İyi akşamlar kızlar .Kimse yok :)
Iyi akşamlar canım ben varım olur mu
Allah yardımcin olsun canım benim. Nasi gecio sinavlar. Gokhan martta gidckti dimi tatlım
Çalışınca iyi gidiyo canım. evet martta bebeğim
Finaller tatlım
Ben seni öğretmen biliyorum :)
Neden acaba :))
Çalışınca iyi gidiyo canım. evet martta bebeğim
Oh valla tadini cikar nidamnasi tanistiniz bakalim merak ettim
askımlamı canım, ilk görüşte aşşşşkk
Merhaba kizlar. Mutiii sabahki sesi duydunmu gök yarildi sandım kesin bi yere Yıldırım düştü. Sabah ezani okunurken cok korktum yaaa
Ya gerçekten mi :) ilk goruste asik olup evlenen ciftlerin % 90i mutlu oluolarmisanlat bakalım hadi
Bak simcik biz gokhanla tanismadan bi gece once ruyamda birini gordum vucut ayni gokhan ama yuzunu gormedim. Neyse gelelim o gune.. arkadasimi zorla evden aldim burda simit sarayi var oraya gittik kahve icmeye ust kata ciktik biyrre otrduk. sohbet muhabbet derken karsimda oturan bi cocuk,bi cift ela goz buraya bakiyo :))) cook etkilendim 2 saat boyunca bakistik saat 10 oldu baktim bi hareket yok cekinmis yanima gelmeye orda askim bnmm:) nyse garson geldi baska bi isteginiz varmi dedi bende bagirarik yok kalkiyorz zaten dedm iki saniye sonra bu arkadasyla firladi onden cikisa:))iste arkadasim yoluna gtti oda arkadsini birakip pesimden gelmisss tatli ses tonuyla selam verdi. Normalde baskasi olsa cantayi basinda paralardimda.. ask iste:)) tanistik konustuk numarami istedi hycandan smsm yokiii dmsim hala dalga gecersonra bulusma gunu ayarladik o gin arabayla aldi beni ,o aksam tuttu frlatti kalbimi caliyodu bnde o sarkiyi sylydum. Gtms cd yapms o sarkiyi acti arabadayken:)) sonra iste tanidikca bana bu dediki biliyomusun ben o aksam simit saarayina girerkn dejavu yasadim ruyamda gormustum cogu seyi diye inanamadim sakami bu dedim. Benim ruyamida anlatnca ikimizde cok sasrdik:)) o gun bugundur hayatimin merkezinde bu adam :)
İyi akşamlar kızlaar
Nasılsınız?
Ben bi fenayım ya bileklerim çok ağrıyor hasta mı oluyorum acabaa:2:
Duymadım ben hiç neymiş kii?
Ayyy nidaaaa cok etkilendim yaa film gibi çok romantikBak simcik biz gokhanla tanismadan bi gece once ruyamda birini gordum vucut ayni gokhan ama yuzunu gormedim. Neyse gelelim o gune.. arkadasimi zorla evden aldim burda simit sarayi var oraya gittik kahve icmeye ust kata ciktik biyrre otrduk. sohbet muhabbet derken karsimda oturan bi cocuk,bi cift ela goz buraya bakiyo :))) cook etkilendim 2 saat boyunca bakistik saat 10 oldu baktim bi hareket yok cekinmis yanima gelmeye orda askim bnmm:) nyse garson geldi baska bi isteginiz varmi dedi bende bagirarik yok kalkiyorz zaten dedm iki saniye sonra bu arkadasyla firladi onden cikisa:))iste arkadasim yoluna gtti oda arkadsini birakip pesimden gelmisss tatli ses tonuyla selam verdi. Normalde baskasi olsa cantayi basinda paralardimda.. ask iste:)) tanistik konustuk numarami istedi hycandan smsm yokiii dmsim hala dalga gecersonra bulusma gunu ayarladik o gin arabayla aldi beni ,o aksam tuttu frlatti kalbimi caliyodu bnde o sarkiyi sylydum. Gtms cd yapms o sarkiyi acti arabadayken:)) sonra iste tanidikca bana bu dediki biliyomusun ben o aksam simit saarayina girerkn dejavu yasadim ruyamda gormustum cogu seyi diye inanamadim sakami bu dedim. Benim ruyamida anlatnca ikimizde cok sasrdik:)) o gun bugundur hayatimin merkezinde bu adam :)
İyi akşamlar kızlaar
Nasılsınız?
Ben bi fenayım ya bileklerim çok ağrıyor hasta mı oluyorum acabaa:2:
Duymadım ben hiç neymiş kii?
Maşallah maşallah yaaa
Sırıtarak okudum
Bebegimmm hsgldinn
Ayyy nidaaaa cok etkilendim yaa film gibi çok romantikmaşallah Allah nazarlardan korusun hemen cikmaya mi basladiniz arkadaslik sureci oldu mu peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?