Geç oldu canım bana persembe günü Akşam dicekti bunu. Cuma günü arıyor gel diye oda ben bu kadar tavır yapıp laf söyledim Kirildim diye.En başından akli neredeydi.
Günaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken
Cok gecmis olsun cnm bnmm bnmkide ayni durumda revire gitmis persembe gunu ilac kalmamis bugun konustum hep hapsuruyordu birde bana caktirmamak icin halsiz degilim iyiyim diyor ama anliyorum sesi hic iyi gelmiyor cunku =(
haha o zaman az şak şak ıkı sag ıkı sollboyle yaptm mı tmmdır sakın cekınmece yoook ailen olacak onlarda snın
Oyunu taklitle hallediyorum da, bakalım yarın napıcam :26: Çekinmemem gerek bebeğim doğru söylüyorsun,
Tavrim bundan sonra böyle. Gitsin annesi ailesi onlarla beraber yapsın törenini. Annenin ağzına bakıp bana böyle yaptın dedin. Annen neden karışıyor dedim. Ailenle gelmek başka benim tek başına gelmem farklıydı dedim. Ben burda bu kadar cabalarken sen niye bu kadar sakin kaldın dedim. Oda anneme Karışma kıza gelsin dedim dedi.. Artık Çok geç gelmiyorum dedim
Teşekkür ederim hepimizi inşallah :)
bu arada benim erkek arkadaşımda 7 sinde gitti manisaya :)
Kızlar ben çıkıyorum, İyi geceler, rüyanızda askerinizi görün inş.seviliyorsunuz.
Kizlarr hosgeldiniz burasi manisaci ve kibrisci dolu sizinkiler manisada nerede usta birlikleri neresii?
aaah ahh çok geçmiş olsn cnm akşam bnmkının sesı ıyıce kotu olmuştuu arkadaşndn fln ılac bulmuşş cok sukur ama ıyı değill yanı zmnla duzlckler yapcak ne yazıkkı bsı yok :/
evet ya sayfanın adı 353 .dönem Acemi MAnisa -merkez Usta Kıbrısolmalıymış haha
Aynen cnm olsun buraya gelince degerimizi daha iyi anlarlar bi oksurmelerinde bebekler gibi bakip dikkat ediyoruz dahada degerli oluruzama cabucakta iyilessinler biz zaten zor dayaniyoruz bir de hasta olduklarini duyunca daha da gerginlesiyoruz :26:
Aslında oyle bi sayfami acsak yaa buranin geneli zaten manisa kibris hatta biz ziyaretlere de toplanip gidelim ohh ohhh
Tavrim bundan sonra böyle. Gitsin annesi ailesi onlarla beraber yapsın törenini. Annenin ağzına bakıp bana böyle yaptın dedin. Annen neden karışıyor dedim. Ailenle gelmek başka benim tek başına gelmem farklıydı dedim. Ben burda bu kadar cabalarken sen niye bu kadar sakin kaldın dedim. Oda anneme Karışma kıza gelsin dedim dedi.. Artık Çok geç gelmiyorum dedim
Teşekkür ederim tatlım..
Herkes gibi bende ilk defa asker yolu bekliyorum. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. Annesi para yönünde çok sıkı bir kadın. Babası bana gidip gelmek için yol parasini vermeyi teklif etti. Ben seni yollarım dedi ama ben bunu asla kabul etmedim. Eminim annesi bu yüzden yollamak istemedi. Para harcamasın, masraf olmasin diye. Onlardan para isteyen olmadı bile.. Sabah sabah yine tartıştık sinir etti beni yine. Yemin törenine mutlaka gel bizimkilerle dedi. Bende tek başına gelirim dedim. Belki de gelmem dedim. Masraf olmasın boşver dedim. Gelemedim diye bana bu kadar tavır yapma dedi. Annemde senin iyiliğin için gitme dedi. burda askerim bana destek ol dedi. Sen orda askersen bende burda asker yolu bekliyorum benim de sinirlerim altüst oldu dedim.Beni hergün görmeye alıştın şimdi de 5ay buna alış dedi. Tamam dedim alışırım senin yokluğuna sensizligide alışırım dedim. Kapattım telefonu. Saatlerdir ağladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?