oyoyooooo güzel İzmir. ben Balıkesirliyim canım ama üniversiteyi İzmirde okudum aşığım o şehre sevgilimle hep giderdik kafamıza estikçe dönsün havalarda güzel olacak yine kaçar gideriz İzmirimize inş.
aynen şafak 166 olacak 2 saat sonra dimi doğru sayıyoruz 16 aralıkta 168 olarak başladı ? ben balıkesirdeyim canım 1,5 senedir beraberiz ikimizde buralıyız o kdr çok alıştıkki sürekli beraber olmaya aynen dediğin gibi zaten gidecek bari evlenmeden hallediyim istedi. böylece bir engel daha aşılacak. sen nerdensin nabiosun iş okul? ben çalışıyorum özel bir şirkette.
Kastamonu güzelleri burda toplanmışş ne güzel :))
Yanlız değilsin Gökçeberaber yürüceZ biz bu yollarda
Haziran'a kadar inşallahhhh kızlar :))
İstanbulda yasıorum ben çevre mühendisliğinden mezun oldum ama cilt bakımı ile ilgileniorm tam zamanlı çalışmıorum yani bizde 38 ay oldu 6 aydırda nişanlıyız işte mezun olduğumuzdan beri sanırım doğru sayıyorz :/ 166 :)) evlilik yakın zamanda gözüküomu yoksa askerden döndükten sonra yıl alcak mı ?
inşallah canımmm inşallah:) bizimde burda çok çok anımız var inşallah sağ salim dönerlerde herşey çok daha güzel olur canım ya:))
Kastamonu güzelleri burda toplanmışş ne güzel :))
Yanlız değilsin Gökçeberaber yürüceZ biz bu yollarda
Haziran'a kadar inşallahhhh kızlar :))
aa cilt bakımı mı çok eğlenceli olmalı kursa falan mı gidiyorsun?? bende senden tüyolar alırım o zaman nasılsa bol bol waktimiz olacakWalla canım bizde daha söz flan bile yok ailemde biliyor ablamlar falan tanıştı ama babam sağolsun inat etti gitsin gelsin öyle resmiyet olsun diye. açıkçası erkek arkadaşım da öyle olması daha iyi olur babanın karşısınıa herşeyim tam çıkmak isterim dedi. o yüzden döndükten sonra düşünüyoruz kısmetse işi hazır gibi oradan pek vakit geçmicek yaza söz nişan sonraki duruma göre de düğün siz naptınız düğün tarihiniz belli mi?
amin tatlım. İzmir'in neresindensin? iş okul?
Kastamonu'yu bir başka sevdim walla dün merkezde gezmişler pek birşey yokmuş ama böyle Safranbolu evleri tarzı evler varmış çok hoşlarına gitmiş birde kesme helvası meşhurmuş ondan yollayacakmış anneleriyle bana kıyamam ona benbeklerken zamanı nası geçirmeyi düşünüyorsun ben kpssye adadım kendimi bir dolu da kitap aldım:26:
Benimki gece otobüste net bulmuş sabah onun mesajıla uyandım allahım ne sevindim
Beklemiyordum :) sağ selamet varmış işe gitmeden önce o daha otobüsteyken yazıştık:))
Ben kreşte calışıyorum canım, cocuklar cok güzel oyalıyor cok şükür..
Bide bitanem askerden gelene kadar spora yazıldım haftada dört gün
Oraya gitcem , hem yaza kadar vücüt yaparım hemde ona sürpriz bi değişimim
Olur diye düşündüm :)) hemde kafam dağılıyor biraz da olsa
aa cilt bakımı mı çok eğlenceli olmalı kursa falan mı gidiyorsun?? bende senden tüyolar alırım o zaman nasılsa bol bol waktimiz olacakWalla canım bizde daha söz flan bile yok ailemde biliyor ablamlar falan tanıştı ama babam sağolsun inat etti gitsin gelsin öyle resmiyet olsun diye. açıkçası erkek arkadaşım da öyle olması daha iyi olur babanın karşısınıa herşeyim tam çıkmak isterim dedi. o yüzden döndükten sonra düşünüyoruz kısmetse işi hazır gibi oradan pek vakit geçmicek yaza söz nişan sonraki duruma göre de düğün siz naptınız düğün tarihiniz belli mi?
amin tatlım. İzmir'in neresindensin? iş okul?:
bornova canımm ege üni.de 4.sınıftayımm:)
bende Dokuz Eylül mezunuyum işletme bölümü. senin bölüm ne?
ayy ne güzel kreş ya çok eğlenceli olur :)) walla bnde spora gitmek istiyorum ama pek waktim yok
1 saat önce teslim oldu bizimkide bi garip oldum ama güçlü durmaya çalışıyorum ona bişey belli etmemeye çalışıyorum umarım rahatları yerinde olur.
Bende demin kayınvalideciğimi aradım
Askerim teslim olmuş , haberlerini aldım ve icim huzurlu doldu :)
6.cı kışladaymış yeni yapılmış öyle demiş benimki ..
Güzel rahat filan demiş ..
Sizinkiler hangi kışladaydı kızlar ??
Bide yaşlar kaç isimler ne :) ben burcu 23 yaşındayım aslen Aydınlıyım
gıda mühendisliği benm bölümüm cnm
hedefimdi gıda mühendisliği sayısal mezunuyum hep gıda istiyordum ama puanım yetmedi. bir kez daha hazırlanmak da istemedim çok güzel ya bitiyor mu bu sene peki ders war mı alttan?
olsu canım nasip böyleymiş.. yok yok dersim allah izin verirse bitiyor bu yıll:)
askerimden ilk telefonumu aldım az öncegayet rahatmış ortam falan beklediğimden daha iyi diyor yarında teslim olacaklar warmış onlar geldikten sonra ranzamız dolabımız ayarlanıcak dedi.
askerimden ilk telefonumu aldım az öncegayet rahatmış ortam falan beklediğimden daha iyi diyor yarında teslim olacaklar warmış onlar geldikten sonra ranzamız dolabımız ayarlanıcak dedi.
İnş biran önce görürsün en zoru ilk olan zaten :/
Hadi gözün Aydın canımmdarısı benim başıma inşallah, bakalım ilk ne zamn göreçeğim
Kastamonlu ön kodunu telefonumun ekranında :18:
Bende demin kayınvalideciğimi aradım
Askerim teslim olmuş , haberlerini aldım ve icim huzurlu doldu :)
6.cı kışladaymış yeni yapılmış öyle demiş benimki ..
Güzel rahat filan demiş ..
Sizinkiler hangi kışladaydı kızlar ??
Bide yaşlar kaç isimler ne :) ben burcu 23 yaşındayım aslen Aydınlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?