• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

nişanlım dağıtımda 1 hafta izin kullandı yanıma geldi cuma akşamı gitti ve şimdi zaman hiç geçmiyor bugünde gittiği yerden ilçeye gönderdiler sadece gidiyorum diye aradı sabah,sonra hiç aramadı aklım onda kaldı kaç gündür günde birkaçkez konuşuyorduk

kızlar eşimin bayram için gelip gelemeyeceği yarın belli olacakmış dua edin bize olur mu çok tedirginim inşaallah izin verirler yaa. bu gece uyku girmez benim gözüme:((

nişanlım dağıtımda 1 hafta izin kullandı yanıma geldi cuma akşamı gitti ve şimdi zaman hiç geçmiyor bugünde gittiği yerden ilçeye gönderdiler sadece gidiyorum diye aradı sabah,sonra hiç aramadı aklım onda kaldı kaç gündür günde birkaçkez konuşuyorduk

evet malesef zaman cok zor gecıyor canım :31::31: musaıt olamamıstır ılk fırsatta arar canım :31::31:

ben iyiyim canım sen nasılsın?? evet 2-3 gündüz burası çoook sessiz.. nişanlımla konuştum yazıcı olmuş belki daha da rahat olur diye seviniyorum :34:

Ben de iyiyim canım çalışarak zaman geçirmeye çalışıyorum:31: İnşallah canım onlar rahat olunca biz de burda rahatlıyoruz. Ama yine de zaman geçmiyor, bu ara çok karamsar oldum:50::50:

evli olması izin konusunda bir avantaj bence:)umarım izin verirler size de biz kesin gözüyle bakıyoruz planlar yapıldı bile:)ya ben bizim gitmemiizdense onların gelmesi daha iyi diye düşünüyorum ben.sonuçta onlarda evlerinin rahatlığını özlüyorlar onlara da ii geliyor inşaallah size de izin verirler de biraz olsun özlem giderirsiniz.

İnşallah canım ya ordaki rütbeli birine sormuş ne olduğunu hatrlamıyorum şuan ama zor zaten kısa dönemsiniz komutan vermeyebilir demiş :(

Ben de iyiyim canım çalışarak zaman geçirmeye çalışıyorum:31: İnşallah canım onlar rahat olunca biz de burda rahatlıyoruz. Ama yine de zaman geçmiyor, bu ara çok karamsar oldum:50::50:

evet zaman gittikçe yavaşlıyor gibi... bu aralar daha da erken kalkar oldum.. bütün gün gözüm saatte artık ilerlesin diyee :53:

Back
X