• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ben geldimm :) canım sıkıldı kendimi dışarı attım.. bazen kendimi boğulacakmış gibi hissediyorum zaman geçmiyor ki..hele hele bu pazartesiler beni çooook bayıyorrrr :50:

sız geldınız ben gıdıyorum :31::31: aksam kızdan vakıt bulamıyorum gırmeye yarın gorusuruz artık..oyle hıssettıgım zaman ben kavusma gunumuzu dusunuyorum ne gıbı surprızler yapsam dıye dusunuyorum bıraz rahatlıyorum :31::31:

sız geldınız ben gıdıyorum :31::31: aksam kızdan vakıt bulamıyorum gırmeye yarın gorusuruz artık..oyle hıssettıgım zaman ben kavusma gunumuzu dusunuyorum ne gıbı surprızler yapsam dıye dusunuyorum bıraz rahatlıyorum :31::31:

bende yapacağımız düğün hazırlıklarını düşünmeye çalışıyorum az da olsa kafam rahatlıyor... yarın görüşmek üzereee :3:

canım ben Trabzondayım.. istanbulda akrabalar var ama orada da kendimi rahat hissedemem ki .. nişanlım dönene kadar görüşebilmemiz imkansız gibi :50: nişanlım buradayken pazarları kahvaltıyı dışarıda yapıyorduk artık evde kahvaltı yapasım gelmiyor.. gözlerim hep onu arıyor..bir arkadaşı nişanlımın ziyaretine gelecekti ve tlfn getirecekti çocuğun işi çıktı tlfnu götürememiş bütün çoook kötü bir pazar oldu :43:

çok haklısın canım insan rahat edemiyor... biz evli olduğumuz halde biz de akraba arkadas düşünmedik...otel falan bakıyorum...bakalım gidebilirsem taabi... inşallah sizin de buluşma fırsatınız olur canım... sana da ona da çok iyi gelir...

Nişan tarihimiz bile belli değil canımm daha:1::1: Önümüzdeki tek engel askerlik o da bitince nişana şafak sayarım artık ben:1:

hadi hayırlısı bakalım... bende asker şafağından sonra düğün şafağı sayacağım nasip olursa.. Mayıs'ın 18 'inde evleneceğiz inşallah :123: ben kendimi balayı için otel araştırmalarına verdim :9:

çok haklısın canım insan rahat edemiyor... biz evli olduğumuz halde biz de akraba arkadas düşünmedik...otel falan bakıyorum...bakalım gidebilirsem taabi... inşallah sizin de buluşma fırsatınız olur canım... sana da ona da çok iyi gelir...

kesinlikle çok çok iyi gelecektir ama olamayacak gibi ... giriş saatleri geç olsaydı yine gittiğimden bir şey anlardım en erken 10 da gitsem 3 buçukta yanından ayrılmak zorunda kalacağım havaalanına gidebilmek için.. malum İstanbul trafiği falan..

kesinlikle çok çok iyi gelecektir ama olamayacak gibi ... giriş saatleri geç olsaydı yine gittiğimden bir şey anlardım en erken 10 da gitsem 3 buçukta yanından ayrılmak zorunda kalacağım havaalanına gidebilmek için.. malum İstanbul trafiği falan..

evet cnm ya annesi ya da babası ile falan gitsen ya yalnız olamazsın ama en azından görmüş olursun evciye de çıkar zaten tabi ailen de izin vermeli... bende 1 kere gittim istanbula üniversitedeyken arkadaslarla bi daha gitmedim.şiimdi bende uçak falan bakıyorum. bilmiyorum hiçbiyer ama sora sora öğrenerim napim ...

Back
X