354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Saymam yan cebime koy mu

ayyyyyyyyynen öyle

buralardayım artık canım benim bende vakit geçiriyorum aynen
Selam Naber kızlaaaar
aleyküm selam tatlım iyi idare eder senden naber?

Booooş boş oturuyorum artık

Sagolasin canimmm

selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah

selam milleeet

memleketten en yakın arkadaşımın ablası burda evli, o da arada gelir gider, ama hiç denk gelememiştik..

dün gece saat 12de facesinde "gebze yolcusu kalmasın" diye yazdığını gördümm

hemen dayadım mesajı, bu gelişinde de bana uğrama bak ben seninle bi daha konuşuyom mu diye

döndü tabi hemen bana cuma sabah döneceğim, perşembe ablamda olmam lazım mutlaka, yarın senin işin yoksa görüşelim dicektim ben de sana diye

ani misafirm çıktı yani sizin anlayacağınız ev de dağınıktı biraz, gece gece hemen evi toparladım okuldan çıkıp hemen eve geldim, 5te gelecekti arkadaşımm..

hemencik bi kısır yaptım, bi kek yaptım, bi de çiğ köfte alıverdimm

bi de balkonu yıkadım mamacıklar olurken, balkon sefası yaptık onla berabeer

şimdi gitti, ben de daha ancak girebildim nete

selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah
Kolay gelsiiiin
Gorecegiiiz gorecegiiiiz insallah :)

Diyet bozulmus hahahahaha

Kolay gelsiiiin
Gorecegiiiz gorecegiiiiz insallah :)

Diyet bozulmus hahahahaha

ama az yidimmm :26::26:

kısırı zaten akşam yemeği niyetine yedimm, kekten yarım dilim yedim, çiğ köfteden de 2 parça yedimmm :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…