354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hehehhe evet hızlı olduk baya. ne bilim kısmet böyleymiş demekki :26: ben onun bana verilen bir lütuf olduğuna eminim. dualarımın kabul edilişi o.. çok şükür bin şükür onu bana verene

maşallah sizeeeeeeeeeee

Hoş geldin ciğerim.
Ders çalışmam lazım aslında ama hala buralardayım
Sen ne yapıyosun?

hoş gördüm tatlım
ayy bana ders dime yeah sevmiyim hiç
bende boş boş takılıyorummmm

hoşgeldin kuzum. iyiyiz sen nslsın bakalım?

hoş gördüm bebeğimmmm
şükür daha iyiyim kendimi kötü etmemeye çalışıyorum

Sevdiceğiiiiiiiim , yavrucağııııııım niçin niçin beniiii üzersin

Püüüüüüüüüüüüü sana tüü sana

Günaydın bal!

Direnmek Ankara'da eminim güzeldir
Ben de diyorum 1 sene içinde tanış sevgili ol nişanlan falan

SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??

Ohhh ohhh Allah nesenizi arttirsin guzeller.Son 20 li 10 gunluki neselerimizide gorelim insaAllah cok heycanli olcagini dusunuyorumm.Hep musmutlu oluuunn

Kızlar aranızda karkralicesini taniyaniniz varmi.Ailesiyle nisanlisi ile ilgili sorunlari vardi 20 gundur ortalarda yok cok merak ettim kendisini:26:

dedim sana o kadar iyi ol diye demi

ivet seni , sizi dinliyorum artıkın

Ohhh ohhh Allah nesenizi arttirsin guzeller.Son 20 li 10 gunluki neselerimizide gorelim insaAllah cok heycanli olcagini dusunuyorumm.Hep musmutlu oluuunn

amin amin amiiiiiiiiin

Amiiiinnn. Hemde nasi heyecanli. 40gun sonra 12 gun kalacaaaak az kaldiii

sayenizde bende sayıyorum ( çaktırma )

Buna kocaman bir AMİNNNN diyorum!!!

bende bende AMİİİİİİİİİN

1 ay 29 güne düşmşsünnnn
Evet canım ben saymayı bıraktım gerçi burdan denk gelince bakıyorum 2 gün sonra seninde öyle olacak :)

günaydın bal kaymaklarım çoooook teşekkür ederimmm. musmutlu olsun herkes inşallah
İnşallaaaahhhhhhhhh
oyyy okurken ben yoruldum zor işmiş Allah kolaylık versin
Günaydınnnn
Ay çok acıktım

Uykudan açmı uyandın muti

SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??
İyilik canım boş vakit geçiriyoruz nerelerdesin ki sen :44::44:

Bende merakla bekliyorum :) herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak falan diye olur ah ah hemen gelsin o günler :)

Kızlar aranızda karkralicesini taniyaniniz varmi.Ailesiyle nisanlisi ile ilgili sorunlari vardi 20 gundur ortalarda yok cok merak ettim kendisini:26:
Ben tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…