evet canım aydemir yok , nisa ve zey de yok.. yine diğer kızlar çok nadir olsa da geliyorlar..![]()
ne kadr sessiz bi geceee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım aydemir yok , nisa ve zey de yok.. yine diğer kızlar çok nadir olsa da geliyorlar..![]()
ne kadr sessiz bi geceee![]()
maalesef öyle.. ocak bize iyi gelir dedik ama kimsede ses seda yok![]()
vallahi ya şiştiim sesszlıktenn
![]()
sizin grup çok aktif oluyordu bu akşam onlar da mı yok :44:
yoklar tatlımm herkez uyudu :26::26:
2014 , kızlara bol bol uyku getirmiş olmalı![]()
sanırım yaaa tavukgiiler
![]()
canım şimdi uyusunlar şafak vakti iyice yaklaştığında gece heyecandan uyuyamayacaklar
![]()
senin gibi miiiiine guzel bı şafaktır o yaaaaaaaa miss
![]()
yok canım yaa.. inan ki şafak bana hala fazla geliyor![]()
yok canım yaa.. inan ki şafak bana hala fazla geliyor![]()
slm kızlar nasılsınız?kocacıgım geldi bizde keyifler yerinde paşam çok mutlugurbetserdar canım benim size pas vermem mi yaa bak ilk fırsatta burdayım
kızlar eşim gelince daha iyi anladım çok az kaldı çok bitirdik sayılır gerçekten..güzel günler bizi bekleeeerrrr
![]()
Aynen canım ya şafak hala bana da fazla geliyor,Bize Adana yüzü görmeden huzur yok![]()
iyi akşamlar canlar nasılsınız? Bugün buz gibi hava olmasına rağmen ben, Rana ve teyzesi kendimizi dışarı attık, kız kıza takıldık çok iyi geldi. Kız kardeşim diyor ki abla bakışların bile değişti birkaç gündürOcak bana yaradı galiba
Kadınlar kulübünün en sessiz topiğiyiz bu aradaBende bakıyorum kimseler olmuyor kitap okumaya verdim kendimi. Son günlerin heyecanını yaşayalım bi kızlar toplaşalım da
Aydemir canım gözün aydın olsun. Ohh tadını çıkarın Mehmet kuzuyla. Bir ay sonra da daha siz özlemeye başlamadan tamamen yanınızda olur Allah'ın izniyle
Bende bugün gezerken hep diyorum "bak kızım birkaç gün sonra babanla gelecez buraya. Birkaç gün sonra babanla yapacaz bunu." düşüncesi bile çoook güzel![]()
slm kızlar nasılsınız?kocacıgım geldi bizde keyifler yerinde paşam çok mutlugurbetserdar canım benim size pas vermem mi yaa bak ilk fırsatta burdayım
kızlar eşim gelince daha iyi anladım çok az kaldı çok bitirdik sayılır gerçekten..güzel günler bizi bekleeeerrrr
![]()