• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

önce bende o gelsin istiyordum ama şimdi ben gitmeyi düşünüyorum umarım ayarlayabilirizde çooook özledimm.uçakla mı gidiceksin

Erkek arkadaşım da gelmeyi düşünüyor canım 2 gün izin alsa 4 gün yol izni olucak çünkü. Ama gelemezse ben gidicem duramam ben:) Uçakla gitmeyi düşünüyorum canım ama fiyatlar da çok yüksek:( Şimdiden rez. yaptırdım:1:

Erkek arkadaşım da gelmeyi düşünüyor canım 2 gün izin alsa 4 gün yol izni olucak çünkü. Ama gelemezse ben gidicem duramam ben:) Uçakla gitmeyi düşünüyorum canım ama fiyatlar da çok yüksek:( Şimdiden rez. yaptırdım:1:

ben uçakla nereye gidiceğimi bile bilmiyorum ki yakın çarşamba var ordan otbüs ayarlıyabilcekmiyim hiç bilmiyorum ama bu gidişle bilet bulabilcekmiyim bilmiyorum:(

ben uçakla nereye gidiceğimi bile bilmiyorum ki yakın çarşamba var ordan otbüs ayarlıyabilcekmiyim hiç bilmiyorum ama bu gidişle bilet bulabilcekmiyim bilmiyorum:(

Canım sen Çarşambaya rez. yaptır bence şimdiden otobüsü de araştırırsın saatlerini falan. Uçak bileti bulmak sıkıntı çünkü

evet kısa dönem daha bugun gitti benim eşim :43:

Allah kavuştursun.. ilk günlerim geldi aklıma sanki bir boşluğa düşmüş gibi hissediyorsun kendini.. bizim 1 ayımız dolmak üzere özlem gün geçtikçe artıyor ama bir taraftan da ufak ufak psikolojin alışmaya başlıyor.. ya da alışmaya zorluyorsun.. bir şekilde zaman geçiyor işte.. tlfnla konuştukça sende rahatlarsın.. hayırlısıyla Allah herkesi sevdiğine kavuştursun :16:

evet kısa dönem daha bugun gitti benim eşim :43:

Canim ilk gunler koyuyor ama oraya esin alisip her gun seni arayinca Ozlm artsa da alisiyorsun gunler geciyor yemin toreni bizimkilerin Yeni gecti yakinsa evci cikarirsin gidersin yanina bize iyi geldi gitmek

insaallah canım Rabbimin izniyle 4 bucuk ay sonra hep birlikte olacagız eşlerimizle.sende içini ferah tut iyi düşün.ben alıştım duruma çok özlüyorum ama sıkıntı etmiyorum. zaman da gözümde hiç büyümüyor hele ki bundan sonra çarşı izinleri filan derken daha cabuk gececek emin ol.çocugunuz var mı?

inş. yaa çocuk yok cnm 1 seneyi geçti evleneli ama askerden önce düşünmedim o psikolojiyi kaldıramam diye düşündüm hamile olarak gönderseydim. hafta içi işte hemen zaman geçiyorda hafta sonu ve akşamları geçmiyor gibi. senin var sanırım çocuk kaç yaşında???

Sozde usta da daha fazla aranir diyorlardi off 2gundur dun geldim dedi bugunde aramadi bu ne boyle

askere hertürlü hakaret var yenı gıttıgı yerde kufur var bır tek kısıye ıkı saat suren bulasık var tuvalet temızlıgı var ustada 3 gunde bunları yasadı halada yasıyo benım nısanlım hersey cok kotu elımden bır ıkı rutbelıyı aratmak gelde ama ters teptı ne yapacagımı bılmıyorum çok kotu hersey

askere hertürlü hakaret var yenı gıttıgı yerde kufur var bır tek kısıye ıkı saat suren bulasık var tuvalet temızlıgı var ustada 3 gunde bunları yasadı halada yasıyo benım nısanlım hersey cok kotu elımden bır ıkı rutbelıyı aratmak gelde ama ters teptı ne yapacagımı bılmıyorum çok kotu hersey

Cnmm nerede askerinn ya cok uzuldum:(

Kibris yazmissin yukarida tanidik demisti rutbeli aratmak ters tepiyor bazen

evet ters teptı malesef ama boyle bıtmez askerlık sıkayet etmeyı dusunuyorum buraya o yuzden kaydoldum ordakı askerlerın hepsı aynı sıkıntıyı cekıyo belkı 3 5 kısı olursak sıkayet ıse yarar dıye.

Back