355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

kızlaaar şimdi bana yardımcı olun ben haftaya sevdiceğimi görmeye gittiğimde kapıdan öyle elimi kolumu sallayarak girebilcek miyim bi de kaçta gideym eğitimleri felan yok mudur ?

Haftaya mı anlamadım :S

kuzu senn habern yok yengesiyle konuştum bana dedi ki gökhanda bittiyse bitmiştr dönmez çok çabaladı senn için ama belki de pes etti felan dedi ben de yemin törenini beklemicem atlayp gtcem bursaya haftaya ctesi görcem onu ne olcaksa olsun bi an önce

Görüşme oluyormuymuş alıyolarmıymış ögrendn mı tatlım :26:

kızlaaar şimdi bana yardımcı olun ben haftaya sevdiceğimi görmeye gittiğimde kapıdan öyle elimi kolumu sallayarak girebilcek miyim bi de kaçta gideym eğitimleri felan yok mudur ?

Acemilikte aldıklarını biliyorum hatta ben arkadaşıma gitmiştim ama her yer için aynı mı bilmiyorum yemin törenine gitsen daha iyi olur aslında normal gidince cok fazla konuşamazsın bide ben yiyecek götürmüştüm almamışlardı acemilikte

kızlar yarın kuzenimin nişanı var, oyuna da kaldırırlar, benimkinin ailesi de gelicek ne düşünürler, aslında gitmekte istemiyorum ama kuzenim kızar :26: birde saçımı bağlatıp, sade kısa bir elbise giyicem nasıl sizce ?

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler.
Sinirlerim çok bozuldu. Sizden sadece fikir istiyorum. Ben bu haftasonu onun yanına gidicektim. Planlarımı falan yaptım ama annesi ısrarla gitmemi istemedi. Yemin törenine hep beraber gidicez. Kız başına gitme yolda başına bir şey gelir. Bir sorun olur. Dedi dedi durdu. Aynı şekilde ona da söylemiş. Bizimle gelicek tekrar git gel yapmasın. Oda bana döndü istersen gel istersen yemin törenine gel dedi. Benim de moralim bozuldu gel diyordun da şimdi niye böyle yapıyorsun dedim. Aklima geleni söyledim. Istesende gelmem artık dedim. Sonra gel diye bir sürü şey dedi ama tavrim ortda.Bir kaç gün de telefon da çok sıcak değilim.Şimdi yemin törenine bile gitmek istemiyorum. Sinir den her gece Ağlıyorum. Onun için de hiçbir şey yapmıyorum.

Canım nişanlın seni düşünmüş aslında sana bırakmış kararı kızma, bence yemin töreninde git, hem kayınvalideninde sözünde durmuş olursun, sende haklısın ama onlarda haklı, sadece düşünceler farklı. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…