Eveeettt az kaldı bugün de bitiyorrYavaş da olsa atıyor şafağımız
Ben hep burdayım canım, ben de rahatlıyorum sizinle konuşunca. İyi ki varsınız
![]()
sız de ıyıkı varsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveeettt az kaldı bugün de bitiyorrYavaş da olsa atıyor şafağımız
Ben hep burdayım canım, ben de rahatlıyorum sizinle konuşunca. İyi ki varsınız
![]()
sız de ıyıkı varsınızve benım mesaı bıtıyor yarın gorusuruz
ben geldimm :) canım sıkıldı kendimi dışarı attım.. bazen kendimi boğulacakmış gibi hissediyorum zaman geçmiyor ki..hele hele bu pazartesiler beni çooook bayıyorrrr![]()
sız geldınız ben gıdıyorumaksam kızdan vakıt bulamıyorum gırmeye yarın gorusuruz artık..oyle hıssettıgım zaman ben kavusma gunumuzu dusunuyorum ne gıbı surprızler yapsam dıye dusunuyorum bıraz rahatlıyorum
![]()
Akşam geeeellll bırakma biziiii![]()
keşke şu 12 gün eklenmese yaaa.. ben 12 gün ekli halinden gün sayıyorumm .. ne güzel 4 ay 1 gün olacaktı![]()
İnşallah eklenmez canım yaa, bir umut.. Ama Ocak gelsin de gerisi geçer diye düşünüyorum. Şafağımız Ocak olsun benceŞafağı azaltmak için neler düşünüyorumm
![]()
bence ekimde askerlik kısalsın en güzeli bu olurr![]()
Keşkeeeeeee, süper oluurr![]()
güya haftasonu nişanlıma bir arkadaşı tlfn getirecekti işi çıkmış götürememiş... rahatlarız diye düşünüyorduk olmadı.. yine ankesörlülere kaldık![]()
Biz de öyleyiz canım günde 2 defa konuşabiliyoruzArada arkadaşından mesaj atıyor.. Acemide daha rahattık biz
![]()
bizde günde 2-3 kez muhakkak konuşuyoruz da ben liseliler gibi msjlaşmayı özledimm![]()
Mesajlaşmayı sevmem ben ama, ben de çok özlemişim, heyecanlanıyorum mesaj atınca![]()
biz mecbur kaldığımızda mesajlaşıyorduk.. güzel oluyordu yaa
sizin düğün tarihiniz belli mi canım?
canım ben Trabzondayım.. istanbulda akrabalar var ama orada da kendimi rahat hissedemem ki .. nişanlım dönene kadar görüşebilmemiz imkansız gibinişanlım buradayken pazarları kahvaltıyı dışarıda yapıyorduk artık evde kahvaltı yapasım gelmiyor.. gözlerim hep onu arıyor..bir arkadaşı nişanlımın ziyaretine gelecekti ve tlfn getirecekti çocuğun işi çıktı tlfnu götürememiş bütün çoook kötü bir pazar oldu
![]()
Nişan tarihimiz bile belli değil canımm dahaÖnümüzdeki tek engel askerlik o da bitince nişana şafak sayarım artık ben
![]()
keşke şu 12 gün eklenmese yaaa.. ben 12 gün ekli halinden gün sayıyorumm .. ne güzel 4 ay 1 gün olacaktı![]()
çok haklısın canım insan rahat edemiyor... biz evli olduğumuz halde biz de akraba arkadas düşünmedik...otel falan bakıyorum...bakalım gidebilirsem taabi... inşallah sizin de buluşma fırsatınız olur canım... sana da ona da çok iyi gelir...
bu da bizimkilerin şansı sanırım şimdiye kadar gidenler 155 gün yaptı... bunlarda sistem değişti... neyse Allahım sağ salim bitirmeyi nasip etsin de 12 gün daha bekleriz napalım![]()
kesinlikle çok çok iyi gelecektir ama olamayacak gibi ... giriş saatleri geç olsaydı yine gittiğimden bir şey anlardım en erken 10 da gitsem 3 buçukta yanından ayrılmak zorunda kalacağım havaalanına gidebilmek için.. malum İstanbul trafiği falan..