355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Cok gecmis olsun cnm bnmm bnmkide ayni durumda revire gitmis persembe gunu ilac kalmamis bugun konustum hep hapsuruyordu birde bana caktirmamak icin halsiz degilim iyiyim diyor ama anliyorum sesi hic iyi gelmiyor cunku =(

Cok gecmis olsun cnm bnmm bnmkide ayni durumda revire gitmis persembe gunu ilac kalmamis bugun konustum hep hapsuruyordu birde bana caktirmamak icin halsiz degilim iyiyim diyor ama anliyorum sesi hic iyi gelmiyor cunku =(

aaah ahh çok geçmiş olsn cnm akşam bnmkının sesı ıyıce kotu olmuştuu arkadaşndn fln ılac bulmuşş cok sukur ama ıyı değill yanı zmnla duzlckler yapcak ne yazıkkı bsı yok :/

haha o zaman az şak şak ıkı sag ıkı soll boyle yaptm mı tmmdır sakın cekınmece yoook ailen olacak onlarda snın

Oyunu taklitle hallediyorum da, bakalım yarın napıcam :26: Çekinmemem gerek bebeğim doğru söylüyorsun,

Asker sonuçta, sevdiklerinden uzakta doğru düşünemiyor, sende haklısın annesi aranıza girmeseymiş iyiymiş

Kızlar ben çıkıyorum, İyi geceler, rüyanızda askerinizi görün inş. seviliyorsunuz.

aaah ahh çok geçmiş olsn cnm akşam bnmkının sesı ıyıce kotu olmuştuu arkadaşndn fln ılac bulmuşş cok sukur ama ıyı değill yanı zmnla duzlckler yapcak ne yazıkkı bsı yok :/

evet ya sayfanın adı 353 .dönem Acemi MAnisa -merkez Usta Kıbrıs olmalıymış haha

Aynen cnm olsun buraya gelince degerimizi daha iyi anlarlar bi oksurmelerinde bebekler gibi bakip dikkat ediyoruz dahada degerli oluruz ama cabucakta iyilessinler biz zaten zor dayaniyoruz bir de hasta olduklarini duyunca daha da gerginlesiyoruz :26:

Aslında oyle bi sayfami acsak yaa buranin geneli zaten manisa kibris hatta biz ziyaretlere de toplanip gidelim ohh ohhh

Degerimii fazlasıyla bılıo cnm oyle bı dusuncem yokkta hastalıgı gecsn hemen aklm onda hahahha alıştık artık buraya

Günaydın arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun...

Canımm.. Eminim senin için sıkıntılı olmuştur ama onlar orda gerçekten değişik bir ruh hali içindeler.. Belki annesiyle uğraşmak istemedi sen onu anlarsın diye sana bu şekilde dönüş yaptı.. Sonuçta belli ki ortalığı karıştıran faktör anne.. Ben senin yerinde olsam hayatım gelmem sen mutlu eder mi etmez mi onu söyle derdim mutlu eder dediği zaman da tamam o zaman ben geliyorum ama annenlere söylemeyelim belli ki onlar da benim için endişeleniyorlar filan diye geçiştirirdim. Yani onlar orada o kadar sıkkın ve bıkkın vaziyetteler ki düşünemiyorlar bile, şalterleri kapatmış hepsi.. Bence öyle gitmem, 5 ay görüşmem filan deme, sen git yine de hem kendin için hem onun için.. Sonuçta bu ailesine de bir şekilde ders olur, belki yemin törenine gittiğinde belki de daha sonra söylersin ve anlarlar ki bu kız bizim lafımızla hareket edecek kız değil.. Çok ufacık bir gözdağı olur. Yani bu insanları da anlamıyorum. O kız oraya senin oğlun için, oğlunun mutluluğu için gidecek.. Kadının sevineceği yere yaptığına bak. Neyse çok konuştum dimi.. Ama sen yine de sevgiline tavır alma evet senin açından sabır gerektiren bir durum ama yazık onlar da zaten orada abuk sabuk bir baskı içindeler bir de senin soğukluğuna üzülmesin..

Teşekkür ederim tatlım..
Herkes gibi bende ilk defa asker yolu bekliyorum. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. Annesi para yönünde çok sıkı bir kadın. Babası bana gidip gelmek için yol parasini vermeyi teklif etti. Ben seni yollarım dedi ama ben bunu asla kabul etmedim. Eminim annesi bu yüzden yollamak istemedi. Para harcamasın, masraf olmasin diye. Onlardan para isteyen olmadı bile.. Sabah sabah yine tartıştık sinir etti beni yine. Yemin törenine mutlaka gel bizimkilerle dedi. Bende tek başına gelirim dedim. Belki de gelmem dedim. Masraf olmasın boşver dedim. Gelemedim diye bana bu kadar tavır yapma dedi. Annemde senin iyiliğin için gitme dedi. burda askerim bana destek ol dedi. Sen orda askersen bende burda asker yolu bekliyorum benim de sinirlerim altüst oldu dedim.Beni hergün görmeye alıştın şimdi de 5ay buna alış dedi. Tamam dedim alışırım senin yokluğuna sensizligide alışırım dedim. Kapattım telefonu. Saatlerdir ağladım..

ufff Sabır versn cnm sana allah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…