Öyle canım benim tek tesellimiz kısa dönem olması zaten uzun dönem olsa daha kötü olurdu
bi de bana sor 12 ay nasıl geçecek acaba
kızlaaar şimdi bana yardımcı olun ben haftaya sevdiceğimi görmeye gittiğimde kapıdan öyle elimi kolumu sallayarak girebilcek miyim bi de kaçta gideym eğitimleri felan yok mudur ?
Haftaya mı anlamadım :S
kuzu senn habern yok yengesiyle konuştum bana dedi ki gökhanda bittiyse bitmiştr dönmez çok çabaladı senn için ama belki de pes etti felan dedi ben de yemin törenini beklemicem atlayp gtcem bursaya haftaya ctesi görcem onu ne olcaksa olsun bi an önce
kızlaaar şimdi bana yardımcı olun ben haftaya sevdiceğimi görmeye gittiğimde kapıdan öyle elimi kolumu sallayarak girebilcek miyim bi de kaçta gideym eğitimleri felan yok mudur ?
Kızlar iyi geceler.
Sinirlerim çok bozuldu. Sizden sadece fikir istiyorum. Ben bu haftasonu onun yanına gidicektim. Planlarımı falan yaptım ama annesi ısrarla gitmemi istemedi. Yemin törenine hep beraber gidicez. Kız başına gitme yolda başına bir şey gelir. Bir sorun olur. Dedi dedi durdu. Aynı şekilde ona da söylemiş. Bizimle gelicek tekrar git gel yapmasın. Oda bana döndü istersen gel istersen yemin törenine gel dedi. Benim de moralim bozuldu gel diyordun da şimdi niye böyle yapıyorsun dedim. Aklima geleni söyledim. Istesende gelmem artık dedim. Sonra gel diye bir sürü şey dedi ama tavrim ortda.Bir kaç gün de telefon da çok sıcak değilim.Şimdi yemin törenine bile gitmek istemiyorum. Sinir den her gece Ağlıyorum. Onun için de hiçbir şey yapmıyorum.
Evet canım cok yeni katıldım aranıza :)
Evet canım cok yeni katıldım aranıza :)
sende bizdensin he şafakk aynıı hoşgeldinnnn cnmm Askerin nerede asker
Aynen canım benim :) acemilik ankara beytepe jandarma eğitim birliği ustalık ankara beytepe jandarma eğitim okulları senin askerin nerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?