• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Saymam yan cebime koy mu :D

ayyyyyyyyynen öyle :9:

Evet canım ben saymayı bıraktım gerçi burdan denk gelince bakıyorum 2 gün sonra seninde öyle olacak :)

İnşallaaaahhhhhhhhh :16:

oyyy okurken ben yoruldum zor işmiş Allah kolaylık versin :ssz:

Uykudan açmı uyandın muti :1::1::1:

İyilik canım boş vakit geçiriyoruz nerelerdesin ki sen :44::44:

Bende merakla bekliyorum :) herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak falan diye olur ah ah hemen gelsin o günler :)

Ben tanımıyorum :50:

buralardayım artık canım benim :34: bende vakit geçiriyorum aynen
Selam Naber kızlaaaar
aleyküm selam tatlım :3: iyi idare eder senden naber?:52:

Booooş boş oturuyorum artık

Evet canım ben saymayı bıraktım gerçi burdan denk gelince bakıyorum 2 gün sonra seninde öyle olacak :)

İnşallaaaahhhhhhhhh :16:

oyyy okurken ben yoruldum zor işmiş Allah kolaylık versin :ssz:

Uykudan açmı uyandın muti :1::1::1:

İyilik canım boş vakit geçiriyoruz nerelerdesin ki sen :44::44:

Bende merakla bekliyorum :) herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak falan diye olur ah ah hemen gelsin o günler :)

Ben tanımıyorum :50:

Sagolasin canimmm

selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah :ssz::ssz:

selam milleeet :3::3::3:

memleketten en yakın arkadaşımın ablası burda evli, o da arada gelir gider, ama hiç denk gelememiştik..

dün gece saat 12de facesinde "gebze yolcusu kalmasın" diye yazdığını gördümm :53::53:

hemen dayadım mesajı, bu gelişinde de bana uğrama bak ben seninle bi daha konuşuyom mu diye :27::27:

döndü tabi hemen bana :27: cuma sabah döneceğim, perşembe ablamda olmam lazım mutlaka, yarın senin işin yoksa görüşelim dicektim ben de sana diye :51:

ani misafirm çıktı yani sizin anlayacağınız :51: ev de dağınıktı biraz, gece gece hemen evi toparladım :35: okuldan çıkıp hemen eve geldim, 5te gelecekti arkadaşımm..

hemencik bi kısır yaptım, bi kek yaptım, bi de çiğ köfte alıverdimm :56:

bi de balkonu yıkadım mamacıklar olurken, balkon sefası yaptık onla berabeer :21::21::21:

şimdi gitti, ben de daha ancak girebildim nete :ssz:

selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah :ssz::ssz:
Kolay gelsiiiin
Gorecegiiiz gorecegiiiiz insallah :)

selam milleeet :3::3::3:

memleketten en yakın arkadaşımın ablası burda evli, o da arada gelir gider, ama hiç denk gelememiştik..

dün gece saat 12de facesinde "gebze yolcusu kalmasın" diye yazdığını gördümm :53::53:

hemen dayadım mesajı, bu gelişinde de bana uğrama bak ben seninle bi daha konuşuyom mu diye :27::27:

döndü tabi hemen bana :27: cuma sabah döneceğim, perşembe ablamda olmam lazım mutlaka, yarın senin işin yoksa görüşelim dicektim ben de sana diye :51:

ani misafirm çıktı yani sizin anlayacağınız :51: ev de dağınıktı biraz, gece gece hemen evi toparladım :35: okuldan çıkıp hemen eve geldim, 5te gelecekti arkadaşımm..

hemencik bi kısır yaptım, bi kek yaptım, bi de çiğ köfte alıverdimm :56:

bi de balkonu yıkadım mamacıklar olurken, balkon sefası yaptık onla berabeer :21::21::21:

şimdi gitti, ben de daha ancak girebildim nete :ssz:

Diyet bozulmus hahahahaha :D

Back