neden üzüyorsun kendini biticek hepsi geçicek, inan bide onlarıda çok zorlamıyorlarmış askerlerde iyi merak etme
allah a sukur kı ıyıler evet zorlamıyolar ama ozlemde olmasa nasıl gececek daha 142 gun var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden üzüyorsun kendini biticek hepsi geçicek, inan bide onlarıda çok zorlamıyorlarmış askerlerde iyi merak etme
görünce ben dahada kötü oldum evci çıkar çıkmaz bepanthol aldım okadar kötüydü ki resmen yanmış soyuldu bütün derisi.
allah a sukur kı ıyıler evet zorlamıyolar ama ozlemde olmasa nasıl gececek daha 142 gun varallah ım hepımıze sabır versın
ben gördükden sora kendimi daha iyi hissediyorum tabiki özlem çok fazla ama konuşrken fln genlde gülüyorum çünkü benim yalnızlığımı kafasına takmış durumda :)
umarım bende haftaya kendımı daha ıyı hıssederımyakınında ailen yada kayınvalıdenler yokmuydu canım sorduysamda bu kafa dagınıklıgıyla unutmus olabılırım :26:
yok canım alıştım aslında ben, annemlerde gelicek arada kayınvalideyede gerek yok :) yemin törennde birlikteydik diyo ki şimdi askerciklerin yürekleri pır pır neden dedim bende anacıklarını görücekleri için dedi :)
ayy canım hıc gulecegım yoktu guldurdun benı![]()
Biraz daha güldüreyim ozaman seni :) eşim resim çekilelim dedi bana anneside bende korhanla tek resim çekileceğim dedi eşimde kısakndın mı anne dedi çok sinirlendi :) onlar kalmadılar döndüler sora arayıp sürekli neyapıyosnuz diye sordu :) eşim artık gülüyordu okadar sordu ki :)
cıdden seslı guldum amabazı anneler ogullarını pek paylasamıyorlar gelınlerıyle bırak karı koca hasret gıdersın
benım kayınvalıdemler cok duskun degıller oyuzden bızde pek olmuyo boyle seyler
![]()
benimkide evlendikden sonra düşkün oldu :) normaldede yılda 1-2 kez görüşebiliyorlar farklı şehirlerdeyiz ama asker hepden etkiledi onu :)
ustaya geçince de birlkde gidelim kızım dedi geçngn arayıp eşim asla diyo :)
kayınvalidenın sızı yalnız bırakmaya nıyetı yok ozaman sık sık ararbuarada sımdıkı safagın bayrama mı canım ozaman mı gıtceksın
usta birliğine geçtkden sora karar vericez nasıl biyere giderm bilmiyrm küçk biyer olursa kalıcak yer problemi olabilir diyor.sizinde az kaldı yemin törenine :)
Selam kızlar nasılsınız? Benimki yine aramadı beni. Bu kadarda yogun olunmaz ya bir dakika arar insan. Ben böyle olursa beklemeyip ayrılacağim askerdeyken
Selam kızlar nasılsınız? Benimki yine aramadı beni. Bu kadarda yogun olunmaz ya bir dakika arar insan. Ben böyle olursa beklemeyip ayrılacağim askerdeyken
Benimki kasmıyordur kendini aramak için. Ne zaman boş oldu öyle. cumartesi, pazar aradı. Pazartesi ben işe başladım mı yerleştim mi diye aradı sonra yok. Ben bilmiyorum kızlar çok seviyorum ama usta birliğinde de böyle yaparsa ben bekleyemem.
benimkide evlendikden sonra düşkün oldu :) normaldede yılda 1-2 kez görüşebiliyorlar farklı şehirlerdeyiz ama asker hepden etkiledi onu :)
ustaya geçince de birlkde gidelim kızım dedi geçngn arayıp eşim asla diyo :)