• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yok canım ben birde 5 kiloverecektim neyseki kilo almamışım :9:ne spor ne diyet hiçbişey yapamadım ben

bende aynıyım yaaa canımı sıkıyo bu kilo işi ama boğazım durmuyoki akşama yine annem yapmış güzelll yemekler birsürü söylemym canınız çeker ama cidden 10 kilo vermem lazım hep evde oturmaktan aldım

bende aynıyım yaaa canımı sıkıyo bu kilo işi ama boğazım durmuyoki akşama yine annem yapmış güzelll yemekler birsürü söylemym canınız çeker ama cidden 10 kilo vermem lazım hep evde oturmaktan aldım

canım bende oturarak çalışmaktan kilo aldım 6 yılda.düğüne kadar en az 5 kilo vermem lazım böyle gelin olmak istemiyorum.inşallah zayıflarız:17:

Öyle canım öyle, ona bir lafım yok zaten Ocak hayal gibiydi en çok Ekime ve Kasım ayına kızıyorduk hatırlıyorum ama şimdi etrafımdakilere şafağımızı söyleyince
-İyi ya bir şey kalmamış
-Oooo bitirmiş
Vs diyorlar.. Bana da o zaman bitmiş gibi geliyor ama sonra bir bakıyorum daha var:99:

bana da öyle gibi geliyordu ama bugun daha koskocaman 24 gün var dedim, kendi kendime moralimi bozuyorum sanırım yaa.. :ssz:

sozde cılt bakımı yapacaktık yapan varmı bılmıyorum ama benım kocıs gelecek sanırım hala yapamayacagım :1:

ben vardım o cilt bakımı yapacaklar arasında, ama yapacaklar arasında kaldım, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor...:ssz:

canım 20'li rakamlar bizi kesmedi 10'luları bekliyoruz :1:

şafak doğan güneşi bekliyorum ben çabucak geçsin bitsin şafaklar artık istiyorum :2::2:

bak baaak artistliklere bak :9::9:

en zor kısmı atlatmışsınız, 100 lerden sonra zaman birazcık daha hızlı geçiyor, ama şuan sanırım şafak sıkıştırıyor anlamadım...

canım bende oturarak çalışmaktan kilo aldım 6 yılda.düğüne kadar en az 5 kilo vermem lazım böyle gelin olmak istemiyorum.inşallah zayıflarız:17:

İnşallah verirsin terazicim, diyetisyene falan gitsen faydası olur aslında...

en azından şafaklar atıyor akşamları ....

özlemide berabernde getırıyor :/

zaten tek güzel yanı şafakları arttırıyor, özlem her zaman var da gündüzleri zaman daha çabuk geçiyor sanki.. Kızlar anladım ki zaman gerçekten göreceli, bir uğraş bir hobi bulmaya çalışıyorum.. Kitap okumaktan yoruldum artık, hem eğlenceli hem de vakit geçirtecek bir şey arıyorum ama bulamıyorum bir türlü... :ssz::ssz:

bana da öyle gibi geliyordu ama bugun daha koskocaman 24 gün var dedim, kendi kendime moralimi bozuyorum sanırım yaa.. :ssz:

ben vardım o cilt bakımı yapacaklar arasında, ama yapacaklar arasında kaldım, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor...:ssz:

şafak doğan güneşi bekliyorum ben çabucak geçsin bitsin şafaklar artık istiyorum :2::2:

en zor kısmı atlatmışsınız, 100 lerden sonra zaman birazcık daha hızlı geçiyor, ama şuan sanırım şafak sıkıştırıyor anlamadım...

İnşallah verirsin terazicim, diyetisyene falan gitsen faydası olur aslında...

canım vardiyalı çalıştığım için pek düzenli beslenemiyorum açıkçası diyetisyende pek işe yaramaz o yüzden bana

canım vardiyalı çalıştığım için pek düzenli beslenemiyorum açıkçası diyetisyende pek işe yaramaz o yüzden bana

evet o zaman haklısın, düşünemedim... Ama bana çok dert edilecek bir kilon yokmuş gibi geliyor yani istesen bi şekilde gider, sadece şuan diyet, sigara bırakma vs. gibi şeyler için uygun zmn değil gibi geldi. Çünkü ben de sigarayı bırakmak istiyorum, bi de tırnaklarım var feci oldular artık, saklamaya çalışıyorum. Ama artık takmıyorum eşim gelsin hepsinin üstesinden geleceğim inşallah.. :34:

Back
X