• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bitmiştir belki yemin töreni canım arar merak etmee:( bizim de 1 gün dağıtım izni var görüşürüz inşallah:( yoksa 4 ay daha çok zor gelicek..

bitti canım pazar gününe kadar boş ama işte bende sorun olduğu için görüşüp görüşemeyeceğimiz belli değil. :14: :14: bilmiyorum ne yapacağımızı.

Benimki de aynı yaa. Öğrenciyken de eşimle hep birlikteydik. Ailesi ile haftada 1-2 kez telefonla görüşüyolardı. Evlendikten sonra pek bi düşkün oldular nedense. Şimdi bi annesi bi babası günde en az 2 kez arıyolar eşimi. Eşim onları aramayınca küsüyolar filan. Bi düğüne bayrama filan gitsek annesi hemen nazlanıyo, dikkat çekmeye filan çalışıyo. Normalde iyi insanlar ama o hallerine gıcık oluyorum. Neyse ki ayrı şehirlerdeyiz. Şimdi de eşime sürekli ara, niye aramıyosun filan diyor. Ben de kıskanıyorum. Zaten günde 1 kez zar zor arıyo beni.

:) aynen bizde ünvdeyken aynı sınıftaydık ayda 1-2 kez zor arardı. evlendik ilk aynı iş yerindeydik günde birkaç kez aramaya başladı yemeğe çıkardık yemekde bile arardı:) şimdide farklı şehirlerdeyz askere gittğini bile hisstmemesi lazım zaten görüşemiyorlardı ama çok özlüyo beni arayıp seni aradımı fln diyo :)

evet canım eğer göremez isem ailemden dolayı :14: ama kaç gündür yiyip bitiriyorum resmen kendimi... bir şeyler yapmam lazım

Canım üzme kendini, inşallah gidebilirsin. Benim sevgilim de izin vermiyor ailem de. Mecbur gidemiyorum, usta birliğine geçsin de netten göreyim, her gün konuşayım yeter diyorum artık.

Canım üzme kendini, inşallah gidebilirsin. Benim sevgilim de izin vermiyor ailem de. Mecbur gidemiyorum, usta birliğine geçsin de netten göreyim, her gün konuşayım yeter diyorum artık.

İnşallah canım gidebilirimmm. hem ona da çok moral olur kesinlikle hem bana :( çok özledimmmm

Back