355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

hoş bulduk tatlım :) seninle bir adım daha yakınız birbirimize desene şeker :)

Kesinlikle çok sevindim Muğla - Merkezden deyince Benimkisi 5 gündür aramadı meraktayım, senin sevgilin ne kadar sıklıkla arıyor ? Kusura bakma hemen konuya girdim

Evet bebeğim, 14 aralık'a kadar sabret demişti zaten bakalım :26: 140 lar candır

tabıkıde bi bildigi vardı demek Biz asker yareniyiz onlarla birlikte sabrııı ögrenıyoruz sabret bebegmmm demekk bişydn dolayı dıoo Evet yaaa 99'ları görmemiiz çoook uzak degiiilll

tabıkıde bi bildigi vardı demek Biz asker yareniyiz onlarla birlikte sabrııı ögrenıyoruz sabret bebegmmm demekk bişydn dolayı dıoo Evet yaaa 99'ları görmemiiz çoook uzak degiiilll

Sanırım bebeğim, yarın aramazsa ben ararım, yoksa düşüncesiz biri değildir :26: Plakaları dört gözle bekliyorum :82:

Hii anladim canim benim öylede zor böylede sen en iyisi erkek arkadasina söyle bilgi al araniz nekadar acik olsa seni orda görünce herseyi unutur sikma canini

inşallah canım inşallah bi arkadaştan bilgi aldım tatlım bugün gidenler olmuş ziyeretel yiyeceklerle hem de ama öğlene kadar belki eğitimleri olur öğleden snra mıı gitsem ?

Kızlar ben eşime bir mektup yazıp göndermek istiyorum. Biraz nostalji olsun diye. İçine de bir mendil koymak istiyorum. Üstüne parfümümden sıkacağım. Bir de bir tutam saçımı kesip içine koymayı düşünüyorum. Mektupla beraber göndermeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?

Askerin bu tur şeylere diger askerlerdn dolayı kızmaz ıse guzl fıkır tatlım

kimse yok mu kızlar bu akşamm??

Tubacım naptın gidiyo musun kesin? yengesinden haber var mı?

canım yengesiyle dün konuştum bana gökhan ın btti dediyse bitmiştir geri dönmez dedi şok oldum yine de yemn töreninden sonra dönünce konuşurmuş gökhanla daha öncede bana bikaç defa dönmüş yürütmek için çok uğraşmış belki de pes etmiş artık böyle dedi ben tbi böyle diyen birine ben de geliyorum diyemedm oturdum ağladım sinirimden snra karar verdm önümüzdeki ctesi gidiyorum biletimi ayırttım tatlım bakalım ne olcaksa olsun herkesten önce ben gidip konuşayım bitecekse de bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…