355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

uzramm senın nıe sesın cıkmıo şafakk attırdın mıı bebegmm

Attırdım bebeğim Yarın nişan var kuzenimin orada oynatırlar, benimkinin aileside gelicek yanlış anlarlar mı acaba ? sade kısa bir elbise giyp saçımı bağlatıcam :26:

Anladım ki o benim kadar özlememiş beni.
Çok zoruma gitti. Ben günlerdir söyledim yanına gelicem diye ne zaman annesi araya girdi bana döndü sen bilirsin dedi. Mutlaka gel bekliyorum bile demedi doğru düzgün. Çok zoruma gitti. :'( yemin törenine gitsin ailesi. Ben olmasam da olur.

Attırdım bebeğim Yarın nişan var kuzenimin orada oynatırlar, benimkinin aileside gelicek yanlış anlarlar mı acaba ? sade kısa bir elbise giyp saçımı bağlatıcam :26:

Deme oylee yaa özlemez olurmu

Cnm oynaa matem yok ya ama boyle cok neşeli fln harektlere girmee .. Dozunda oyna ıcınden ne gelıosa oyle davrann guzeel :)

iyice emin olmam lazım aldıklarına boşuna gitmym bi de canım yaa

ahh bebeğim sende benim gibisin, ama tatlım eminim ki o seni çok özlemiştir sadece seni yormak istememiştir. Annesini dinleyen biri sanırım. O yüzden tavrını belli et ama gitmemezlik yapma

İyi ya işte 5ay hiç yüzümü görmesin de özledim bile diyemesin bana. Ne izmire nede Kıbrıs'a giderim ziyaretine.. Benim çabalarıma karşılık bana bu kadar diyebildi "sen bilirsin"

İyi ya işte 5ay hiç yüzümü görmesin de özledim bile diyemesin bana. Ne izmire nede Kıbrıs'a giderim ziyaretine.. Benim çabalarıma karşılık bana bu kadar diyebildi "sen bilirsin"

Canımm aranızdakı ilişkiyi bilmmıorm ama bıseye mı bozuldu da sen bılrsn ddı

Deme oylee yaa özlemez olurmu

Cnm oynaa matem yok ya ama boyle cok neşeli fln harektlere girmee .. Dozunda oyna ıcınden ne gelıosa oyle davrann guzeel :)

Zaten oynayan bir insan değilim, pek bilmem Oynadığım kişileri taklit ederim Ailesi yanıma gelirse utanıp kaçmayacağım inş.

iyice emin olmam lazım aldıklarına boşuna gitmym bi de canım yaa

Tabiki canım emin olmadan gidersen ve almazlarsa kalırsın oralarda şimdi bide sen yemin töreninden önce gitceksin ya eğitimleri falan var cok sıkı belkide izin vermicekler bence yemin töreninde git bende öyle düşünüyorum. benim bide erkek arkadaşımın kardeşiyle aynı gün törenleri ailesiyle daha konuşamadım ben izmirden ankaraya gitcem yol bilmiyorum nasıl yapcam nasıl bulcam onu orda falan telaşlıyım yani. sende iyi düşün derim

Zaten oynayan bir insan değilim, pek bilmem Oynadığım kişileri taklit ederim Ailesi yanıma gelirse utanıp kaçmayacağım inş.

haha o zaman az şak şak ıkı sag ıkı soll boyle yaptm mı tmmdır sakın cekınmece yoook ailen olacak onlarda snın

Tavrim bundan sonra böyle. Gitsin annesi ailesi onlarla beraber yapsın törenini. Annenin ağzına bakıp bana böyle yaptın dedin. Annen neden karışıyor dedim. Ailenle gelmek başka benim tek başına gelmem farklıydı dedim. Ben burda bu kadar cabalarken sen niye bu kadar sakin kaldın dedim. Oda anneme Karışma kıza gelsin dedim dedi.. Artık Çok geç gelmiyorum dedim

bu cok kotu olmuşş umrm fıkrını değiştirirsn :26:

Bir şey yoktu aramızda canım ya :'( sorun falan yoktu. Gayet güllük Gülistandı. Annesi onla konuştuk dan sonra böyle oldu. Ha şimdi gayet sorunlu gidiyor. Normalde günde 3-4kere arardı. Her fırsatta arardı. Bugün 2 kere aradı biri sabah 11 de biri akşam 8 gibi.

Annesiinin etkisinde kalmış bellıkı hatasını anlar umarım

Geç oldu canım bana persembe günü Akşam dicekti bunu. Cuma günü arıyor gel diye oda ben bu kadar tavır yapıp laf söyledim Kirildim diye.En başından akli neredeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…