hehehhe evet hızlı olduk baya. ne bilim kısmet böyleymiş demekki :26: ben onun bana verilen bir lütuf olduğuna eminim. dualarımın kabul edilişi o.. çok şükür bin şükür onu bana verene
SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??
hehehhe evet hızlı olduk baya. ne bilim kısmet böyleymiş demekki :26: ben onun bana verilen bir lütuf olduğuna eminim. dualarımın kabul edilişi o.. çok şükür bin şükür onu bana verene
bende boş boş vakit öldürüyomkimse yok gibi gibi büroda
Hoş geldin ciğerim.
Ders çalışmam lazım aslında ama hala buralardayım
Sen ne yapıyosun?
hoşgeldin kuzum. iyiyiz sen nslsın bakalım?
maşallah sizeeeeeeeeeee
hoş gördüm tatlım
ayy bana ders dime yeah sevmiyim hiç
bende boş boş takılıyorummmm
hoş gördüm bebeğimmmm
şükür daha iyiyim kendimi kötü etmemeye çalışıyorum
Ben de sevmiyorum artık valla sıkıldım
maşallah sizeeeeeeeeeee
hoş gördüm tatlım
ayy bana ders dime yeah sevmiyim hiç
bende boş boş takılıyorummmm
hoş gördüm bebeğimmmm
şükür daha iyiyim kendimi kötü etmemeye çalışıyorum
Sevdiceğiiiiiiiim , yavrucağııııııım niçin niçin beniiii üzersin
Püüüüüüüüüüüüü sana tüü sana
Günaydın bal!
Direnmek Ankara'da eminim güzeldir
Ben de diyorum 1 sene içinde tanış sevgili ol nişanlan falan
SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??
Amiiiinnn. Hemde nasi heyecanli. 40gun sonra 12 gun kalacaaaak az kaldiiiOhhh ohhh Allah nesenizi arttirsin guzeller.Son 20 li 10 gunluki neselerimizide gorelim insaAllah cok heycanli olcagini dusunuyorumm.Hep musmutlu oluuunn
Ohhh ohhh Allah nesenizi arttirsin guzeller.Son 20 li 10 gunluki neselerimizide gorelim insaAllah cok heycanli olcagini dusunuyorumm.Hep musmutlu oluuunn
dedim sana o kadar iyi ol diye demi
Ohhh ohhh Allah nesenizi arttirsin guzeller.Son 20 li 10 gunluki neselerimizide gorelim insaAllah cok heycanli olcagini dusunuyorumm.Hep musmutlu oluuunn
Amiiiinnn. Hemde nasi heyecanli. 40gun sonra 12 gun kalacaaaak az kaldiii
Buna kocaman bir AMİNNNN diyorum!!!
ivet seni , sizi dinliyorum artıkın
amin amin amiiiiiiiiin
sayenizde bende sayıyorum ( çaktırma)
bende bende AMİİİİİİİİİN
Kızlar aranızda karkralicesini taniyaniniz varmi.Ailesiyle nisanlisi ile ilgili sorunlari vardi 20 gundur ortalarda yok cok merak ettim kendisini:26:
Evet canım ben saymayı bıraktım gerçi burdan denk gelince bakıyorum 2 gün sonra seninde öyle olacak :)1 ay 29 güne düşmşsünnnn
İnşallaaaahhhhhhhhhgünaydın bal kaymaklarımçoooook teşekkür ederimmm. musmutlu olsun herkes inşallah
oyyy okurken ben yoruldum zor işmiş Allah kolaylık versinİnanırmısın bu bizim 3 kişinin dışındakilerin aralarındaki en iyisiymiş diğerlerini sen düşün
Muhabereci,yani bizim anlayacağımız dilde santralci diyelim.
Telsizdeki konuşmaları dinliyorlar (gizli) mesela bu yüzden 1 sene yurt dışına çıkma yasağı var.
En düşün rütbelisinden en yüksek rütbelisine kadar her komutanla telefondan muhattap.Ve %100 ünü sesinden tanımak zorunda.Biz telefonda 5 dk konuşurken 10 kere telefon çalıyor hiç susmuyor.Bunun haricinde türkiyenin 4 yanından jandarmalar arıyor herkes bir şey diyor yani
Komutanlar sürekli bi açık peşinde.Bunu yazarken niye tırnak içine almadın diyerekten bile fırça atıyorlar.
Sabah 5 de zorla uyandırılıyor(uzun dönemler tarafından ) Öğlene kadar izinli olsa bile 5 de kaldırıyorlar.Sabah 5 ten akşam 9.30 a kadar o muhabere odasında yüzlerce telefon sesini duyup onlarca emiri yerine getirmeye uğraşıyor...........
Ve daha aklıma gelmeyen birsürüüüüüü şey
Günaydınnnn
Ay çok acıktım
İyilik canım boş vakit geçiriyoruz nerelerdesin ki sen :44::44:SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??
Ben tanımıyorumKızlar aranızda karkralicesini taniyaniniz varmi.Ailesiyle nisanlisi ile ilgili sorunlari vardi 20 gundur ortalarda yok cok merak ettim kendisini:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?