• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İyi akşamlar kızlaar :3:
Nasılsınız?
Ben bi fenayım ya bileklerim çok ağrıyor hasta mı oluyorum acabaa:2:

Merhaba kizlar. Mutiii sabahki sesi duydunmu gök yarildi sandım kesin bi yere Yıldırım düştü. Sabah ezani okunurken cok korktum yaaa

Duymadım ben hiç neymiş kii?

Ya gerçekten mi :) ilk goruste asik olup evlenen ciftlerin % 90i mutlu oluolarmis :16: anlat bakalım hadi:31:

Bak simcik biz gokhanla tanismadan bi gece once ruyamda birini gordum vucut ayni gokhan ama yuzunu gormedim. Neyse gelelim o gune.. arkadasimi zorla evden aldim burda simit sarayi var oraya gittik kahve icmeye ust kata ciktik biyrre otrduk. sohbet muhabbet derken karsimda oturan bi cocuk,bi cift ela goz buraya bakiyo :))) cook etkilendim 2 saat boyunca bakistik saat 10 oldu baktim bi hareket yok cekinmis yanima gelmeye orda askim bnmm:) nyse garson geldi baska bi isteginiz varmi dedi bende bagirarik yok kalkiyorz zaten dedm iki saniye sonra bu arkadasyla firladi onden cikisa:))iste arkadasim yoluna gtti oda arkadsini birakip pesimden gelmisss tatli ses tonuyla selam verdi. Normalde baskasi olsa cantayi basinda paralardimda.. ask iste:)) tanistik konustuk numarami istedi hycandan smsm yokiii dmsim hala dalga gecer:D sonra bulusma gunu ayarladik o gin arabayla aldi beni ,o aksam tuttu frlatti kalbimi caliyodu bnde o sarkiyi sylydum. Gtms cd yapms o sarkiyi acti arabadayken:)) sonra iste tanidikca bana bu dediki biliyomusun ben o aksam simit saarayina girerkn dejavu yasadim ruyamda gormustum cogu seyi diye inanamadim sakami bu dedim. Benim ruyamida anlatnca ikimizde cok sasrdik:)) o gun bugundur hayatimin merkezinde bu adam :)

Bak simcik biz gokhanla tanismadan bi gece once ruyamda birini gordum vucut ayni gokhan ama yuzunu gormedim. Neyse gelelim o gune.. arkadasimi zorla evden aldim burda simit sarayi var oraya gittik kahve icmeye ust kata ciktik biyrre otrduk. sohbet muhabbet derken karsimda oturan bi cocuk,bi cift ela goz buraya bakiyo :))) cook etkilendim 2 saat boyunca bakistik saat 10 oldu baktim bi hareket yok cekinmis yanima gelmeye orda askim bnmm:) nyse garson geldi baska bi isteginiz varmi dedi bende bagirarik yok kalkiyorz zaten dedm iki saniye sonra bu arkadasyla firladi onden cikisa:))iste arkadasim yoluna gtti oda arkadsini birakip pesimden gelmisss tatli ses tonuyla selam verdi. Normalde baskasi olsa cantayi basinda paralardimda.. ask iste:)) tanistik konustuk numarami istedi hycandan smsm yokiii dmsim hala dalga gecer:D sonra bulusma gunu ayarladik o gin arabayla aldi beni ,o aksam tuttu frlatti kalbimi caliyodu bnde o sarkiyi sylydum. Gtms cd yapms o sarkiyi acti arabadayken:)) sonra iste tanidikca bana bu dediki biliyomusun ben o aksam simit saarayina girerkn dejavu yasadim ruyamda gormustum cogu seyi diye inanamadim sakami bu dedim. Benim ruyamida anlatnca ikimizde cok sasrdik:)) o gun bugundur hayatimin merkezinde bu adam :)

Maşallah maşallah yaaa :nazar:
Sırıtarak okudum :16:

Ayyy nidaaaa cok etkilendim yaa film gibi çok romantik:16: maşallah Allah nazarlardan korusun:nazar:hemen cikmaya mi basladiniz arkadaslik sureci oldu mu peki :)

İyi akşamlar kızlaar :3:
Nasılsınız?
Ben bi fenayım ya bileklerim çok ağrıyor hasta mı oluyorum acabaa:2:

Duymadım ben hiç neymiş kii?

Geçmiş olsun mutim dikkat et kendine kiyamam. Ya gok gurledi ama nasi bişeydi ya cok korkunctu. Eviniz bu tarafta değil demekki çünkü herkes duymus burda:18:

Bebegimmm hsgldinn :1:

Hoş buldum şekerim nasılsınn?
Biz ailecek yemeğe gittik bugün, ailecek derken, cici ailemle :17:
Yarimin annesi babası kardeşi, teyzesi eniştesi çocukları, dayısı ve dedesi :17:
Fotoğraflar çekindik falan :nazar:
Ne güzeldik yaa :nazar:
E e gelesim gelmiyor :31:

Ayyy nidaaaa cok etkilendim yaa film gibi çok romantik:16: maşallah Allah nazarlardan korusun:nazar:hemen cikmaya mi basladiniz arkadaslik sureci oldu mu peki :)

Saol bebegim benim amiiin :16: yok canim iste o gunden sonra bulustuk ya orda basladik ama nebilim birbirimizi sanki kirk yildr taniyo gibiyiz hatta bana drki kuckluk resmlrimi gstrydum ya ben senin kucklgunude hatrlyrm sanki gorms gbym diye :1: hadi bebsler szde anlatinnnn bende tebesdum edyim:1:

Back