu dönem verip gidiyim dio bende şimdi msj yazdım eğer vereceksen şubatta git dedim veremeyeceksen git gel artık dedim kendimi ayarladım ya gidecek die bir an önce olup bitsin istiyorum
Mrb ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Rabbim askerlerimizi hayırlısıyla bizlere kavuşturan inş.
BENİM DE EŞİM MUĞLA MERKEZDE KISA DONEM ASKER ..4KASIMDA GONDERDİM BİRİCİĞİMİ ŞAFAK SAYIYORUZ 😢
Mrb ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Rabbim askerlerimizi hayırlısıyla bizlere kavuşturan inş.
BENİM DE EŞİM MUĞLA MERKEZDE KISA DONEM ASKER ..4KASIMDA GONDERDİM BİRİCİĞİMİ ŞAFAK SAYIYORUZ 😢
Çok özlüyorum biriciğimibni anlayan birileriyle duygularimi paylasabilmek biraz olsun rahatlatcak bni kızlar :):)
MUĞLA MERKEZDE ASKERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR :)
Çok özlüyorum biriciğimibni anlayan birileriyle duygularimi paylasabilmek biraz olsun rahatlatcak bni kızlar :):)
MUĞLA MERKEZDE ASKERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR :)
haftasonunuz nasıl geçti
Bugün nişana gittim bebeğim, benimkinin ailesi de gelmişti bu sefer de utandım ama çok değil babasına gülümsedim, annesine de sarıldımBu arada benimki aramadı
ohhcok ıyı yapmışsssınn Hadiii yaaa offf bu kotu olmuş işte :26:
Gökçee tatlım uzun zamandır görünmüyosun en son ufak tefek sıkıntılar var diyodun ne oldu ne durumdasın? umarım çözmüşsünüzdür tatlıya bağlanmışır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?