Geçmiş olsun mutim dikkat et kendine kiyamam. Ya gok gurledi ama nasi bişeydi ya cok korkunctu. Eviniz bu tarafta değil demekki çünkü herkes duymus burda:18:
Oyy saol askitommm hadi sizde anlatimm
Hoş buldum şekerim nasılsınn?
Biz ailecek yemeğe gittik bugün, ailecek derken, cici ailemle
Yarimin annesi babası kardeşi, teyzesi eniştesi çocukları, dayısı ve dedesi
Fotoğraflar çekindik falan
Ne güzeldik yaa
E e gelesim gelmiyor
Ya sevgilim hasta zaten kesin bulaştı. H3N2 zaten baya süründürüyor inşallah değilimdir
Siz ne taraftasınız canım?
Yağmur çok yağmış gece, gök gürlemiştir.
Bizim bu kadar etkileyici bi hikayemiz yok ama
aa tabiki olur hem de çok güzel olur :) İyi hadi bitmek üzereymiş finallerin de . geçmiş olsun :)Evet anaokulu öğretmeniyim aynı zamanda okuyorum olamazmı
bizimki de ilk görüşte aşk ama biraz zorlu bir aşk :)Ya gerçekten mi :) ilk goruste asik olup evlenen ciftlerin % 90i mutlu oluolarmisanlat bakalım hadi
İyi akşamlar kızlaar
Nasılsınız?
Ben bi fenayım ya bileklerim çok ağrıyor hasta mı oluyorum acabaa:2:
Duymadım ben hiç neymiş kii?
Bak simcik biz gokhanla tanismadan bi gece once ruyamda birini gordum vucut ayni gokhan ama yuzunu gormedim. Neyse gelelim o gune.. arkadasimi zorla evden aldim burda simit sarayi var oraya gittik kahve icmeye ust kata ciktik biyrre otrduk. sohbet muhabbet derken karsimda oturan bi cocuk,bi cift ela goz buraya bakiyo :))) cook etkilendim 2 saat boyunca bakistik saat 10 oldu baktim bi hareket yok cekinmis yanima gelmeye orda askim bnmm:) nyse garson geldi baska bi isteginiz varmi dedi bende bagirarik yok kalkiyorz zaten dedm iki saniye sonra bu arkadasyla firladi onden cikisa:))iste arkadasim yoluna gtti oda arkadsini birakip pesimden gelmisss tatli ses tonuyla selam verdi. Normalde baskasi olsa cantayi basinda paralardimda.. ask iste:)) tanistik konustuk numarami istedi hycandan smsm yokiii dmsim hala dalga gecersonra bulusma gunu ayarladik o gin arabayla aldi beni ,o aksam tuttu frlatti kalbimi caliyodu bnde o sarkiyi sylydum. Gtms cd yapms o sarkiyi acti arabadayken:)) sonra iste tanidikca bana bu dediki biliyomusun ben o aksam simit saarayina girerkn dejavu yasadim ruyamda gormustum cogu seyi diye inanamadim sakami bu dedim. Benim ruyamida anlatnca ikimizde cok sasrdik:)) o gun bugundur hayatimin merkezinde bu adam :)
aa tabiki olur hem de çok güzel olur :) İyi hadi bitmek üzereymiş finallerin de . geçmiş olsun :)
bizimki de ilk görüşte aşk ama biraz zorlu bir aşk :)
%90a dahilim sanırım :)
canım iyi akşamlar .Geçmiş olsun ,Misafirlikte çok mu yoruldun :)
maşallah kalp kalbe daha tanışmadan karşıymış
kader olunca gelip bir yerlerden buluyor işte seni
aa tabiki olur hem de çok güzel olur :) İyi hadi bitmek üzereymiş finallerin de . geçmiş olsun :)
bizimki de ilk görüşte aşk ama biraz zorlu bir aşk :)
%90a dahilim sanırım :)
canım iyi akşamlar .Geçmiş olsun ,Misafirlikte çok mu yoruldun :)
maşallah kalp kalbe daha tanışmadan karşıymış
kader olunca gelip bir yerlerden buluyor işte seni
Hoşgeldin şekerim
Hahah yok kız dışarda yedik yorulmadım
hııı bak iyi fikirmiş walla gelinsin yoksa en çok yorulan sen oluyorsun :)
getir götür kaldır temizle
geçmiş olsun canım ağrına . agrı kesici kremler varsa evde iyi gelir
Kızlar yaaa Kastamonu jandarma'da acemilik 5 haftaymış, 3. hafta sonunda yemin töreni olacakmış
maşallah canım :) deme walla nazar değmesinGuzel sozlerin icin tesekkurler canm:) evet kader.. ruh ikizimi cikardi karsima:)
Kızlar yaaa Kastamonu jandarma'da acemilik 5 haftaymış, 3. hafta sonunda yemin töreni olacakmış
Evet salata bana bakıyor genelde
İster istemez bekliyorlar, gerçi benim müstakbel kayınvalideciğim pek yormaz benim çıkarır mutfaktan çok iş yaptığımda falan
Bizim evde ağrı kesici kremden bol bişey yok
Sürer yatarım artık, sağol canım.
Canım bizimkininde 75 günmüş ama biz martta devre kaybı gıdecegımız için acemiliğimiz daha kısa surecek mesela 2 ay mı acemiliik 1 ay surecek
maşallah canım :) deme walla nazar değmesin
4 hafta değil mi yaniiiiii :18:
Normalde 3 hafta bizim. Ya inşallah yanlış bilgidir
Ayyyy kayınvalideciğini sevsinler seninBenimkide öyle ama evlenince gorucezz işin aslını
Tabi tabi evlenince değişir diyorlar inşallah değişmezler
Kuzu Kastamonu'da bi tane uzman jandarma var tanıdık ona soracağız kesin bilgiyi o zaman vercem. İnşallah 5 değildir
ya hep öyle diyorlar ben de onların memlekete yerleşicem sanırım .İlk zamanlar istiyordum ama evlenince değişirler mi diye çekinmeye başladım.Askerlik gibi bu da tam bir muammainşallah.. ne kadar uzak o kadar iyi boşverr
canım ya inşallah 5 değildir haber alınca yazar mısın merak ettim uff
ya hep öyle diyorlar ben de onların memlekete yerleşicem sanırım .İlk zamanlar istiyordum ama evlenince değişirler mi diye çekinmeye başladım.Askerlik gibi bu da tam bir muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?