- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşimin bayram için gelip gelemeyeceği yarın belli olacakmış dua edin bize olur mu çok tedirginim inşaallah izin verirler yaa. bu gece uyku girmez benim gözüme(
nişanlım dağıtımda 1 hafta izin kullandı yanıma geldi cuma akşamı gitti ve şimdi zaman hiç geçmiyor bugünde gittiği yerden ilçeye gönderdiler sadece gidiyorum diye aradı sabah,sonra hiç aramadı aklım onda kaldı kaç gündür günde birkaçkez konuşuyorduk
Kızlar nasılsınız? Bu ara kimse yok burdaa nerdesinizz![]()
Kızlar nasılsınız? Bu ara kimse yok burdaa nerdesinizz![]()
ben geldımesım ıyı olunca ben de daha ıyı oluyorum canım sen nasılsın?
ben iyiyim canım sen nasılsın?? evet 2-3 gündüz burası çoook sessiz.. nişanlımla konuştum yazıcı olmuş belki daha da rahat olur diye seviniyorum![]()
evli olması izin konusunda bir avantaj bence:)umarım izin verirler size de biz kesin gözüyle bakıyoruz planlar yapıldı bile:)ya ben bizim gitmemiizdense onların gelmesi daha iyi diye düşünüyorum ben.sonuçta onlarda evlerinin rahatlığını özlüyorlar onlara da ii geliyor inşaallah size de izin verirler de biraz olsun özlem giderirsiniz.
Ben de iyiyim canım çalışarak zaman geçirmeye çalışıyorumİnşallah canım onlar rahat olunca biz de burda rahatlıyoruz. Ama yine de zaman geçmiyor, bu ara çok karamsar oldum
![]()
Kızlaaarr 353 ler topic lerine gelmeye başladııı, onlar gelsin biz kavuşalımm![]()
İyiyim canım da zaman geçmiyor sanki hiç.. Bugün 3 ay 30 günü görünce mutlu oldum ama![]()
eveeeeeet.... bizler eskidik artık![]()
aynen bende en azından 3 ay var diyorum![]()
evet kavusma sırası bızdedusundukce heyecan basıyor benı
![]()
biz şimdiden heyecanlanıyoruz teskere zamanı ne yapacağız yahuuuu![]()
![]()
O günler yaklaşsın da neler yapacağımızı düşünürüzzŞafak 121 kızlar moral bozmak yoookk, yola devammm
![]()
![]()