Al benden de 73
Ahahahaah guzelmisYoo anlat tabi gozumuze sokmuyorsun ki tatli tatli paylasiyorsun
Hosgeldiiiinnnn nidaa :)
Oooh masallah
Gunaydin kizlaaaaaaar
seney-i devriyeyi çok beğendim :) ohh güzel Güzel uyanmışsın gününde öyle devam eder umarım :) Yıldönümünüz kutlu olsun :)
günaydın bal kaymaklarımçoooook teşekkür ederimmm. musmutlu olsun herkes inşallah
günaydın bal kaymaklarımçoooook teşekkür ederimmm. musmutlu olsun herkes inşallah
1 senene kadar oldu?
Amiiiiinn canimmmm
Benimki onumuzdeki 1ay pek mutsuz. Gorevi 3kisi yaptiklari halde deli gibi yoruluyodu simdi biri izne gidip 1ay sonra donecekmis biri bilmembiryere gidecekmis. 2kisi gidiyo diye yeni birini getirmisler oda gec anlayan cabuk kavrayamayanlardanmis. Hapi yuttum ben ne yapicam 1ay diye sizlaniyor garibim
Amiiiiinn canimmmm
Benimki onumuzdeki 1ay pek mutsuz. Gorevi 3kisi yaptiklari halde deli gibi yoruluyodu simdi biri izne gidip 1ay sonra donecekmis biri bilmembiryere gidecekmis. 2kisi gidiyo diye yeni birini getirmisler oda gec anlayan cabuk kavrayamayanlardanmis. Hapi yuttum ben ne yapicam 1ay diye sizlaniyor garibim
1 seneama öncemizde var biz onu saymıyoruz
İnanırmısın bu bizim 3 kişinin dışındakilerin aralarındaki en iyisiymiş diğerlerini sen düşün1 seneama öncemizde var biz onu saymıyoruz
ayyy cahiller diye adlandırılan bir kısım var kesin onlardan vermişlerdir yanına. Allah yardımcısı olsun canım yaaa kötü olmuş :26:
ne iş yapıyodu seninkii :26::26:
günaydın miss K.K üyelerisabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..
bizimki de eve yapacakmışş evleninceben de çok severim kitap okumayı
ohhh senden mutlusu yoktur şimdi
seney-i devriyeniz kutlu olsun
Al benden de 73
Ahahahaah guzelmisYoo anlat tabi gozumuze sokmuyorsun ki tatli tatli paylasiyorsun
Oooh masallah
Gunaydin kizlaaaaaaar
Sağol canım :))
Günaydın kızlar
eneeeeem, ilk yıldönümü dahaaabizim de 7 temmuzda ilk yıldönümü
öncesini neden saymıyorsunuz? :26:
Sevdiceğiiiiiiiim , yavrucağııııııım niçin niçin beniiii üzersinGunaydin sevdiceklerr
geçen sene direnirken başladıkayyy ne heyecanlı zamanlardı. kuzum ben onu terkettim daha önce. ayrıydık bir süre. o yüzden saymıyoruz
Gunaydin sevdiceklerr
geçen sene direnirken başladıkayyy ne heyecanlı zamanlardı. kuzum ben onu terkettim daha önce. ayrıydık bir süre. o yüzden saymıyoruz
İnanırmısın bu bizim 3 kişinin dışındakilerin aralarındaki en iyisiymiş diğerlerini sen düşün
Muhabereci,yani bizim anlayacağımız dilde santralci diyelim.
Telsizdeki konuşmaları dinliyorlar (gizli) mesela bu yüzden 1 sene yurt dışına çıkma yasağı var.
En düşün rütbelisinden en yüksek rütbelisine kadar her komutanla telefondan muhattap.Ve %100 ünü sesinden tanımak zorunda.Biz telefonda 5 dk konuşurken 10 kere telefon çalıyor hiç susmuyor.Bunun haricinde türkiyenin 4 yanından jandarmalar arıyor herkes bir şey diyor yani
Komutanlar sürekli bi açık peşinde.Bunu yazarken niye tırnak içine almadın diyerekten bile fırça atıyorlar.
Sabah 5 de zorla uyandırılıyor(uzun dönemler tarafından ) Öğlene kadar izinli olsa bile 5 de kaldırıyorlar.Sabah 5 ten akşam 9.30 a kadar o muhabere odasında yüzlerce telefon sesini duyup onlarca emiri yerine getirmeye uğraşıyor...........
Ve daha aklıma gelmeyen birsürüüüüüü şey
İnanırmısın bu bizim 3 kişinin dışındakilerin aralarındaki en iyisiymiş diğerlerini sen düşün
Muhabereci,yani bizim anlayacağımız dilde santralci diyelim.
Telsizdeki konuşmaları dinliyorlar (gizli) mesela bu yüzden 1 sene yurt dışına çıkma yasağı var.
En düşün rütbelisinden en yüksek rütbelisine kadar her komutanla telefondan muhattap.Ve %100 ünü sesinden tanımak zorunda.Biz telefonda 5 dk konuşurken 10 kere telefon çalıyor hiç susmuyor.Bunun haricinde türkiyenin 4 yanından jandarmalar arıyor herkes bir şey diyor yani
Komutanlar sürekli bi açık peşinde.Bunu yazarken niye tırnak içine almadın diyerekten bile fırça atıyorlar.
Sabah 5 de zorla uyandırılıyor(uzun dönemler tarafından ) Öğlene kadar izinli olsa bile 5 de kaldırıyorlar.Sabah 5 ten akşam 9.30 a kadar o muhabere odasında yüzlerce telefon sesini duyup onlarca emiri yerine getirmeye uğraşıyor...........
Ve daha aklıma gelmeyen birsürüüüüüü şey
Ona versin vallahi çok şikayetçi biri değildir ama şikayet ediyor artık bıktım diyor yeter diyor nöbet tutsam daha iyi falan diyor bende tamam az kaldı bak bitti falan diyorum da kendim de pek inanmıyorum aslındakuzum Allah sabır versin sana da ona da :26:
Evet ya Allah sabır versin canım 6 aylık askerliği nasıl yapsak da zorlaştırsak diye uğraşıyorlar gerçekten...
eneeeeem, ilk yıldönümü dahaaabizim de 7 temmuzda ilk yıldönümü
öncesini neden saymıyorsunuz? :26:
günaydın miss K.K üyelerisabah sevdiceğimin günaydın mesajı ve yıl dönümümüz ile ilgili güzel sözleri ile uyandım gün çok güzel geçsin inşallah..
Al benden de 73
Oooh masallah
Gunaydin kizlaaaaaaar
Sağol canım :))
Günaydın kızlar
Günaydınnnn
Ay çok acıktım
Gunaydin sevdiceklerr
SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??
Sevdiceğiiiiiiiim , yavrucağııııııım niçin niçin beniiii üzersin
Püüüüüüüüüüüüü sana tüü sana
Günaydın bal!
Direnmek Ankara'da eminim güzeldir
Ben de diyorum 1 sene içinde tanış sevgili ol nişanlan falan
SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de
neyse yorum yapmicam
napıyonuzzzzzz??
Sınava gidicem hazırlanmam lazım sen napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?