354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

valla kızlar birbirimizin desteğine öyle ihtiyacımız olucakki insanlar anlamıyor ya amannn 6 ay değilmi nolcak biz 18 ay yaptık yok şimdi teknoloji var bilmem ne boğasım geliyor siz benim içimi nasıl sevdiğimi evimde eşimle paylaşımlarımı nerden biliyosunuz da ne hissettiğimi bileceksiniz o yüzden biz aynı derdi paylaşan kişiler olarak destek olucaz hep bu arada sem eskişehirdeydin demi görüşebiliriz bile bak

kızlar bir gün giremedim ooo neler konuşulmuş neler bizde telaş farklı yemeğe çağıranlar vs. koşturuyoruz herhalde son güne kadarda böyle gidicek :) iyi geceler hepinize

Kurum kişi kötüleme : )

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç tatmadigim cok garip bir duygu ...

evet, çok değişik bir duygu bu...

ya askerlere kötü davranmazlar demi :/

ayyyy, aman Allah korusun... rahatları ve huzurları yerinde olsun inşallah

Askerimi ugurladim

Allah kavuştursun..

Hayirli rahat bir yere giderler insallah ,

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

:) Allah sabır versin hem onlara hem bize

amiiiiiiiiiiiiiiin

Piyade en ağırımı ne olacak şimdi

nasııı yaaaaaa

bayıldım hikayenizee

Sözlüm de kastamonu, bu söyledikleriniz jandarma icin mi?Bir de urfa hakkinda bilginiz var mi ? Suriye sınırı olduğu için korkmuyor değilim.

Telepati kurduk demek ki
Canım benim de sevgilim jandarma oldu, genel olarak Kastamonu rahat diye duyuyorum kuzum bilmiyorum ki Gökçe'nin askeri jandarma mıydı acaba?

kızlar günaydın haftasonu askerimle beraberdim ustalığa yolcu ettik onu pek giremedim buralara.

evet kızlar benimki de jandarma Kastamonu Gölköy'de yaptı. dediğim gibi yemekler dışında herşey çok iyiydi. bizimkinin bir artısı dizinden ameliyatlı platin var raporu olduğundan sabahları eğitime çıkmadı hiç. sonrada koğuşçu oldu dışarı bile içtimaya çıkmadı ama komutanları çok iyi olduklarını söylüyor. içiniz rahat olsun.

Mutellecım bizde sözde Kasım celbinde gittik ama 2. gruba kaldığı için Aralıkta gitti başta çok üzülmüştüm çünkü planlarımız 40 gün ileri attı diye ama bu 40 günde o kdr güzel gelişmeler yaşadık ki derler ya her şerde vardır bir hayır sende öyle düşün sıkma canını hiç.

Günaydın canım.
Ya bi sorum olacak sana, acemilik kaç hafta sürdü? Bi de yemin töreni ne zaman yapılıyor? Bir çok bilinmez var ve bizi strese sokuyor. Herkes bişey söylüyor.

Son düzenleme:
Aminnnn canim sağol :'(
Ilk günler hiç geçmeyecek gibi ama alisirim diye ümid ediyorum

alışıcaz mutlaka canım ama bende diyorum o yemin törenine kadar olan 3 hafta çok zorlucak bizi sonrasında alışacağız mecburen

ınsallah canım ya bu duruma alısmak da ıstemıo ınsan onun yokluguna alısma fıkrı bıle uzuyo benı yarın burda olcak ınsallah ayın 6sına kadar nası vakıt gecırsem kar benım ıcın

aynen alışıcam diyorum ama alışmak istemiyorum aslında yokluğuna alışma fikri kötü görünüyor

Günaydın canım.
Ya bi sorum olacak sana, acemilik kaç hafta sürdü? Bi de yemin töreni ne zaman yapılıyor? Bir çok bilinmez var ve bizi strese sokuyor. Herkes bişey söylüyor.

canım yemin töreni sevk tarihinden 25 gün sonra olur. ama jandarmalar yemin töreninden hemen sonra ustalık yerlerine gitmiyorlar. 2 hafta yine acemilik yerlerinde kalıp sonra geçiyorlar. nedendir bilinmez

allaha şükür canım iyiyim iyi sayılırım haftaya salı günü gidicek eşim kesinleşti içime birşey oturdu resmen kalkmıyor
Allahım sabrını versin inşallah

ah canım Allah başka ayrilik vermesin inşallah.
canım yemin töreni sevk tarihinden 25 gün sonra olur. ama jandarmalar yemin töreninden hemen sonra ustalık yerlerine gitmiyorlar. 2 hafta yine acemilik yerlerinde kalıp sonra geçiyorlar. nedendir bilinmez

işte bundan korkuyordum. peki 168 gün mu yoksa 6 ay mi? öyle hesaplayınca 174 gün oluyor izinsiz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…