• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Oooo yarenler toplanmaya başlamışsınız hoş geldinizz...:29:
Allah yardımcımız olsunnnn hepimizin hala bizimde 52 günümüz var

üzme cnm kendini belki imkanın olur yemin törenine falan gidersin o zaman biraz zaman geçirirsiniz:26: hem uzun dönem olduğu için dışarı daha rahat çıkabilecek nette falan görüşmeniz kolay olur telefonunuz rahat olur:26: geldiğinde de hemen söz nişan düğün yaparsınız planınızı erteleyecek bir sorunu daha ortadan kaldırmış olursunuz hem bidaha hiç ayrı kalmazsınız:16:

ah canim keske.. ama yemin törenine kadar Almanya'ya dönmüs olucam sanirim.. evet belki usta birliginde neti ve telefonu olur ama canli görmek ah bi baska :31:

insaallah canim Rabbim hepimizi kavustursun, ilk duydugum iki gün cok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim, yarin da gidicek bakalim

canım hayırlısı inş. yeri neres en azından belki sakin rahat bir il geldiyse en azından için rahatlar... Bu kısa dönemlere şans sanırım uzun çıkması ısteyene çıkmamıs ıstemeyene çıkarmıslar anlamadım:26:

Ankara yeri rahattir canim.. evet cok farkli cikti, subeden Agustos ortasi dediler ama Temmuz sonu cikti iste nasip herkese beklenmedik seyler cikti

Canımmm üzülme diyemiyceemm biliyorum üzüleceksin ama 1 seneyi kendine eziyet ederek geçirmezsin:29:bizler burdayız bak .Bu vakit bir şekilde gececek o yüzden iyi gecirmeye bak sen ne zaman gelecektin türkiyeye

canim 6 ay beklerken 12 cikti, Agustos beklerken Temmuz cikti..
hayal kirikliklari üzüyo beni bu kadar, hic beklenmedik seylerdi..

iyi ki sizler varsiniz.. en azindan burda birbirimize destek oluruz :29:
yoksa ben bu seneyi nasil atlaticam hic bilmiyorum, ilk iki gün cok kötüydüm aglamaktan perisan olmustum ama bugün daha iyiyim
ben 6 gün sonra gelicem, Sevdigim yarin teslim oluyo

canim seni cok iyi anliyorum bende yurtdisinda yasiyorum ve arada ki mesafeler yetmiyormus gibi bi de askerlik girince zor oluyor ama zamanla nasil ki mesafeler alisiliyorsa askerligede alisiliyor. Ben askere gitmesinin beni pek etkileyecegini düsünmüyordum alisiktik sonucta mesafelere yilda bi görüsmeye ama ilk gece anladim askerde olmasi ile sivil hayat da olmasinin farkini. En son mart ayin da gördüm bi kac günlügünede olsa gittim yanina askere gitmeden yoksa 1 yil göremeyecektim onu :14: Firsatin olursa ailen de izin verirse sende arada git gör ikinizede iyi gelir bizim pek mektuplasmaya firsatimiz olmadi mektuplasirsiniz zaten usta birliginde cep telefonuda serbest olur. Ilk günler aneksörlü telefondan cok cektik yurtdisina arama cok pahaliydi ama sonra o caldiriyor ben geri ariyodum felan öyle böyle gecip bittiyor. Rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun insAllah :16:

evet sen beni cok iyi anlarsin..
bende öyle düsünmüyordum, ama is ciddiye binince, vakit yaklasinca anladim bu zorlugu..
ben suan o durumdayim iste :14: bi yildir görmüyorum, cuma günü yanina gitcektim, ama simdi teslim olmasi gerekiyo yine bi il göremicem yani.. bu düsünce beni bu kadar zorluyo..
canim ailem izin vermez, verse tatillerde gider görürüm ama :50:

Ahh ahh bende ayni durumdayim kizlar benimde sevgilim gidiyo uzun donem subay meslek kurasi ankara polatlida biz 12 -13cunde teslim olacak saniyoduk bilet almistim ayri sehirlerdeyiz gidince goruscektik ne guzel megersem en gec temmuz 30zunda teslim olmasi gerekiyormus.Kotu oldu bizim icin ama acemiligi 18 gun suruyo sora 15-20 gun izni var o yanima gelcek izinde insaAllah.Usta birligide belli degil.İnsaAllah kibris cikmaz.İcimin rahat oldugu tek sey mesleki kura cikmasi yabi askerlik degilde meslegini yapicak oyuzden cok iyi.Bu arada hepinize simdiden Allah kavustursun diyorumm.Rabbim sbir ve kolaylik versinn

okuyunca bi an kendi yazim sandim.. bizde 12 si diye beklerken apar topar cagiriyolar.. :14: biz bide ayri ülkelerdeyiz.. ve erken cagirdiklari icin göremicem de..

