354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Luna sana neolddu boyle? Yine alintini okudum ilk tepki verrn yine sen olmussun mutiye. Ayiplamissin bide. Derdini yazmis sadece oraya sana bisey mi demiste ben gormedim? Sunu bilki herkes bir degil kimisi alinir kimisi umrunda olmaz senin bizi azarlamana hiiic gerek yoktu yok yok sen kal ben zaten.kalici degilim su olaydan sonrada olamam zaten. Tepkini.daha samimi ve normal belirtseydin bu tqrstrma buyumezdi. Kimsede kirilmazdi. Ama olan oldu allh gonlune gorr versin bu arda seninde.

Haklısın canım. Ah o günler gelseydi

Evet bana bişey dememiş benim hatam orda zaten. Aynı şeyi bir daha söyleyince bende böyle olmuştur falan filan diye açıklamaya giriştim. Niye ortaya söylenen lafı açıklamaya çalıştım ki.
Neyse ben kötü niyetli olayım farketmez senin topikte olmanla bir ilgisi yok ben payımı aldıktan sonra kalmak istemiyorum burada cevap vereyim diye yazıyorum sadece. Dileğin için sağolasın..

Son düzenleme:

Tamm lunacim biyere varamayacgiz zaten.bu belli.uzatmya gerek yok o yuzden anlamiyosun bizi. Saglicakla kal ama burayi terketmen.cocukca olurdu hic gerek yok. Iyi geceler

günaydın miss K.K üyeleri sabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..

günaydınn canım evet tam bir kitap kurdu. askeriyeye kütüphane bile yaptılar

bizimki de eve yapacakmışş evlenince ben de çok severim kitap okumayı

günaydın miss K.K üyeleri sabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..

ohhh senden mutlusu yoktur şimdi

seney-i devriyeniz kutlu olsun

ben görmeyeli çooooooooooook oldu, çoooooooooooook özledimmm
Al benden de 73
Ahahahaah guzelmis Yoo anlat tabi gozumuze sokmuyorsun ki tatli tatli paylasiyorsun
Iyi geceler kizlaar..
Hosgeldiiiinnnn nidaa :)

Oooh masallah

Gunaydin kizlaaaaaaar

seney-i devriyeyi çok beğendim :) ohh güzel Güzel uyanmışsın gününde öyle devam eder umarım :) Yıldönümünüz kutlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…