• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Teşekkür ederim tatlım..
Herkes gibi bende ilk defa asker yolu bekliyorum. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. Annesi para yönünde çok sıkı bir kadın. Babası bana gidip gelmek için yol parasini vermeyi teklif etti. Ben seni yollarım dedi ama ben bunu asla kabul etmedim. Eminim annesi bu yüzden yollamak istemedi. Para harcamasın, masraf olmasin diye. Onlardan para isteyen olmadı bile.. Sabah sabah yine tartıştık sinir etti beni yine. Yemin törenine mutlaka gel bizimkilerle dedi. Bende tek başına gelirim dedim. Belki de gelmem dedim. Masraf olmasın boşver dedim. Gelemedim diye bana bu kadar tavır yapma dedi. Annemde senin iyiliğin için gitme dedi. burda askerim bana destek ol dedi. Sen orda askersen bende burda asker yolu bekliyorum benim de sinirlerim altüst oldu dedim.Beni hergün görmeye alıştın şimdi de 5ay buna alış dedi. Tamam dedim alışırım senin yokluğuna sensizligide alışırım dedim. Kapattım telefonu. Saatlerdir ağladım..

Canim yaa :(( Senin de en az onun kadar destege ihtiyacin var anlayabiliyorum ama bence ailesinin araniza girmesine izin verme.. Onlara inat daha da yakinlas sevgiline. Oyle bir anneyle ugrasmak zor evet ama bu adami hayatinin sonuna kdr yaninda gormek istiyorsan o anneyle de ugrasmaya alisacaksin bir sekilde. Evet bu zor donemde bi de inunla ugrasmak oldukca zor ama insallah bu gunleri atlatip huzura kavusacagin gunler de gelecek.. Bu da senin bi turlu sinavin.. Allah yardimcin olsun ve sabir versin bu surecte canim.. :(

herkeslere merhabaaaaaa kızlar ben geldimm napıyosunuz bakalımm :34:

sabaha karşı 5 buçukta aradı nişanlım gece 4 -6 nöbeti varmış ve 10 gündür ilk defa bu kadar rahat konuştuk sürekli güldürmeye çalıştım onuu tek tesellim yemin töreni diyor burdaki herkes yemin törenini sanki terhis günü sanıp iple çekiyor diyor alıştıkça zaman geçmiyo diyo sabah 6 da kalkınca sanki 1 günde 2 gün yaşamış gibi oluyosun diyor kızlar yemin törenlerine mutlaka gidelim kızgın olanlar var aramızda öfkeliler var içim parçalandı yarimi dinlerken diyo ki bazen anlık hafızamız gidiyo mesela senin tlf numaranı unutyorum yada annemin diyo hani günde 2 kez çevirdiğin numarayı diyo yada pc cep tlf hani tamamiyle unuttuk bunları bi an geliyo bakıyosun etrafına ya ben nerdeyim bu insanlar kim diyosun diyo kendini toplamasan kafayı yersin o an aklını yitirirsin diyo.. kızlar var gücümüzle destek olalım ve yemin törenlerine gidelimm ben kv ile beraber gidiyorum denizliye 3 gün kalıcaz orda çünkü nişanlımın usta birliğide denizli o 3 gün nasıl iyi gelicek.. bugün gittim alışveriş yaptım ciciler nişanlıma daha güzel görüneyim diyee:16::16::16: siz neler yaptınız?

kızlar nerelerdesiniz ne yapıyorsunuzzz? :26:
Uff odevlerim var onlarla ugrasiyorum ben.. Hic de yapasim yok zaten icim eve sigmiyor kendimi sokaklara atasim var bi de boyle odev basina kilitlenmek kafayi yedirtiyor bana..
Uzun suredir de internetsiz bir ortamdaydim forumu takip edemedim, herkes napiyor, moraller nasil? Alismaya basladiniz mi kizlar? Acemiligi yariladik bile, kaldi 2 hafta..

herkeslere merhabaaaaaa kızlar ben geldimm napıyosunuz bakalımm :34:

sabaha karşı 5 buçukta aradı nişanlım gece 4 -6 nöbeti varmış ve 10 gündür ilk defa bu kadar rahat konuştuk sürekli güldürmeye çalıştım onuu tek tesellim yemin töreni diyor burdaki herkes yemin törenini sanki terhis günü sanıp iple çekiyor diyor alıştıkça zaman geçmiyo diyo sabah 6 da kalkınca sanki 1 günde 2 gün yaşamış gibi oluyosun diyor kızlar yemin törenlerine mutlaka gidelim kızgın olanlar var aramızda öfkeliler var içim parçalandı yarimi dinlerken diyo ki bazen anlık hafızamız gidiyo mesela senin tlf numaranı unutyorum yada annemin diyo hani günde 2 kez çevirdiğin numarayı diyo yada pc cep tlf hani tamamiyle unuttuk bunları bi an geliyo bakıyosun etrafına ya ben nerdeyim bu insanlar kim diyosun diyo kendini toplamasan kafayı yersin o an aklını yitirirsin diyo.. kızlar var gücümüzle destek olalım ve yemin törenlerine gidelimm ben kv ile beraber gidiyorum denizliye 3 gün kalıcaz orda çünkü nişanlımın usta birliğide denizli o 3 gün nasıl iyi gelicek.. bugün gittim alışveriş yaptım ciciler nişanlıma daha güzel görüneyim diyee:16::16::16: siz neler yaptınız?

