• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Benim ki tel götürebildi. Nasıl sevindim nasıl sevindim, benden kabul etmemesine rağmen gittim kontör yükledim, yeri kolay ama orda da en kötü yere düşmüş. sabahtan beri destek oldum. Akıl veriyorum, destek oluyorum, ben kaçıcam y yok bilmem ne yapıcam hepsini sabırla anlatıyorum. Adam ne dese beğenirsiniz. Şakalaşırdık hep ben sana yapıştım derdim normalde, bu gün mesajda da askerde de yapıştım sana dedim yalnız bırakmayacağım anlamında. Teşekkür ederim hayatım askerden sonra fazla yapışma da, yazmış. Cevaba bak. Odun geldi odun gidecek. Uyudu bir şey dememe kalmadan. ben de ik tane mesaj attım verdim veriştirdim, sabah okur artık. İster askerden kaçsın, ister sıksın kendini öldürsün keyfi bilir. Ne gün sayıyorum, ne de yolunu bekliyorum artık.

Son düzenleme:
evet ters teptı malesef ama boyle bıtmez askerlık sıkayet etmeyı dusunuyorum buraya o yuzden kaydoldum ordakı askerlerın hepsı aynı sıkıntıyı cekıyo belkı 3 5 kısı olursak sıkayet ıse yarar dıye.

Valla ben benim sevgilim odun daha çok yontun diye sevgilimi askeriyeye şikayet edebilirim en fazla :47: Zor durum sizinki Allah yardım eder inşallah canım.

inş. yaa çocuk yok cnm 1 seneyi geçti evleneli ama askerden önce düşünmedim o psikolojiyi kaldıramam diye düşündüm hamile olarak gönderseydim. hafta içi işte hemen zaman geçiyorda hafta sonu ve akşamları geçmiyor gibi. senin var sanırım çocuk kaç yaşında???

oglum var benim 4 yaşında birlikte beklemek bir yandan kolay diğer yandan cok zor babam dedikçe mahvoluyor insan:2:

Yok CNm dun fazla konusamadik dun teslim oldu ya yaninizda dikilen mavi tunikli bndim salli esimle geliriz demistim yaniniza hatta kv den di sanirim emiri senn ogluna gosterdi:):) bu arada yahsihan da mi ikiye ayirmislar hic bahsetmedi bnmki

ben sizi hiç farketmedim malesef:(eşimle biz dün uzun uzun konusmustuk iyi burası dedi onlar yahşihana 36 kişi gitmişler 22 si eşimin olduğu yerdeymiş 14 u mühimmatta dedi.sanırım bizimkiler ayrı yerdeler nisacım çünkü benimkinin olduğu yerde evli ve çocuklu sadece oymus.bugün gündüz konustuk azıcık morali bozuk gibiydi birşey anlatmadı da bir daha aramadıda aklım onda çok merak ediyorum deliricem yaa kendimi suçlu hissetmeye başladım acaba ters birşey mi yaptım diye:2:

ben sizi hiç farketmedim malesef:(eşimle biz dün uzun uzun konusmustuk iyi burası dedi onlar yahşihana 36 kişi gitmişler 22 si eşimin olduğu yerdeymiş 14 u mühimmatta dedi.sanırım bizimkiler ayrı yerdeler nisacım çünkü benimkinin olduğu yerde evli ve çocuklu sadece oymus.bugün gündüz konustuk azıcık morali bozuk gibiydi birşey anlatmadı da bir daha aramadıda aklım onda çok merak ediyorum deliricem yaa kendimi suçlu hissetmeye başladım acaba ters birşey mi yaptım diye:2:
Uzulme cnmm ya bnmki de hic aramadi bnde cok uzgunum ama ortamdandir senle alakali degildir

Benim ki tel götürebildi. Nasıl sevindim nasıl sevindim, benden kabul etmemesine rağmen gittim kontör yükledim, yeri kolay ama orda da en kötü yere düşmüş. sabahtan beri destek oldum. Akıl veriyorum, destek oluyorum, ben kaçıcam y yok bilmem ne yapıcam hepsini sabırla anlatıyorum. Adam ne dese beğenirsiniz. Şakalaşırdık hep ben sana yapıştım derdim normalde, bu gün mesajda da askerde de yapıştım sana dedim yalnız bırakmayacağım anlamında. Teşekkür ederim hayatım askerden sonra fazla yapışma da, yazmış. Cevaba bak. Odun geldi odun gidecek. Uyudu bir şey dememe kalmadan. ben de ik tane mesaj attım verdim veriştirdim, sabah okur artık. İster askerden kaçsın, ister sıksın kendini öldürsün keyfi bilir. Ne gün sayıyorum, ne de yolunu bekliyorum artık.

