ıyıyım canım sen nasılsın askerın nasıl? bızımde usta bırlıgımız bellı olabılır bugun gozum telefonda![]()
Askerim iyi çok şükür, o iyi olunca ben de iyiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyıyım canım sen nasılsın askerın nasıl? bızımde usta bırlıgımız bellı olabılır bugun gozum telefonda![]()
Askerim iyi çok şükür, o iyi olunca ben de iyiyimHayırlısı olsun canım inşallah eşinin çok rahat edebileceği bir yer çıkar, rahat rahat görüşüp konuşursunuz
![]()
Kızlaarrr nasılsınız??![]()
Ben çok iyi değilim canım :-(bugün yemin töreni vardı ve ben bazı sebeplerden gidemedim. Çok canım sıkkın
Ben de gidemicem canım bizim de haftayagelicek mi yanına görüşebilicek misiniz
![]()
canım daha belli değil görüşüp görüşemeyeceğimizama çok özledim onu ve kendisini de çok merak ediyorummm..
Bitmiştir belki yemin töreni canım arar merak etmeebizim de 1 gün dağıtım izni var görüşürüz inşallah
yoksa 4 ay daha çok zor gelicek..
bitti canım pazar gününe kadar boş ama işte bende sorun olduğu için görüşüp görüşemeyeceğimiz belli değil.![]()
bilmiyorum ne yapacağımızı.
canım üzme kendini. Ailenden dolayı mı gidemiyorsun sen de?
Benimki de aynı yaa. Öğrenciyken de eşimle hep birlikteydik. Ailesi ile haftada 1-2 kez telefonla görüşüyolardı. Evlendikten sonra pek bi düşkün oldular nedense. Şimdi bi annesi bi babası günde en az 2 kez arıyolar eşimi. Eşim onları aramayınca küsüyolar filan. Bi düğüne bayrama filan gitsek annesi hemen nazlanıyo, dikkat çekmeye filan çalışıyo. Normalde iyi insanlar ama o hallerine gıcık oluyorum. Neyse ki ayrı şehirlerdeyiz. Şimdi de eşime sürekli ara, niye aramıyosun filan diyor. Ben de kıskanıyorum. Zaten günde 1 kez zar zor arıyo beni.
bitti canım pazar gününe kadar boş ama işte bende sorun olduğu için görüşüp görüşemeyeceğimiz belli değil.![]()
bilmiyorum ne yapacağımızı.
Olsun canım üzme kendini. usta birliğinde kaçar gidersin![]()
inşallah canım :)
Sizin astek Uzun donem mi canim belli usta birliklerde[/
uzun dönem canım. henüz belli değil usta birliğinin neresi olacağı.
evet canım eğer göremez isem ailemden dolayıama kaç gündür yiyip bitiriyorum resmen kendimi... bir şeyler yapmam lazım
Canım üzme kendini, inşallah gidebilirsin. Benim sevgilim de izin vermiyor ailem de. Mecbur gidemiyorum, usta birliğine geçsin de netten göreyim, her gün konuşayım yeter diyorum artık.