selam kızlar nasılsınız?
Hala net değil galiba bu 158-168 muhabbeti :S Geçen hafta gidecektim eşim gelme dedi önümüzde ki salı dan Ankaraya gidicem inş. tak etti günlük ziyaret edicem dedim de eşime karsı çıkma gelicem dıye
Selam kızlar nasılsınız? Benimki yine aramadı beni. Bu kadarda yogun olunmaz ya bir dakika arar insan. Ben böyle olursa beklemeyip ayrılacağim askerdeyken
Selam kızlar nasılsınız? Benimki yine aramadı beni. Bu kadarda yogun olunmaz ya bir dakika arar insan. Ben böyle olursa beklemeyip ayrılacağim askerdeyken
selam kızlar nasılsınız?
Hala net değil galiba bu 158-168 muhabbeti :S Geçen hafta gidecektim eşim gelme dedi önümüzde ki salı dan Ankaraya gidicem inş. tak etti günlük ziyaret edicem dedim de eşime karsı çıkma gelicem dıye
benimki aradı yupppiiii :)
sağol canım seninki ne alemde
Beklemedeyim canım ben debugün çok yoğun olacaktı da
hımm benimki de 30 ağustosa hazırlanıyormuş yürüyüş varmış bir sürü bölükten komutan birini seçecekmiş diyo güzel yürüsek sıcakta 30 ağustosta yürüyüş yapıcaz kötü yürüsek tatil ama komutan ceza vercek yine eğitim olacak iyisi mi güzel yürümek diyor iki saat yürüyüp sonra yatarız hiç olmazsa dedi :))
benim sevgilimin yemin töreni hazırlıkları devam ediyor. o yüzden çok yoğunlarmış.
yemin törenine son 8 acıtsa da iyi kötü geçiyor zaman ustaları da geçecek böyle inşallah bu arada sen ne yapıyosun canım evde misin ya da iş okul falan
bizim yemin töreni yarın canım. o yüzden çok canım sıkkın. benim okul bitti formasyon var ona başlayacam bu yıl inşlallah. sen neler yapıyorsun?[/QU
hadi yaa yoğundur tabii o zaman ben bizimkiler gibi biliyordum... sen de formasyon alacak olanlardansın bir diğeri de benim :44:
bizim yemin töreni yarın canım. o yüzden çok canım sıkkın. benim okul bitti formasyon var ona başlayacam bu yıl inşlallah. sen neler yapıyorsun?[/QU
hadi yaa yoğundur tabii o zaman ben bizimkiler gibi biliyordum... sen de formasyon alacak olanlardansın bir diğeri de benim :44:
Evet canım çok yoğun allah yardımcıları olsun hepsinin. Formasyon madurusun yani sen de. Hangi bölüm?
Evet canım çok yoğun allah yardımcıları olsun hepsinin. Formasyon madurusun yani sen de. Hangi bölüm?
benim okul daha bitmedi canım ama sonunda formasyon tabii Edebiyat benim senin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?