355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

canım benim seni anlıyorum 6. yılın bi birikmişliği var ve şuan 1 yıla bile tahammülünüz yok çok iyi anlıyorumm benim nişanlımında bölümü elektronik haberleşmeydi ve aöfden 4 e tamamladı şimdi hem elektronik haberleşme diploması var hemde işletme böylelikle kısa dönem gitmiş oldu ama tabi ben onun okulunun son yılında karşısına çıktım öncesinde ben yoktum :)) bende geçen sene mezun oldum nişanlımdan büyük değilim hatta o benden büyük ama meslek lisesi olduğundan 4 yıl lise okumuş o ) hakkınızda hayırlısı ne diyelimm biz burda destek için varız

anılar biriktikçe göndermek daha zor oluyor sanırım canım senin nişanlın ne zaman dönüyor:) hmm birde sevgilim ders çalışmayı hiç sevmiyor yıllardır tanıyorum oturup ders çalıştığına şahit olmadım bende bir an önce git gel senin okulunu bitirmeni bekleyemem dedim :)

Gökçee tatlım uzun zamandır görünmüyosun en son ufak tefek sıkıntılar var diyodun ne oldu ne durumdasın? umarım çözmüşsünüzdür tatlıya bağlanmışır inş

elbette öyledir canımm biz 1,5 yıldır birlikteyiz ve son 2 ayını nişanlı olarak geçirdik hani ben gönderirken çok zorlandım sizin 6 yıl düşünemiyorum bilee ama şuan sen bunlara odaklanma kesin gidecekse şubatta sıkı sıkı kenetlenin birbirinizee

Nisan da dönücek inşallahh kısa dönem tatlım bizimkisi

Nisan da dönücek inşallahh kısa dönem tatlım bizimkisi

çok mutlu oldum senin adına canım ne kadar güzel :) allah kavuştursun sevgilim aralıkta gidenler var dio ben yok diorum şubatta gidiyim önlisanstan 3 dersi var onları bu dönem verip gidiyim dio bende şimdi msj yazdım eğer vereceksen şubatta git dedim veremeyeceksen git gel artık dedim kendimi ayarladım ya gidecek die bir an önce olup bitsin istiyorum

Mrb ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Rabbim askerlerimizi hayırlısıyla bizlere kavuşturan inş.

BENİM DE EŞİM MUĞLA MERKEZDE KISA DONEM ASKER ..4KASIMDA GONDERDİM BİRİCİĞİMİ ŞAFAK SAYIYORUZ 😢

Hii anladim canim benim öylede zor böylede sen en iyisi erkek arkadasina söyle bilgi al araniz nekadar acik olsa seni orda görünce herseyi unutur sikma canini

amin canım benim hepimizi Allah tez zamanda kavuştursun inşallah valla bize 5 ay zor geliyo sen 12 ay nasıl dayanıcaksın bilmiyorum Allah sabır versinn :))

aramıza hoşgeldinn .. Sende bzdensin :)

tatlım hoşgeldin aramızaaa

hep birlikte sayıyoruz şafaklarımızı mehtaplarımızıı benimde nişanlım Denizli de jandamra kısa dönem askerr

Bebeğimmmm aramıza hoş geldin Benimde sevgilim Muğla Merkez de askerlik yapıyor

Çok özlüyorum biriciğimi bni anlayan birileriyle duygularimi paylasabilmek biraz olsun rahatlatcak bni kızlar :):)

MUĞLA MERKEZDE ASKERİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR :)

Gökçee tatlım uzun zamandır görünmüyosun en son ufak tefek sıkıntılar var diyodun ne oldu ne durumdasın? umarım çözmüşsünüzdür tatlıya bağlanmışır inş

herşey yolunda çok şükür canım hatta hemen hemen hergün buradan takip etmeye çalışıyorum sizi ama pek konulara dalamıyorum malum daha sayacağımız bir şafağımız yok bizimki hala burda:)

ama burada olmasının iyi yanları oldu bugün ablam ve eniştemle tanıştı onlar şehir dışındaydı daha tanışmamışlardı çok sevdiler bizimkini bu vesileyle belki babam da yumuşar gitmeden bir tanışalım der diye umuyorum :) yapması gereken işleri vardı onları hallediyor 1 aralıkta işten ayrılcak artık ondan sonra asker moduna girecek:) kpss hazırlığım son hız devam darlanıorm bazen ama sabır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…