aynılarını bana söylüyor cnm yaa burası cok farklı siz aksam safak attırıyorsunuz biz öğleden sonra diyor saatler gecmiyor bir türlü diyor herkesin kendine göre derdi var diyor :26:

Bizimki cok sukur mutlu gozukuyor yerinde.. Kendini cok kotu seylere hazirlayarak gitmisti o yuzden su an mutlu ama bakalim usta nasil olacak.. Tam buranin sartlarina alisip sonra yine ters yuz olmasin da.. Benimki de yemin toreninden sonra terhis olacakmis gbi o gunu iple cekiyor.. Korkuyorum ya sonra gitmek iyice psikolojisini bozarsa diye. Bizde yemin toreninden sonra 2 gun birlikte olacagiz. Alisveris yapmak icin sabirsizlaniyorum ama su an evden cikamiyorum odevlere bogulmus durumdayim cok fena :(

Uff odevlerim var onlarla ugrasiyorum ben.. Hic de yapasim yok zaten icim eve sigmiyor kendimi sokaklara atasim var bi de boyle odev basina kilitlenmek kafayi yedirtiyor bana..
Uzun suredir de internetsiz bir ortamdaydim forumu takip edemedim, herkes napiyor, moraller nasil? Alismaya basladiniz mi kizlar? Acemiligi yariladik bile, kaldi 2 hafta..

ben alışamadım cnm geçmiyor zmn günler çok yavaş ilerliyor kendime uğraş arıyorum vakit gecmesi için birşeyler arıyorum ama hersey boş geliyor hala :26:

canlar biz şuan emin olun onlardan çok daha iyi durumdayız biz yalnızca özlüyoruz peki ya onlar? sabahın köründe kalk koş sürün silahla emirlere uy o kamuflajların içinde komutan başlarında yemekler allaha emanet aramızda askeri hasta olan var ve biçare şekilde yatıyolar akşam 7 de arıyo beni nişanlım iyi geceler demek için 7 ya düşünebiliyomusunuz.. biz burda ailemizle arkadaşlarımızla net başında tlf elimizde... iş emin olun bizde bitiyo erkek annesine ne nazı yapsın adam nazı bize yapıcak bizde askerliğini yapmamış adamlar bulduğumuz için bunları çekicez napalım :9::9:

Tabiki canım emin olmadan gidersen ve almazlarsa kalırsın oralarda şimdi bide sen yemin töreninden önce gitceksin ya eğitimleri falan var cok sıkı belkide izin vermicekler bence yemin töreninde git bende öyle düşünüyorum. benim bide erkek arkadaşımın kardeşiyle aynı gün törenleri ailesiyle daha konuşamadım ben izmirden ankaraya gitcem yol bilmiyorum nasıl yapcam nasıl bulcam onu orda falan telaşlıyım yani. sende iyi düşün derim

canım ben yemin törenine gidemiyorum ailesi gitcek bizim aramız açık ben düzeltmek için gidiyorum rahat rahat konuşabilelim diye gidiyorum o yüzden ne kdr çabuk olursa o kadar iyi ama görüştürmezlerse yemin töreninden snraya kalcak mecburen

canım ben yemin törenine gidemiyorum ailesi gitcek bizim aramız açık ben düzeltmek için gidiyorum rahat rahat konuşabilelim diye gidiyorum o yüzden ne kdr çabuk olursa o kadar iyi ama görüştürmezlerse yemin töreninden snraya kalcak mecburen

cnm bursayı bilmiyorum ama manisada istediğin zaman gidebiliyormuşsun haftaiçi haftasonu farketmiyormuş ziyaret edebiliyormuşsun istediğin gibi :)

cnm bursayı bilmiyorum ama manisada istediğin zaman gidebiliyormuşsun haftaiçi haftasonu farketmiyormuş ziyaret edebiliyormuşsun istediğin gibi :)

burda bi arkadaş var sevgilisi bursa da askerlik yapıo bugün bi arkadaşını ziyarete gdenler olmuş yemek felan götürmüşler canım ama yine de iyice öğrencek büyük ihtimalle gidiliyodur. acaba ne götürsem kii?

kızlar merhaba :) sevgilimle ortak karar verdik tecilini bozdurup askere gidecek uzun dönem olacak okulu bitiremedi çok zaman kaybediyoruz o yüzden böyle bir karar aldık sizce bu hafta tecili bozdursak ne zaman gider :)

bizde öyle düşünüyorduk canım ben şimdiden ağlamaya başladım ne olacak bilmiyorum

