• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

morfistancım canım, enerjim o kadar düşük ki toparlayamıyorum kendimi, şafakla yatıp şafakla kalkıyorum , ee haliyle böyle olunca da 1 gün oluyor bana 1000 gün :97:

canım öyle düşünme bak nereden nereye geldik.. ilk zamanlar düşünüyordum da aman ocak gelmez diyordum.. şimdi bir bakıyorum ocak gelmiş ve 4 ocak olmuş bile :31:

morfistancım canım, enerjim o kadar düşük ki toparlayamıyorum kendimi, şafakla yatıp şafakla kalkıyorum , ee haliyle böyle olunca da 1 gün oluyor bana 1000 gün :97:

ayy bende sen gıbıyım canım ya hep aklımda safak bende zor gecırıyorum

canım öyle düşünme bak nereden nereye geldik.. ilk zamanlar düşünüyordum da aman ocak gelmez diyordum.. şimdi bir bakıyorum ocak gelmiş ve 4 ocak olmuş bile :31:

cok sukur bıtırmek uzereyız canım ama hala cok uzunmus gıbı gelıyor bana :26:

Öyle canım öyle, ona bir lafım yok zaten Ocak hayal gibiydi en çok Ekime ve Kasım ayına kızıyorduk hatırlıyorum ama şimdi etrafımdakilere şafağımızı söyleyince
-İyi ya bir şey kalmamış
-Oooo bitirmiş
Vs diyorlar.. Bana da o zaman bitmiş gibi geliyor ama sonra bir bakıyorum daha var:99:

ıns oyle oluruz canım ya bazen ıcım kıpır kıpır oluyor bazende dıyorum 25 gun var :31: ama 10 lu sayılar daha bır rahatlatır sankı kulaga cok hos gelıyor :52::52:

bugün nette nişanlımla görüştüm önümüzdeki hafta biletimi alırım dedi bende bi kıpır kıpır oldum :1:

Öyle canım öyle, ona bir lafım yok zaten Ocak hayal gibiydi en çok Ekime ve Kasım ayına kızıyorduk hatırlıyorum ama şimdi etrafımdakilere şafağımızı söyleyince
-İyi ya bir şey kalmamış
-Oooo bitirmiş
Vs diyorlar.. Bana da o zaman bitmiş gibi geliyor ama sonra bir bakıyorum daha var:99:

evet canım 45-50 gün varken bile insanlar oo bitirmiş bir şey kalmamış diyorlardı şimdi 25 günü duyanlar aa ne çabuk bitti diyorlar.. tabi bizim içimizde kopan fırtınadan , tayfundan , kasırgadan kimsenin haberi yok :1:

evet canım 45-50 gün varken bile insanlar oo bitirmiş bir şey kalmamış diyorlardı şimdi 25 günü duyanlar aa ne çabuk bitti diyorlar.. tabi bizim içimizde kopan fırtınadan , tayfundan , kasırgadan kimsenin haberi yok :1:

Aynen öyle canım ben de o zaman hiç bozuntuya vermiyorum zaten evet ya bitti çok şükür diyorum çünkü kimseye ne yaşadığımızı anlatamayız, daha doğrusu yaşamayan bilemez, Millet 12 gün muhabbetinde bile amaannn 12 gün ne ki yapıversinler diyor o kadar kızıyorum ki o zaman ..

Bilet alma fikri bence de çok heyecan verici olmalı:124:

aynen öyle canım.. aklıma direkt onu karşılayacağım gün geliyor.. ve ben o gün heyecandan şaşkınlıktan naparım bilemiyorum :52:onu karşılamaya giderken ciddi ciddi yanlış dolmuşa binerim diye korkmaya başladım :1:

Aynen öyle canım ben de o zaman hiç bozuntuya vermiyorum zaten evet ya bitti çok şükür diyorum çünkü kimseye ne yaşadığımızı anlatamayız, daha doğrusu yaşamayan bilemez, Millet 12 gün muhabbetinde bile amaannn 12 gün ne ki yapıversinler diyor o kadar kızıyorum ki o zaman ..

canım zaten bir çoğu kısa dönem askerliği askerlikten saymıyor 12 günü hiç hiç önemsemezler :19:

ayy cok guzel ya :16: bızım bılet sıkıntısı olmadıgı ıcın yanı her daım bulundugu ıcın daha konusmadık esımle ama alalım bızde ya ınsan daha bır keyıflenır :1::1:

evet canım bilet alacak olma düşüncesi bile insanı kendine getiriyor.. :31: zaten haftaya 10 lu sayılara düşüp üstüne de bileti aldıkmıydı tamamdır bu iş :1:

Back
X