354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Allah asker bekleyen herkese ,tüm sevenlere hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah.
ayrılık bu ama bir nebze de olsa tatlı ayrılıklar.Allah başkasını yaşatmasın elbet.

nasılsınız kızlar biz dün sabah ayrıldık.ağlamamak için sürekli espri yaptım ben ağladıkça o kusuyor stresten

Tok açın halinden ne anlar misali :)
Özlüyor insan ,yokluguni tabiki arıyor ben böyleysem ayni evde olmak daha zordur.Ama kabullenmeyi ogrenmek zorundayiz.Onun en kısa yolu da burada birbirimize desek olmak.
Ah canim ya malesef eskişehirde degilim ben ya üzüldüm simdi.Olsaydim tabi gorusurduk cok isterdim

kızlar bir gün giremedim ooo neler konuşulmuş neler bizde telaş farklı yemeğe çağıranlar vs. koşturuyoruz herhalde son güne kadarda böyle gidicek :) iyi geceler hepinize
Evet :) benim sözlüm de memlekete gitti Allaaaaaaah her taraf akraba dolu diyor :))

Canim mrb ,hayırlı tezkereler Allah kavuştursun .Bu son söylediğin beni çok aydınlattı sağol ya .
Bir de özel durumunuz icin Allah yardimciniz olsun .Yemin törenine ben de gidemiyorum .Imkanin varsa sorun yasamayacaksan seni görmesi ona güç verebilir.Ama sorun yasaman ihtimalse bilemiyorum ,Senin moralin hep yüksek olsun ki o da her zaman senden güç alsin .

böyle bir gurubun olmasi gercekden cok güzel!

Insallah önümüzdeki 6 ay cok cabuk gecer!
Merhaba :)
Çabuk geccek gibi durmuyor ama ümid sadece :))
allaha şükür canım iyiyim iyi sayılırım haftaya salı günü gidicek eşim kesinleşti içime birşey oturdu resmen kalkmıyor
Allahım sabrını versin inşallah
Verir elbet canim Allah kavustursun.Ben yolcu ettim cuma günü memleketine, ancak bu gün az biraz toparlanabildim de çalışmaya başladım :)

canım yemin töreni sevk tarihinden 25 gün sonra olur. ama jandarmalar yemin töreninden hemen sonra ustalık yerlerine gitmiyorlar. 2 hafta yine acemilik yerlerinde kalıp sonra geçiyorlar. nedendir bilinmez

Ya 2 hafta daha mi kalacaklar ufff ciddi misin sinir oldum

nasılsınız kızlar biz dün sabah ayrıldık.ağlamamak için sürekli espri yaptım ben ağladıkça o kusuyor stresten
Allah kavustursun canim.
Otobüse binene kadar ben de sıktım kendimi ama o tam ayrilma anı hıçkırık şeklinde gecti :) . Kabullendim başka yolu yok sanırım. Ay bir de ne zaman aglasam kendimi sıksam sivilce döküyorum sinir oldum :)

2 hafta daha kalma olayı sadece jandarmalar için geçerli canım bir tek Kastamonuda böyle sanıyordum ben ama sordum başka birliklerde de böyleymiş. bu sonuçta askerliklerini uzatmıyorki sadece ustalıklarını gidecekleri yerde 2 hafta eksik yapmış olacaklar

Canim bize de kastamoni çıktı.yanima geç gelecek diye üzülüyordum ama şu soyledigine şu an cok sevindim çünkü usta birlik urfaya çıkmıştı, ne kadar gec giderse urfaya o kadar iyi , kastamonuda daha rahat edecegini düşünüyorum çünkü :) oh

tabi tabi canım askerliklerine eklenen birşey yok 168 gün yapacaklar yine sadece dediğin gibi urfada daha az kalacak. Kastamonu çok rahat emin ol yemin törenine gidebilecek misin? eğer gidecekseniz şimdiden otellerde yer ayırtın yoksa hiç yer kalmıyor zaten sayılı otel var hemen doluyor.

Yok canim yemin törenine gidemiyorum.Cok uzakta . Tesekkur ederim :)

napim canım bugün bi sınavım vardı onu verdim son bi tane kaldı allaha sukur sen naptınn ?
Şükür bitirmissin sinavlarini bir tanecik kalmis :) ,walla sinav stresi hicbirseye benzemiyor finaller hala rüyalarima giriyor :)
Ben de napiim eski hayatima döndüm :)
Biraz kps çalıştım, biraz spor yaptim öyle geçti gitti gün: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…