Allah hepimizin yardimcisi olsun

ah canim keske.. ama yemin törenine kadar Almanya'ya dönmüs olucam sanirim.. evet belki usta birliginde neti ve telefonu olur ama canli görmek ah bi baska :31:

insaallah canim Rabbim hepimizi kavustursun, ilk duydugum iki gün cok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim, yarin da gidicek bakalim

Ankara yeri rahattir canim.. evet cok farkli cikti, subeden Agustos ortasi dediler ama Temmuz sonu cikti iste nasip herkese beklenmedik seyler cikti

yoksa ben bu seneyi nasil atlaticam hic bilmiyorum, ilk iki gün cok kötüydüm aglamaktan perisan olmustum ama bugün daha iyiyim
Tatlım sen geldiğinde yanına gidemezmisin ankara gidilmiycek bir yer değil

Son düzenleme:
canim gitmek icin elimden geleni yapicam tabii.. fakat söyle bi durum var ailem izin vermeyecegi icin haberi olmayacak.. 5 saat gidis, 5 saat dönüs nasil olur hic bilmiyorum..

Hmm doğru o var dimi:44: ucak imkanı olmaz mı canım o da çok pahalı oluyor ya hangi sehirden gideceksin ankaraya

Valla canim benimde senden pek farkim yok bizde farkli sehirlerdeyiz. Fazla gorusemiyoruz En son 3,5 ay once gorusebildik.Universiteyi burda okumustu gecen sene mezun oldu gitti.O İstanbulda ben trabzonda .İstanbulda cok akrabam var bende calisiyorum iznim olmadigi icin bayrama bilet almistim bu sefer ben yanina gidiyim dedim iple cekerken nasip olmadi hayirlisiyla yapip gelsede nisanimizi yapsakk :(

kızlarrr merhabaaa benimm dee nişanlım 351. dönem de gttii, sizlerii çok ii anlıorummmm, zor bir süreçç:19: amaa geçioo zaman bir şekilde, bazen çok hızlı bazenn çok yavaş fakat neticedee geçioo işte.. sizleri de şimdidn Allah Kavuştursun, biz hep buralardayızzz, her konudaaa sizlere yardımcıı oluruzzz... ben burası olmasaa daha zor atlatırdımm, burdaa herkess birbirini çok ii anlıo.. inş sizler de bizler gbiii güzel arkadaşlıklar kurarsınzzz, sabırlaaa, sıkıntısız atlatırsnzz bu dönemi..

Kızlar selam allah sabır versin hepimize
Benim askerim acemiliğini mamak ankara usta birliğini çankaya ankara da yapıyor
Buraya düşen olursa sormak istediklerini cvaplarım

Sayili gunumuz kaldi iyice gunler ramazan yogunluguyla geciyor bi hic bitmese diyorum Ramazan ayi sonunda gidecekler birde cabucak gelse gitse de gun arayip cabucak bitirsek diyorum oglumda hissetmis gibi cok dustu babasina zil caldiginda baba geldi diye hopladikca Icim buruluyor

Kızlar bugün erkek arkadaşım sülüsünü alıyor.Biz hiç şimdiye kadr 1 gün bile konuşmadan durmamıştık.Nasıl geçecek bu 1 ay bilmiyorummm.İçim çok daralıyorrr:((

Sayili gunumuz kaldi iyice gunler ramazan yogunluguyla geciyor bi hic bitmese diyorum Ramazan ayi sonunda gidecekler birde cabucak gelse gitse de gun arayip cabucak bitirsek diyorum oglumda hissetmis gibi cok dustu babasina zil caldiginda baba geldi diye hopladikca Icim buruluyor
:26: Çocuk olunca zor tabi ama dayanmak zorundasınız canım...Başlamadan da bitmiyor bana su an gideceği zamandan daha rahat geliyor, çünkü ayrılmak yerine kavuşmak için gün sayıyoruz...Siz de öyle olacaksınız
Kızlar bugün erkek arkadaşım sülüsünü alıyor.Biz hiç şimdiye kadr 1 gün bile konuşmadan durmamıştık.Nasıl geçecek bu 1 ay bilmiyorummm.İçim çok daralıyorrr:((

Biz de öyleydik canım, mesaj atmadan aramadan nasıl dururum diyordum:30: Ama inan Allah sabrını veriyor...Çünkü elin telefona gidiyor, biliyorsun atamayacaksın o yüzden bi kaç sefer sonra alışıyor insan.Gerçi biz 351 kızları olarak 'yokluğuna alışmak' kelimesini sevmiyoruz ve ' geleceklerini ama sadece şu an yanımızda olmadıklarını kabullenmek' olarak ifade ediyoruz yokluklarına alışılmaz çünkü:43: Allah hepimize sabır versin:29:

Son düzenleme:
Evet canım 12 ay yapıcak subay olarak gidiyor.İnşaallah asıl birliğide rahat yer olurda haftasonları izinli oluyorlar sabah 8 akşam 5 çalışıyorlarmış arada nöbet oluyormuş.

arkadaşlar herkese hayırlı teskereler!! benim nişanlımda 15 ağustosta gidiyor :( valla bu bekleyişte çoook zor... ve artık gitsede geri sayım başlasa diyorum.. günler nasıl geçecek bilmiyorum :( ALLAH hepsini korusun inşallahhh sağ salim bizlere dönsünler :) ..

