ayyyyyy az önce bi asker geldi kamuflajlı yüreğim hopladı komutanım hoşgeldin dedi avukatta
selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah
selam milleeet
memleketten en yakın arkadaşımın ablası burda evli, o da arada gelir gider, ama hiç denk gelememiştik..
dün gece saat 12de facesinde "gebze yolcusu kalmasın" diye yazdığını gördümm
hemen dayadım mesajı, bu gelişinde de bana uğrama bak ben seninle bi daha konuşuyom mu diye
döndü tabi hemen banacuma sabah döneceğim, perşembe ablamda olmam lazım mutlaka, yarın senin işin yoksa görüşelim dicektim ben de sana diye
ani misafirm çıktı yani sizin anlayacağınızev de dağınıktı biraz, gece gece hemen evi toparladım okuldan çıkıp hemen eve geldim, 5te gelecekti arkadaşımm..
hemencik bi kısır yaptım, bi kek yaptım, bi de çiğ köfte alıverdimm
bi de balkonu yıkadım mamacıklar olurken, balkon sefası yaptık onla berabeer
şimdi gitti, ben de daha ancak girebildim nete
ama az yidimmm :26::26:
kısırı zaten akşam yemeği niyetine yedimm, kekten yarım dilim yedim, çiğ köfteden de 2 parça yedimmm :26::26:
Evet canım ben saymayı bıraktım gerçi burdan denk gelince bakıyorum 2 gün sonra seninde öyle olacak :)
İnşallaaaahhhhhhhhh
oyyy okurken ben yoruldum zor işmiş Allah kolaylık versin
Uykudan açmı uyandın muti
İyilik canım boş vakit geçiriyoruz nerelerdesin ki sen :44::44:
Bende merakla bekliyorum :) herkeste bi telaş ne giysek ne yapsak falan diye olur ah ah hemen gelsin o günler :)
Ben tanımıyorum
ayyyyyy az önce bi asker geldi kamuflajlı yüreğim hopladı komutanım hoşgeldin dedi avukatta
Kolay gelsin canım ya başımızda aynı dertselam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah
selam milleeet
memleketten en yakın arkadaşımın ablası burda evli, o da arada gelir gider, ama hiç denk gelememiştik..
dün gece saat 12de facesinde "gebze yolcusu kalmasın" diye yazdığını gördümm
hemen dayadım mesajı, bu gelişinde de bana uğrama bak ben seninle bi daha konuşuyom mu diye
döndü tabi hemen banacuma sabah döneceğim, perşembe ablamda olmam lazım mutlaka, yarın senin işin yoksa görüşelim dicektim ben de sana diye
ani misafirm çıktı yani sizin anlayacağınızev de dağınıktı biraz, gece gece hemen evi toparladım okuldan çıkıp hemen eve geldim, 5te gelecekti arkadaşımm..
hemencik bi kısır yaptım, bi kek yaptım, bi de çiğ köfte alıverdimm
bi de balkonu yıkadım mamacıklar olurken, balkon sefası yaptık onla berabeer
şimdi gitti, ben de daha ancak girebildim nete
En iyisini yaptın
Yaa dimi gelsin kilolar gelsin yaglar
Ahhh pastalar kisir makarna öfff acıktıgımi hissettimmm
Günaydın kizlaaar :)
Ve şafak 51- Niğde :)
Ahhh pastalar kisir makarna öfff acıktıgımi hissettimmm
Ayyyyyy canım benim Kıyamam sana
Aç uyandım aç uyucam bu gidişle
Bişiler yemem lazım artık
haha nasılda kısa süreli bir kalp çarpıntısı yaşamışsındır kıyamam
selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım ben yoğunluktan ders çalışmaktan çok sık gelemiyorum buralara şafakları baya yedikk doğan güneşide görcez inşallah
ama az yidimmm :26::26:
kısırı zaten akşam yemeği niyetine yedimm, kekten yarım dilim yedim, çiğ köfteden de 2 parça yedimmm :26::26:
Günaydın Naber?Günaydın kizlaaar :)
Günaydın yine enerjiksin :))Günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İş görüşmesine gidicem simdi hazirlaniyorum onun sonucuna göre iyi yada kötü olcam senden nbr canım :)Günaydın Naber?
Günaydın yine enerjiksin :))
Günaydın kizlaaar :)
Günaydın Naber?
Günaydın yine enerjiksin :))
Günaydın canlar tek tek alıntı yapmıyorum bir yandan da 3'teki sınava çalışıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?