canım onların oradaki psikolojilerini bizler anlayamıyoruz.. sadece anlattıkları kadarını biliyoruz.. erkek arkadaşın yan yanayken de böylemiydi? askerdeyken ne oluyor bilmiyorum ama düşündüğü ,kafasına taktığı şeyler o kadar saçmaki akıl erdiremiyorsun... nişanlımla konuşuyoruz bana diyorki evde giydiğin tişörtlere dikkat et yakası açık olmasın.. mesela bu cümlede bir mantık var mı aslaaaa yok?? evde giydiğim tişörtü kim görüyor ama adamın aklı artık saçma sapan şeylere gidiyor:19:

Kizlar iyi geceler bi suredir giremedim.uyku tutmuyo beni esim ustabirligine gitti.safak saycam ama terhis tarihi biturlu netlesmedi.12agustosta basladi nezamn cikiyo? Siz kac saydiniz

Kizlar iyi geceler bi suredir giremedim.uyku tutmuyo beni esim ustabirligine gitti.safak saycam ama terhis tarihi biturlu netlesmedi.12agustosta basladi nezamn cikiyo? Siz kac saydiniz

iyi geceler size de.. evet teskere tarihi henüz net değil ama çok büyük ihtimale ocağın son günlerinde olacak şubata sarkmaz diye düşünüyoruz o yüzden ben ocağın 30 unu teskere tarihi diye belirledim..:34:

iyi geceler size de.. evet teskere tarihi henüz net değil ama çok büyük ihtimale ocağın son günlerinde olacak şubata sarkmaz diye düşünüyoruz o yüzden ben ocağın 30 unu teskere tarihi diye belirledim..:34:

Sagol canim. Peki baslangic olarak teslim tarihini mi yoksa 1agustosu mu baz alicaz.allah kavustursun bir an once..

canım onların oradaki psikolojilerini bizler anlayamıyoruz.. sadece anlattıkları kadarını biliyoruz.. erkek arkadaşın yan yanayken de böylemiydi? askerdeyken ne oluyor bilmiyorum ama düşündüğü ,kafasına taktığı şeyler o kadar saçmaki akıl erdiremiyorsun... nişanlımla konuşuyoruz bana diyorki evde giydiğin tişörtlere dikkat et yakası açık olmasın.. mesela bu cümlede bir mantık var mı aslaaaa yok?? evde giydiğim tişörtü kim görüyor ama adamın aklı artık saçma sapan şeylere gidiyor:19:

Ben de takıntılıyım canım gelecekle ilgili saçma sapan bir şey söyledi mi sinir oluyorum. Yan yanayken beni incitecek söz söylemezdi ama kızdırmaya çalışır sonra da sever sever gönlümü alırdı :) Aynı iş yerinde çalıştığımız sohbeti iyi olan öğretmen arkadaştan bahsettim o kim ya dedi tanımadı benimkinin hiç iyi değil biliyorum da. Ama Bu kadar sıkıntısını çek duyduğun lafa bak. Çin işkencesi görmüyor ya orada. Bütün gece uyuyamadım telefonu eline geçecek diye. sabahın köründe mesaj attım iletildi raporu geldi ya nasıl sevindim sana anlatamam. Haliyle de kırıldım.

Gunaydin kizlar bugun askerlerimizle ins konusabilmek dilegiyle bir safak daha atalim

nisacım eşin telefon kullanmayı düşünüyor mu?benimkine burda cezası büyük demişler.usta da tel.olur diye seviniyorduk yaaa bana usta daha sıkıcı geldi belki düzen oturana kadar böyledir ama içim hiç ferah değil:((

nisacım eşin telefon kullanmayı düşünüyor mu?benimkine burda cezası büyük demişler.usta da tel.olur diye seviniyorduk yaaa bana usta daha sıkıcı geldi belki düzen oturana kadar böyledir ama içim hiç ferah değil:((

Teli vardi ama disari da birakti tanidikta konusamadik ya icim berbat zaten...mebs de duzenli konusuyorduk konusamadik ta burada zaten nette yahsihan berbat yaziyorlardi :(

Teli vardi ama disari da birakti tanidikta konusamadik ya icim berbat zaten...mebs de duzenli konusuyorduk konusamadik ta burada zaten nette yahsihan berbat yaziyorlardi :(

benim eşimde götürdü o da bi tanıdıga bıraktı hafta sonları konusuruz rahat diyor.eğitim yapıyorlarmiş canım benimki az önce aradı ben hastayım da merak etmiş acemide ki gibi eğitim yapıyoruz diyor iki hafta sürecekmiş:(çok yoruluyorum ama buradaki eski askerler kolay burda askerlik diyorlar dedi.zamanla oturacak herhalde ama tel konusunda çok katıymış.

Canim sizin nasil gecti yemin toreni gecmiste bakamadm

harıkaydı canım ya hele bulusma anımız bı sarıldık ıkımızde tutamadık kendımızı :14::14: nasıl ozlemesımmm yemın torenı cok guzeldı zaten cok duyguluydu..20 gunde anlatacak ne cok seyımız bırıkmıs bı konusuduk ıkımızde hıc susmadık :1::1: senın nasıldı emınım senın kı de cok guzel gecmıstır

Back
X