352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Valla deli sin sen -

valla ben deliyim Ama bu gün çok üzüldüm yatakhanede nöbetçiymiş fırsat bulup aramış uzun uzun anlatıyordu kartı bitti bir de. Çok bunalmış, çok kötüydü sesi. Sen ya da ben kafayı yemeden çabucak geçse günler şüphe şüphe ne hale geldim dedim. Garibim ya usta birliğinde rahat olurum mesaj da atarsın sen sıkıldıkça konuşuruz üzülme sen sıkıntı yapma dedi . Şu yazdıklarımı bilse nasıl üzülür kim bilir utandım kendimden

şüpheyle bir ilişki gerçekten zor yürür keşke şüphelerini yenebilsen

şüpheyle bir ilişki gerçekten zor yürür keşke şüphelerini yenebilsen

Sevgilim zaten benim ona güvendiğimi ama sadece saçma şüphelere kapıldığımı düşünüyor. Dır dırcıyım ona göre sevmediği tek huyummuş. Zaten güven olmasa ayrılırdın her an yanımda olmazdın beraber atlatacağız diyor. Yenmem lazım canım bunları ya yeneceğim ya da ayrılmalıyım adama da yazık herkesin yanında rezil ettim artık. Arkadaşlarımızın yanında kendi arkadaşlarının yanında duygularını belli etmiyor, ne yaparsam yapayım ayrılıyorum dese bile ayrılmıyor diye şımarıklık yapıyorum bence. O gelmeden bu durumu halletmem lazım canım içimde.

canım bence de sen fazla evham yapıyorsun çünkü bu adam hep yanımdaydı diyorsun ve gece yarılarına kadar konuştuğunuzu söylüyorsun zaten karşındakinin seni sevdiğini her halinden anlarsın bir sürü şey yapmışsın çocuğa bunlara katlanmak zorunda değil ki başkalarıyla da takılma niyeti olsa ilişkinizi devam ettirmezdi bence o akraba olayını da sana anlatmış tamam ama ansızın saçma sapan mesaj attığında sen göreceksin olay büyüyecek diye telefonunu yanında taşıyordur.

Olay büyürdü gerçekten düşünüyorum da çıldırırdım herhalde. Benim sevgilime aşk cümleleri gelecek kıyamet kopardı ve dediği gibi asla unutmazdım yapım öyle değil çünkü. Diyorum ya tüm gün okulda beraberdik zaten beden eğitimi öğretmeni bahçede gözümün önünde, okul çıkışı her Allahın günü 12 ye kadar falan takılırdık, hafta sonları beraberdik. Beraber olmadığımız zaman başka kızla mesajlaştığımı, konuştuğumu düşünüyorsan telefonu kapatayım rahat etsin için derdi. Memleketi yakın üç haftaya bir gidiyor diye terelelli olmuştum ona bile ara ara gitmeye başlamıştı. Ben abartıyorum sanırım.

tabi ki sen çok fazla abartıyorsun bariz seni çok seviyor yoksa o da bu duruma katlanamazdı ama bu şekilde davranmaya devam edersen o da bir gün patlayacaktır. zaten olanı biteni kendisi söylemiş sana senin yakalama gibi bir durumun yok ki için içini yesin bence biraz daha yumuşak davran ona şu an askerde ve fazlasıyla sıkıntı çekiyor ve bunları düşünebileceğini o da düşünerek iki kat üzülüyordur.

Sert görünür dışarıdan ama hele son zamanlar iyice birbirimizi tanıdıkça el üstünde tutuyordu beni. Gerçekten bu durumu yenmem lazım Allah korusun bir şey yapar bir de orda zaten çok bunalımda bazen aklımı yitirmiş gibi oluyorum diyor.Benim onun yokluğuna ayrı bu şüphelere ayrı üzüldüğümü de biliyor uzun uzun anlatmıyor sadece iyi miyim rahat mıyım onu soruyor. İçime atmak da değil içimde tamamen yeneceğim inşallah canım. Ben şüphe yapmayınca çok da iyi anlaşıyoruz halbuki.
Sen neler yaptın canım askerin iyi mi konuşabildin mi sen de

kötü düşünceleri at zihninden canım her şey güzel olacak ben de konuştum askerimle 21 de falan iyi o da şükür

kötü düşünceleri at zihninden canım her şey güzel olacak ben de konuştum askerimle 21 de falan iyi o da şükür

İnşallah atacağım canım. Sonuçta Allah kötü işi her zaman ortaya çıkartır. Ona sormuştum bana nasıl güveniyorsun, bu kadar rahatsın diye. Allah'a tevekkül ediyorum eğer yanlış bir şey yapıyorsan seni bana nasip etmesin diye dua ediyorum. demişti. Çok haklı yaşanacaklar yaşanacak. Halledeceğim inşallah bunları. Şükür canım sesini duymak yetiyor insana. Bir an önce bitirseler keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…