evet canım bende hem sevındım hem sasırdımhatta benımkıne demıstım keske ankara cıksa her carsı ıznınde hızlı trenle gıder gelırım dıye kısmet sanaymıs
Aminnnn canim sağol :'(
Ilk günler hiç geçmeyecek gibi ama alisirim diye ümid ediyorum
Son iki ay kala alışmak cok uzun bir süreymis , cok dayanamazsam ben atlayip gidiim o zaman , tabi uzamasini istemem :)gelmesne son 2 ay 29 gun kala alışmak deglde kabullenmek kendını avtmya başlıyablıosssn cnm :)) gonul ıster gelsnler ama daha uzamasnı asla ıstemezsnz emn ol
mutı baksana ne dıcem bıde tanıdıgım bıldıgım bırı cıkıyomuşsunEvet canım kısmet oldu şükürler olsun
ınsallah canım ya bu duruma alısmak da ıstemıo ınsan onun yokluguna alısma fıkrı bıle uzuyo benıyarın burda olcak ınsallah ayın 6sına kadar nası vakıt gecırsem kar benım ıcın
Alışmak değil aslinda deam in dediği gibi kabullenmek daha doğru bir kelime olur .ayrı sehirlerde misiniz
evet canım aslında o da konyalı aılesı burda ama akademısyen olmak ıstıyo ama yabancı dıl ıcın ıstanbula gıttı kursa hemde ogretmenlık yapıyo. okullarda dun tatıl oldugu ıcın bu gece bıncek otobuse ıste.zaten yaklasık 8 aydır ayrı yerlerdeyız ama en azından ayda bır gelır 1 hafta kalırdı.sureklı telefon mesaj. bana yoklugunu hıc hıssetırmedıhem en yakın arkadasım hem sevgılım oldu
Canım ya maşallah, askeriyede de tlf sokabilirse konusursunuz zaten ,hayirli yolculuklariyla gelsin :)
evet canım aslında o da konyalı aılesı burda ama akademısyen olmak ıstıyo ama yabancı dıl ıcın ıstanbula gıttı kursa hemde ogretmenlık yapıyo. okullarda dun tatıl oldugu ıcın bu gece bıncek otobuse ıste.zaten yaklasık 8 aydır ayrı yerlerdeyız ama en azından ayda bır gelır 1 hafta kalırdı.sureklı telefon mesaj. bana yoklugunu hıc hıssetırmedıhem en yakın arkadasım hem sevgılım oldu
Oyyy kıyamam üzülmee, bak istersen buluşuruz arada kafa dağıtırız birlikte
Merhaba kizlar. Mutiii sabahki sesi duydunmu gök yarildi sandım kesin bi yere Yıldırım düştü. Sabah ezani okunurken cok korktum yaaaİyi geceler canım
Aaa kızlar bu ne sessizlik böyyleeeNapıyosunuz gününüz nasıl geçiyoorr? Mutlulukbulutuyla aynı yere düşmüşüzz ama hiç cevvap vermıyo girmiyo heralde
I
Iyi akşamlar nidam guzel gecio bitanem bu sabah buraya geldi yarin gorusvez inşallah:) ayni sehirde olmak bile güzel bi duygu ♥ sen napysun bakalim
napim canım bende gökanlaydım eve geldm yemek yedm brazdan ders calısıcam son 2 sınavım kaldı allaha sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?