Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapalı bir Ankara sabahından selam kızlar, Şafakları da Ankarada görmek umuduyla![]()
selam canımayy inşallahhh canım yaa ne güzel olur şafak 6
![]()
morfistancım canım, enerjim o kadar düşük ki toparlayamıyorum kendimi, şafakla yatıp şafakla kalkıyorum , ee haliyle böyle olunca da 1 gün oluyor bana 1000 gün :97:
merhaba hanımlar nasılsınız benım de malesef enerjım dusuk hıc bırsey yapmak ıstemıyorum![]()
morfistancım canım, enerjim o kadar düşük ki toparlayamıyorum kendimi, şafakla yatıp şafakla kalkıyorum , ee haliyle böyle olunca da 1 gün oluyor bana 1000 gün :97:
canım öyle düşünme bak nereden nereye geldik.. ilk zamanlar düşünüyordum da aman ocak gelmez diyordum.. şimdi bir bakıyorum ocak gelmiş ve 4 ocak olmuş bile![]()
aaa hanımlar noluyor sizlere yahu... artık son günleri yaşıyoruz bu enerji düşüklüğü nedendir![]()
cok sukur bıtırmek uzereyız canım ama hala cok uzunmus gıbı gelıyor bana :26:
canım öyle düşünme bak nereden nereye geldik.. ilk zamanlar düşünüyordum da aman ocak gelmez diyordum.. şimdi bir bakıyorum ocak gelmiş ve 4 ocak olmuş bile![]()
canım hele bu hafta bitsin önümüzdeki hafta içi 10 lu sayılara geleceğiz o zaman çok daha güzel olacağız![]()
ıns oyle oluruz canım ya bazen ıcım kıpır kıpır oluyor bazende dıyorum 25 gun varama 10 lu sayılar daha bır rahatlatır sankı kulaga cok hos gelıyor
![]()
ıns oyle oluruz canım ya bazen ıcım kıpır kıpır oluyor bazende dıyorum 25 gun varama 10 lu sayılar daha bır rahatlatır sankı kulaga cok hos gelıyor
![]()
Öyle canım öyle, ona bir lafım yok zaten Ocak hayal gibiydi en çok Ekime ve Kasım ayına kızıyorduk hatırlıyorum ama şimdi etrafımdakilere şafağımızı söyleyince
-İyi ya bir şey kalmamış
-Oooo bitirmiş
Vs diyorlar.. Bana da o zaman bitmiş gibi geliyor ama sonra bir bakıyorum daha var:99:
bugün nette nişanlımla görüştüm önümüzdeki hafta biletimi alırım dedi bende bi kıpır kıpır oldum![]()
evet canım 45-50 gün varken bile insanlar oo bitirmiş bir şey kalmamış diyorlardı şimdi 25 günü duyanlar aa ne çabuk bitti diyorlar.. tabi bizim içimizde kopan fırtınadan , tayfundan , kasırgadan kimsenin haberi yok![]()
Bilet alma fikri bence de çok heyecan verici olmalı:124:
Aynen öyle canım ben de o zaman hiç bozuntuya vermiyorum zaten evet ya bitti çok şükür diyorum çünkü kimseye ne yaşadığımızı anlatamayız, daha doğrusu yaşamayan bilemez, Millet 12 gün muhabbetinde bile amaannn 12 gün ne ki yapıversinler diyor o kadar kızıyorum ki o zaman ..
bugün nette nişanlımla görüştüm önümüzdeki hafta biletimi alırım dedi bende bi kıpır kıpır oldum![]()
ayy cok guzel yabızım bılet sıkıntısı olmadıgı ıcın yanı her daım bulundugu ıcın daha konusmadık esımle ama alalım bızde ya ınsan daha bır keyıflenır
![]()