Teşekkür ederim tatlım..
Herkes gibi bende ilk defa asker yolu bekliyorum. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. Annesi para yönünde çok sıkı bir kadın. Babası bana gidip gelmek için yol parasini vermeyi teklif etti. Ben seni yollarım dedi ama ben bunu asla kabul etmedim. Eminim annesi bu yüzden yollamak istemedi. Para harcamasın, masraf olmasin diye. Onlardan para isteyen olmadı bile.. Sabah sabah yine tartıştık sinir etti beni yine. Yemin törenine mutlaka gel bizimkilerle dedi. Bende tek başına gelirim dedim. Belki de gelmem dedim. Masraf olmasın boşver dedim. Gelemedim diye bana bu kadar tavır yapma dedi. Annemde senin iyiliğin için gitme dedi. burda askerim bana destek ol dedi. Sen orda askersen bende burda asker yolu bekliyorum benim de sinirlerim altüst oldu dedim.Beni hergün görmeye alıştın şimdi de 5ay buna alış dedi. Tamam dedim alışırım senin yokluğuna sensizligide alışırım dedim. Kapattım telefonu. Saatlerdir ağladım..
Uff odevlerim var onlarla ugrasiyorum ben.. Hic de yapasim yok zaten icim eve sigmiyor kendimi sokaklara atasim var bi de boyle odev basina kilitlenmek kafayi yedirtiyor bana..kızlar nerelerdesiniz ne yapıyorsunuzzz? :26:
herkeslere merhabaaaaaa kızlar ben geldimm napıyosunuz bakalımm
sabaha karşı 5 buçukta aradı nişanlım gece 4 -6 nöbeti varmış ve 10 gündür ilk defa bu kadar rahat konuştuk sürekli güldürmeye çalıştım onuu tek tesellim yemin töreni diyor burdaki herkes yemin törenini sanki terhis günü sanıp iple çekiyor diyor alıştıkça zaman geçmiyo diyo sabah 6 da kalkınca sanki 1 günde 2 gün yaşamış gibi oluyosun diyor kızlar yemin törenlerine mutlaka gidelim kızgın olanlar var aramızda öfkeliler var içim parçalandı yarimi dinlerken diyo ki bazen anlık hafızamız gidiyo mesela senin tlf numaranı unutyorum yada annemin diyo hani günde 2 kez çevirdiğin numarayı diyo yada pc cep tlf hani tamamiyle unuttuk bunları bi an geliyo bakıyosun etrafına ya ben nerdeyim bu insanlar kim diyosun diyo kendini toplamasan kafayı yersin o an aklını yitirirsin diyo.. kızlar var gücümüzle destek olalım ve yemin törenlerine gidelimm ben kv ile beraber gidiyorum denizliye 3 gün kalıcaz orda çünkü nişanlımın usta birliğide denizli o 3 gün nasıl iyi gelicek.. bugün gittim alışveriş yaptım ciciler nişanlıma daha güzel görüneyim diyeesiz neler yaptınız?
Uff odevlerim var onlarla ugrasiyorum ben.. Hic de yapasim yok zaten icim eve sigmiyor kendimi sokaklara atasim var bi de boyle odev basina kilitlenmek kafayi yedirtiyor bana..
Uzun suredir de internetsiz bir ortamdaydim forumu takip edemedim, herkes napiyor, moraller nasil? Alismaya basladiniz mi kizlar? Acemiligi yariladik bile, kaldi 2 hafta..
Tabiki canım emin olmadan gidersen ve almazlarsa kalırsın oralarda şimdi bide sen yemin töreninden önce gitceksin ya eğitimleri falan var cok sıkı belkide izin vermicekler bence yemin töreninde git bende öyle düşünüyorum. benim bide erkek arkadaşımın kardeşiyle aynı gün törenleri ailesiyle daha konuşamadım ben izmirden ankaraya gitcem yol bilmiyorum nasıl yapcam nasıl bulcam onu orda falan telaşlıyım yani. sende iyi düşün derim
canım ben yemin törenine gidemiyorum ailesi gitcek bizim aramız açık ben düzeltmek için gidiyorum rahat rahat konuşabilelim diye gidiyorum o yüzden ne kdr çabuk olursa o kadar iyi ama görüştürmezlerse yemin töreninden snraya kalcak mecburen
cnm bursayı bilmiyorum ama manisada istediğin zaman gidebiliyormuşsun haftaiçi haftasonu farketmiyormuş ziyaret edebiliyormuşsun istediğin gibi :)
kızlar merhaba :) sevgilimle ortak karar verdik tecilini bozdurup askere gidecek uzun dönem olacak okulu bitiremedi çok zaman kaybediyoruz o yüzden böyle bir karar aldık sizce bu hafta tecili bozdursak ne zaman gider :)
şubatta gider canım
bizde öyle düşünüyorduk canım ben şimdiden ağlamaya başladım ne olacak bilmiyorum
Allah verir sabrını güzelm sen üzülme moralini bozma askerini düşün çünkü gidince gerçekten çoğunun pskolojisi değişiyo en ufak şeyi kafaya takmaya küçük şeyleri büyütmeye başlıyolar kendini hazrla senin çok sağlam durman lazım Allah yardımcın olsun tatlım ona moral ver sayılı gün çabuk geçer
kızlar merhaba :) sevgilimle ortak karar verdik tecilini bozdurup askere gidecek uzun dönem olacak okulu bitiremedi çok zaman kaybediyoruz o yüzden böyle bir karar aldık sizce bu hafta tecili bozdursak ne zaman gider :)
bencede ağlamayı bir an önce bırakmam lazım sayılı gün inşallah çabuk geçecek geçen gün babam selamün aleyküm demeden askerliğin 6 ayı bitiyor zaten dedi ondan sonra kendime geldim geçer demeye başladım çok teşekkür ederim canım :)
canım benim elbette sizin kararınız ama okulu bitirip kısa dönem gitmesi çok daha iyi olur hem askerdeki arkadaşlarıda kendi statüsünde olur 5 ay da 12 aya göre daha kısa bi zaman.. yinede siz bilirsiniz tatlım ama hiiiçç ağlanma zamanı değil daha ağlayacağın çok zamanlar olcaksen son kalan aylarınızı iyi değerlendirin bence aynı şehirdeyseniz görüşün sık sık baya uzun bi zaman ayrı kalcaksınız çünküü biz son 4 günümüzü dolu dolu geçirdik öyle özledim ki onu
ne demek canım bnm hepmz burda brbrmze destek oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?