- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Allah sabır versin hem onlara hem bize![]()
Aslinda evet bir ay sonra geliyorlar ama dağıtım izni 3-5 gün müydü?
Diyorum ya arkadasim yeni nisanlandi esi baska sehirde 7 aydir goremiyor , biz biliyoruz ki bitsin yine yanimiza dönecek, hem uzak mesafe özlemi artırır.Avantajlarina bakıp iyi şeyler düşünmek lazim yoksa geçmez.Ben bu gün cok üzüldüm, tansiyonum dustu , uyudum kaç saattir ama ben de biliyorum böyle olmaz , Allahin izniyle cabuk gececek ve gelecek bitti ,bu kadar. Tatile gittiler :) ben de sinav kampina girdim o kadar :))
böyle bir gurubun olmasi gercekden cok güzel!
Insallah önümüzdeki 6 ay cok cabuk gecer!
Daha önce hiç tatmadigim cok garip bir duygu ...
ya askerlere kötü davranmazlar demi :/
Askerimi ugurladim![]()
Hayirli rahat bir yere giderler insallah ,
:) Allah sabır versin hem onlara hem bize![]()
Piyade en ağırımı ne olacak şimdi![]()
Bak simcik biz gokhanla tanismadan bi gece once ruyamda birini gordum vucut ayni gokhan ama yuzunu gormedim. Neyse gelelim o gune.. arkadasimi zorla evden aldim burda simit sarayi var oraya gittik kahve icmeye ust kata ciktik biyrre otrduk. sohbet muhabbet derken karsimda oturan bi cocuk,bi cift ela goz buraya bakiyo :))) cook etkilendim 2 saat boyunca bakistik saat 10 oldu baktim bi hareket yok cekinmis yanima gelmeye orda askim bnmm:) nyse garson geldi baska bi isteginiz varmi dedi bende bagirarik yok kalkiyorz zaten dedm iki saniye sonra bu arkadasyla firladi onden cikisa:))iste arkadasim yoluna gtti oda arkadsini birakip pesimden gelmisss tatli ses tonuyla selam verdi. Normalde baskasi olsa cantayi basinda paralardimda.. ask iste:)) tanistik konustuk numarami istedi hycandan smsm yokiii dmsim hala dalga gecersonra bulusma gunu ayarladik o gin arabayla aldi beni ,o aksam tuttu frlatti kalbimi caliyodu bnde o sarkiyi sylydum. Gtms cd yapms o sarkiyi acti arabadayken:)) sonra iste tanidikca bana bu dediki biliyomusun ben o aksam simit saarayina girerkn dejavu yasadim ruyamda gormustum cogu seyi diye inanamadim sakami bu dedim. Benim ruyamida anlatnca ikimizde cok sasrdik:)) o gun bugundur hayatimin merkezinde bu adam :)
Sözlüm de kastamonu, bu söyledikleriniz jandarma icin mi?Bir de urfa hakkinda bilginiz var mi ? Suriye sınırı olduğu için korkmuyor değilim.
Tamam canım güncelliyorum
Canım e devlette yazan sevk başlangıç tarihinden itibaren başlıyormuş.
Allah kavuştursun canım
Allah başka ayrılık vermesin, tez zamanda kavuştursun inşallah
Benim sevdiceğim de aynısını söylüyor
Kastamonu'yu görmedim hiç bi tatil yapıp gelicem diyor
Gökçee
Herkesten aynısını duyuyorum yaa çok şükür
366'ya hazırımAma daha 2 ayımız var nerdeyse Mart'a kaldık biz :114:
Telepati kurduk demek ki
Canım benim de sevgilim jandarma oldu, genel olarak Kastamonu rahat diye duyuyorum kuzum bilmiyorum ki Gökçe'nin askeri jandarma mıydı acaba?
kızlar günaydın haftasonu askerimle beraberdim ustalığa yolcu ettik onu pek giremedim buralara.
evet kızlar benimki de jandarma Kastamonu Gölköy'de yaptı. dediğim gibi yemekler dışında herşey çok iyiydi. bizimkinin bir artısı dizinden ameliyatlı platin var raporu olduğundan sabahları eğitime çıkmadı hiç. sonrada koğuşçu oldu dışarı bile içtimaya çıkmadı ama komutanları çok iyi olduklarını söylüyor. içiniz rahat olsun.
Mutellecım bizde sözde Kasım celbinde gittik ama 2. gruba kaldığı için Aralıkta gitti başta çok üzülmüştüm çünkü planlarımız 40 gün ileri attı diye ama bu 40 günde o kdr güzel gelişmeler yaşadık ki derler ya her şerde vardır bir hayır sende öyle düşün sıkma canını hiç.
Aminnnn canim sağol :'(
Ilk günler hiç geçmeyecek gibi ama alisirim diye ümid ediyorum
ınsallah canım ya bu duruma alısmak da ıstemıo ınsan onun yokluguna alısma fıkrı bıle uzuyo benıyarın burda olcak ınsallah ayın 6sına kadar nası vakıt gecırsem kar benım ıcın
![]()
aramıza hoş geldin :)
inşallah su gibi akıp geçer zaman :)
böyle bir gurubun olmasi gercekden cok güzel!
Insallah önümüzdeki 6 ay cok cabuk gecer!
Günaydın canım.
Ya bi sorum olacak sana, acemilik kaç hafta sürdü? Bi de yemin töreni ne zaman yapılıyor? Bir çok bilinmez var ve bizi strese sokuyor. Herkes bişey söylüyor.
mutella günaydın canım :)
günaydın canım nasılsın?
Günaydın canım.
Ya bi sorum olacak sana, acemilik kaç hafta sürdü? Bi de yemin töreni ne zaman yapılıyor? Bir çok bilinmez var ve bizi strese sokuyor. Herkes bişey söylüyor.
allaha şükür canım iyiyim iyi sayılırım haftaya salı günü gidicek eşim kesinleşti içime birşey oturdu resmen kalkmıyor
Allahım sabrını versin inşallah
canım yemin töreni sevk tarihinden 25 gün sonra olur. ama jandarmalar yemin töreninden hemen sonra ustalık yerlerine gitmiyorlar. 2 hafta yine acemilik yerlerinde kalıp sonra geçiyorlar. nedendir bilinmez![]()
ah canım Allah başka ayrilik vermesin inşallah.
işte bundan korkuyordum. peki 168 gün mu yoksa 6 ay mi? öyle hesaplayınca 174 gün oluyor izinsiz çünkü
![]()