- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
[/COLOR]
Olmuştur sanırımo kadar konuşma içinde söylediğim tek yanlış kelime bu kırmızı alandakiyken işittiğim laflara tekrardan dönüp bakın eğer gözümden kaçan varsa siz tekrardan gelip alıntılayın. İyi geceler size..
Sağol canım
Ama işte normalde birbirimi tanımıyoruz herkes farklı bir karakter burada kim alınır kırılır bilemediğimden yazmaya çekinmiştim ortamdaki gerginlik dağılsın diye yazdım şimdide zaten :)
Şimdi olan tartışmalarda birbirimizin huyunu suyunu bilmediğimizden kaynaklı kimisi çabuk alınır kimisinin umrunda olmaz kimisinin direk yüzüne söylersin alınmaz kimisi alınır tanımıyoruz birbirimizi uzatmaya değmez ki şurada askerlerimiz bir kaç ay sonra döndüğünde zaten çok kimse girmez herkesin evlilik düğün telaşı olur :26:
Haklısın canım. Ah o günler gelseydi
Luna sana neolddu boyle? Yine alintini okudum ilk tepki verrn yine sen olmussun mutiye. Ayiplamissin bide. Derdini yazmis sadece oraya sana bisey mi demiste ben gormedim? Sunu bilki herkes bir degil kimisi alinir kimisi umrunda olmaz senin bizi azarlamana hiiic gerek yoktu yok yok sen kal ben zaten.kalici degilim su olaydan sonrada olamam zaten. Tepkini.daha samimi ve normal belirtseydin bu tqrstrma buyumezdi. Kimsede kirilmazdi. Ama olan oldu allh gonlune gorr versin bu arda seninde.
Evet bana bişey dememiş benim hatam orda zaten. Aynı şeyi bir daha söyleyince bende böyle olmuştur falan filan diye açıklamaya giriştim. Niye ortaya söylenen lafı açıklamaya çalıştım ki.
Neyse ben kötü niyetli olayım farketmezsenin topikte olmanla bir ilgisi yok ben payımı aldıktan sonra kalmak istemiyorum burada cevap vereyim diye yazıyorum sadece. Dileğin için sağolasın..
İyi geceler kızlar ben artık çıkayım
Son çıkan ışıkları kapatsın
İyi geceler kızlar ben artık çıkayım
Son çıkan ışıkları kapatsın
Iyi geceler yarenler
Iyi geceler kizlaar..
cıksssss, sevmedimmmm
katılıyorum, aynennn :13::13:
seninki de mi kitap kurduu
günaydınn canımevet tam bir kitap kurdu. askeriyeye kütüphane bile yaptılar
günaydın miss K.K üyelerisabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..
bizimki de eve yapacakmışş evleninceben de çok severim kitap okumayı
ohhh senden mutlusu yoktur şimdi
seney-i devriyeniz kutlu olsun
Al benden de 73ben görmeyeli çooooooooooook oldu, çoooooooooooook özledimmm
Ahahahaah guzelmisAskerim geldiğinde anlatmaya çekindim askeri yanında anlatıyor falan dersiniz diye ama anlatmak istiyorum rezilliğimi
Askerimle bi piknik alanına gittik yanımıza yicek bir şeyler aldık cıps kola gibi gittik hiç boş yer yok her yer dolu yanımızda halı gazetede yok askerimde ded hamak alalım kuralım onda otururuzTamam olur dedim hamak aldık 1 saat rahat uğraştık hamağı kurmaya kuruyoruz oturuyorum yere iniyor hamak herkes bize bakıyor falan en sonunda başardık askerim oturdu test etti sende otur dedi oturmamla küüüüt diye bir ses ağacı kırdım hamağın bağlama ipleri koptu ikimizde yerdeyiz herkes bize bakıyor falan o oturduğunda bişey olmamış ben oturunca olmuş ben kiloluymuşum diye her gün dalga geçiyor artık :)
ama sonra tamir ettik kurduk birlikte uzandık romantik romantik
Hosgeldiiiinnnn nidaa :)Iyi geceler kizlaar..
günaydın miss K.K üyelerisabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..
Al benden de 73
Ahahahaah guzelmisYoo anlat tabi gozumuze sokmuyorsun ki tatli tatli paylasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?