354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Al benden de 73

Ahahahaah guzelmis Yoo anlat tabi gozumuze sokmuyorsun ki tatli tatli paylasiyorsun

Hosgeldiiiinnnn nidaa :)

Oooh masallah

Gunaydin kizlaaaaaaar

seney-i devriyeyi çok beğendim :) ohh güzel Güzel uyanmışsın gününde öyle devam eder umarım :) Yıldönümünüz kutlu olsun :)

günaydın bal kaymaklarım çoooook teşekkür ederimmm. musmutlu olsun herkes inşallah

günaydın bal kaymaklarım çoooook teşekkür ederimmm. musmutlu olsun herkes inşallah

Amiiiiinn canimmmm
Benimki onumuzdeki 1ay pek mutsuz. Gorevi 3kisi yaptiklari halde deli gibi yoruluyodu simdi biri izne gidip 1ay sonra donecekmis biri bilmembiryere gidecekmis. 2kisi gidiyo diye yeni birini getirmisler oda gec anlayan cabuk kavrayamayanlardanmis. Hapi yuttum ben ne yapicam 1ay diye sizlaniyor garibim

1 sene ama öncemizde var biz onu saymıyoruz

ayyy cahiller diye adlandırılan bir kısım var kesin onlardan vermişlerdir yanına. Allah yardımcısı olsun canım yaaa kötü olmuş :26:

ne iş yapıyodu seninkii :26::26:

1 sene ama öncemizde var biz onu saymıyoruz

ayyy cahiller diye adlandırılan bir kısım var kesin onlardan vermişlerdir yanına. Allah yardımcısı olsun canım yaaa kötü olmuş :26:
İnanırmısın bu bizim 3 kişinin dışındakilerin aralarındaki en iyisiymiş diğerlerini sen düşün

ne iş yapıyodu seninkii :26::26:

Muhabereci,yani bizim anlayacağımız dilde santralci diyelim.
Telsizdeki konuşmaları dinliyorlar (gizli) mesela bu yüzden 1 sene yurt dışına çıkma yasağı var.
En düşün rütbelisinden en yüksek rütbelisine kadar her komutanla telefondan muhattap.Ve %100 ünü sesinden tanımak zorunda.Biz telefonda 5 dk konuşurken 10 kere telefon çalıyor hiç susmuyor.Bunun haricinde türkiyenin 4 yanından jandarmalar arıyor herkes bir şey diyor yani
Komutanlar sürekli bi açık peşinde.Bunu yazarken niye tırnak içine almadın diyerekten bile fırça atıyorlar.
Sabah 5 de zorla uyandırılıyor(uzun dönemler tarafından ) Öğlene kadar izinli olsa bile 5 de kaldırıyorlar.Sabah 5 ten akşam 9.30 a kadar o muhabere odasında yüzlerce telefon sesini duyup onlarca emiri yerine getirmeye uğraşıyor...........
Ve daha aklıma gelmeyen birsürüüüüüü şey

Son düzenleme:
günaydın miss K.K üyeleri sabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..

bizimki de eve yapacakmışş evlenince ben de çok severim kitap okumayı

ohhh senden mutlusu yoktur şimdi

seney-i devriyeniz kutlu olsun

Al benden de 73

Ahahahaah guzelmis Yoo anlat tabi gozumuze sokmuyorsun ki tatli tatli paylasiyorsun

Oooh masallah

Gunaydin kizlaaaaaaar

Sağol canım :))

Günaydın kızlar

Günaydınnnn
Ay çok acıktım

kuzum Allah sabır versin sana da ona da :26:

Evet ya Allah sabır versin canım 6 aylık askerliği nasıl yapsak da zorlaştırsak diye uğraşıyorlar gerçekten...

kuzum Allah sabır versin sana da ona da :26:
Ona versin vallahi çok şikayetçi biri değildir ama şikayet ediyor artık bıktım diyor yeter diyor nöbet tutsam daha iyi falan diyor bende tamam az kaldı bak bitti falan diyorum da kendim de pek inanmıyorum aslında
Evet ya Allah sabır versin canım 6 aylık askerliği nasıl yapsak da zorlaştırsak diye uğraşıyorlar gerçekten...

Amin sağolasın.Gerçekten öyleler Allah'a havale ediyorum

eneeeeem, ilk yıldönümü dahaaa bizim de 7 temmuzda ilk yıldönümü
öncesini neden saymıyorsunuz? :26:

günaydın miss K.K üyeleri sabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..

Al benden de 73

Oooh masallah

Gunaydin kizlaaaaaaar

Sağol canım :))

Günaydın kızlar

Günaydınnnn
Ay çok acıktım

Gunaydin sevdiceklerr

SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??

Sevdiceğiiiiiiiim , yavrucağııııııım niçin niçin beniiii üzersin

Püüüüüüüüüüüüü sana tüü sana

Günaydın bal!

Direnmek Ankara'da eminim güzeldir
Ben de diyorum 1 sene içinde tanış sevgili ol nişanlan falan

hehehhe evet hızlı olduk baya. ne bilim kısmet böyleymiş demekki :26: ben onun bana verilen bir lütuf olduğuna eminim. dualarımın kabul edilişi o.. çok şükür bin şükür onu bana verene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…