Allah verir sabrını güzelm sen üzülme moralini bozma askerini düşün çünkü gidince gerçekten çoğunun pskolojisi değişiyo en ufak şeyi kafaya takmaya küçük şeyleri büyütmeye başlıyolar kendini hazrla senin çok sağlam durman lazım Allah yardımcın olsun tatlım ona moral ver sayılı gün çabuk geçer :34:

Allah verir sabrını güzelm sen üzülme moralini bozma askerini düşün çünkü gidince gerçekten çoğunun pskolojisi değişiyo en ufak şeyi kafaya takmaya küçük şeyleri büyütmeye başlıyolar kendini hazrla senin çok sağlam durman lazım Allah yardımcın olsun tatlım ona moral ver sayılı gün çabuk geçer :34:

bencede ağlamayı bir an önce bırakmam lazım sayılı gün inşallah çabuk geçecek geçen gün babam selamün aleyküm demeden askerliğin 6 ayı bitiyor zaten dedi ondan sonra kendime geldim geçer demeye başladım çok teşekkür ederim canım :)

kızlar merhaba :) sevgilimle ortak karar verdik tecilini bozdurup askere gidecek uzun dönem olacak okulu bitiremedi çok zaman kaybediyoruz o yüzden böyle bir karar aldık sizce bu hafta tecili bozdursak ne zaman gider :)

canım benim elbette sizin kararınız ama okulu bitirip kısa dönem gitmesi çok daha iyi olur hem askerdeki arkadaşlarıda kendi statüsünde olur 5 ay da 12 aya göre daha kısa bi zaman.. yinede siz bilirsiniz tatlım ama hiiiçç ağlanma zamanı değil daha ağlayacağın çok zamanlar olcak :D sen son kalan aylarınızı iyi değerlendirin bence aynı şehirdeyseniz görüşün sık sık baya uzun bi zaman ayrı kalcaksınız çünküü biz son 4 günümüzü dolu dolu geçirdik öyle özledim ki onu :5::43:

bencede ağlamayı bir an önce bırakmam lazım sayılı gün inşallah çabuk geçecek geçen gün babam selamün aleyküm demeden askerliğin 6 ayı bitiyor zaten dedi ondan sonra kendime geldim geçer demeye başladım çok teşekkür ederim canım :)

ne demek canım bnm hepmz burda brbrmze destek oluyoruz :34:

kimse yok mu kızlar bu akşamm??

Tubacım naptın gidiyo musun kesin? yengesinden haber var mı?

canım benim elbette sizin kararınız ama okulu bitirip kısa dönem gitmesi çok daha iyi olur hem askerdeki arkadaşlarıda kendi statüsünde olur 5 ay da 12 aya göre daha kısa bi zaman.. yinede siz bilirsiniz tatlım ama hiiiçç ağlanma zamanı değil daha ağlayacağın çok zamanlar olcak :D sen son kalan aylarınızı iyi değerlendirin bence aynı şehirdeyseniz görüşün sık sık baya uzun bi zaman ayrı kalcaksınız çünküü biz son 4 günümüzü dolu dolu geçirdik öyle özledim ki onu :5::43:

canım işte o konuda bir sorunumuz var seni sıkmadan hemen kısaca açıklayayım ona göre yorum yap bana olurmu:) ben 5 yıllık bir fakültedeyim bu yıl 3.yılım sevgilim ise önlisans ziraat bölümünde yani 2 yıllık meslek yüksek okulunda idi biz ben lise birde iken tanışmıştık bu yıl 6. yılımızı yaşıyoruz ilişkimizde sevgilim önlisans mezunu olmadan kpss girmek istedi çünkü lisede meslek lisesinde idik ikimizde onun bölümü elektrik elektronikti kpss de alımları yüksekti neyse girdi sanırım 5 adet atama oluyor 3 kere mi ne denedi fakat yerleşemedi oda ünvtede o dönem alttan bilerek ders bıraktı mezun olupta kpss puanını kaybetmemek için beklerken çalışmaya başladı ama zaman akıp gidiyor malum güya bitiricekti bu dönem aöfden 2 yıl daha okuyup 4 e tamamlayıp kısa dönem gidecekti oda tam benim okuldan mezun olduğum yıla denk geliyordu ben askere gidip gelicem iş arıcam 2 yıl kaybederiz dedi ben şimdi gidip geliyim seneye şubata gelirim iş ararım bu arada aöfden tamamlarım dedi askerlik aradan çıksın özel sektörde iş bulamam yoksa dediki haklı sanki evlenince gitsem çok zor olur gelince tekrar iş sorun olur ben yapamam dedi bende git gel benim okulum var oyalanıyorum dedim böyle ani bir karar aldık

Back
X