• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hehehhe evet hızlı olduk baya. ne bilim kısmet böyleymiş demekki :26: ben onun bana verilen bir lütuf olduğuna eminim. dualarımın kabul edilişi o.. çok şükür bin şükür onu bana verene :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah sizeeeeeeeeeee :16::16::16:

:1::1::1:
Hoş geldin ciğerim.
Ders çalışmam lazım aslında ama hala buralardayım :1:
Sen ne yapıyosun?

hoş gördüm tatlım :54:
ayy bana ders dime yeah sevmiyim hiç:1:
bende boş boş takılıyorummmm :32:

hoşgeldin kuzum. iyiyiz sen nslsın bakalım?

hoş gördüm bebeğimmmm :54:
şükür daha iyiyim kendimi kötü etmemeye çalışıyorum :42:

Sevdiceğiiiiiiiim , yavrucağııııııım niçin niçin beniiii üzersin:24::24::24::24::24:

Püüüüüüüüüüüüü sana tüü sana :1::1::1:

Günaydın bal! :16:

Direnmek Ankara'da eminim güzeldir :1:
Ben de diyorum 1 sene içinde tanış sevgili ol nişanlan falan :1:

SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de :1:
neyse yorum yapmicam :9:
napıyonuzzzzzz??

Ohhh ohhh Allah nesenizi arttirsin guzeller.Son 20 li 10 gunluki neselerimizide gorelim insaAllah cok heycanli olcagini dusunuyorumm.Hep musmutlu oluuunn:16:

Kızlar aranızda karkralicesini taniyaniniz varmi.Ailesiyle nisanlisi ile ilgili sorunlari vardi 20 gundur ortalarda yok cok merak ettim kendisini:26:

dedim sana o kadar iyi ol diye demi :52:

ivet seni , sizi dinliyorum artıkın :16:

Ohhh ohhh Allah nesenizi arttirsin guzeller.Son 20 li 10 gunluki neselerimizide gorelim insaAllah cok heycanli olcagini dusunuyorumm.Hep musmutlu oluuunn:16:

amin amin amiiiiiiiiin :16::16:

Amiiiinnn. Hemde nasi heyecanli. 40gun sonra 12 gun kalacaaaak az kaldiii :D

sayenizde bende sayıyorum ( çaktırma :9: )

Buna kocaman bir AMİNNNN diyorum!!! :1:
:72::72::72:

bende bende AMİİİİİİİİİN :nazar:

1 ay 29 güne düşmşsünnnn :32::32::46::46::46:
Evet canım ben saymayı bıraktım gerçi burdan denk gelince bakıyorum 2 gün sonra seninde öyle olacak :)

günaydın bal kaymaklarım :21: çoooook teşekkür ederimmm. musmutlu olsun herkes inşallah :16::nazar:
İnşallaaaahhhhhhhhh :16:
İnanırmısın bu bizim 3 kişinin dışındakilerin aralarındaki en iyisiymiş diğerlerini sen düşün:37:

Muhabereci,yani bizim anlayacağımız dilde santralci diyelim.
Telsizdeki konuşmaları dinliyorlar (gizli) mesela bu yüzden 1 sene yurt dışına çıkma yasağı var.
En düşün rütbelisinden en yüksek rütbelisine kadar her komutanla telefondan muhattap.Ve %100 ünü sesinden tanımak zorunda.Biz telefonda 5 dk konuşurken 10 kere telefon çalıyor hiç susmuyor.Bunun haricinde türkiyenin 4 yanından jandarmalar arıyor herkes bir şey diyor yani
Komutanlar sürekli bi açık peşinde.Bunu yazarken niye tırnak içine almadın diyerekten bile fırça atıyorlar.
Sabah 5 de zorla uyandırılıyor(uzun dönemler tarafından ) Öğlene kadar izinli olsa bile 5 de kaldırıyorlar.Sabah 5 ten akşam 9.30 a kadar o muhabere odasında yüzlerce telefon sesini duyup onlarca emiri yerine getirmeye uğraşıyor...........
Ve daha aklıma gelmeyen birsürüüüüüü şey :(
oyyy okurken ben yoruldum zor işmiş Allah kolaylık versin :ssz:
Günaydınnnn :16:
Ay çok acıktım :56:

Uykudan açmı uyandın muti :1::1::1:

SELAM kızlar ancak yazabildim geceyi okuyum dedim de :1:
neyse yorum yapmicam :9:
napıyonuzzzzzz??
İyilik canım boş vakit geçiriyoruz nerelerdesin ki sen :44::44:

Bende merakla bekliyorum :) herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak falan diye olur ah ah hemen gelsin o günler :)

Kızlar aranızda karkralicesini taniyaniniz varmi.Ailesiyle nisanlisi ile ilgili sorunlari vardi 20 gundur ortalarda yok cok merak ettim kendisini:26:
Ben tanımıyorum :50:

Back