Evet canım 12 ay yapıcak subay olarak gidiyor.İnşaallah asıl birliğide rahat yer olurda haftasonları izinli oluyorlar sabah 8 akşam 5 çalışıyorlarmış arada nöbet oluyormuş.
Bak canım üzülme en azında haftasonları rahat gecer, diğer askerler gibi sıkıntı cekmez, hem bolca para biriktirir geldiğinde sözdü nişandı ne varsa artık çok rahat edersiniz,
arkadaşlar herkese hayırlı teskereler!! benim nişanlımda 15 ağustosta gidiyor :( valla bu bekleyişte çoook zor... ve artık gitsede geri sayım başlasa diyorum.. günler nasıl geçecek bilmiyorum :( ALLAH hepsini korusun inşallahhh sağ salim bizlere dönsünler :) ..

Hoş geldin canımm, hayırlı teskereler olsun inşallah, geçiyor valla bizden öncekilere diyoduk biz aynı, geçiyomuş ama sonlara doğru daha yavaş inan...

Bak canım üzülme en azında haftasonları rahat gecer, diğer askerler gibi sıkıntı cekmez, hem bolca para biriktirir geldiğinde sözdü nişandı ne varsa artık çok rahat edersiniz,

Hoş geldin canımm, hayırlı teskereler olsun inşallah, geçiyor valla bizden öncekilere diyoduk biz aynı, geçiyomuş ama sonlara doğru daha yavaş inan...

hoşbuldum canım çok teşekkürler :) nişanlım askerden döndükten 4 ay sonra düğünü yapacağız Allah nasip ederse.. kendimi düğün hazırlıklarına verir zamanı öyle geçiririm diyorum ama koskoca 6 ayy :(

hoşbuldum canım çok teşekkürler :) nişanlım askerden döndükten 4 ay sonra düğünü yapacağız Allah nasip ederse.. kendimi düğün hazırlıklarına verir zamanı öyle geçiririm diyorum ama koskoca 6 ayy :(

Canımm tam altı ay değil 5 ay beş gün :31: deki sanki çok fark var tabi var 1 hafta bile önemlliiii:1:

Canımm tam altı ay değil 5 ay beş gün :31: deki sanki çok fark var tabi var 1 hafta bile önemlliiii:1:

1 gün bile çooook önemli :) evet 5 ay 5 gün kulağa çok daha iyi geliyor :) inşallahhh bizde en kısa zamanda son 40 gün 20 gün 10 gün 5 günleri görürüz...

Hmm doğru o var dimi:44: ucak imkanı olmaz mı canım o da çok pahalı oluyor ya hangi sehirden gideceksin ankaraya

Ucagi bende düsündüm, günü birlik gider gelirdim ama malesef bayram haftasi oldugundan cok asiri pahali..

Valla canim benimde senden pek farkim yok bizde farkli sehirlerdeyiz. Fazla gorusemiyoruz En son 3,5 ay once gorusebildik.Universiteyi burda okumustu gecen sene mezun oldu gitti.O İstanbulda ben trabzonda .İstanbulda cok akrabam var bende calisiyorum iznim olmadigi icin bayrama bilet almistim bu sefer ben yanina gidiyim dedim iple cekerken nasip olmadi hayirlisiyla yapip gelsede nisanimizi yapsakk :(

ayni bizde o durumdayiz .. en son gecen sene yaz görmüstük.. bu seneye nasip olmadi böyle apart topar gidince iste.. biran önce biter kavusuruz insaallah
bizde öyleydik canim hic konusmadan etmezdik.. dün telefonda vedalastik ve gitti Sevdigim :14:

icim cok daraldi.. cok tuhafti hersey.. cok aci bi durum.. ilk gün cok kötü gercekten.. sadece agladim dua ettim.. :14:
gece uyuyabildi mi, rahat mi, napiyo suan, ne zaman arayabilcek diye düsünüyo insan.. elimde alismis hep tele bakiyorum.. yazamicani bilsem de her titresimde o saniyorum..

bugün aradi Sevdicegim ve konustuk :16:

Back