- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
cok guzel ya horon tepen arkadaslarım vardı cok hosuma gıdıyordu ama ben beceremem
offf dımı ama kızlarla bı kutlama yapardık![]()
canımm ben sana öğretirim ...3 ileri 3 geri oldu bu iş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzel ya horon tepen arkadaslarım vardı cok hosuma gıdıyordu ama ben beceremem
offf dımı ama kızlarla bı kutlama yapardık![]()
annem bile beni anlamıyor bugün diyor ki şaka maka bitirdibizi bir tek biz anlarız
![]()
eee gül dikensiz olmazcanım sağolsun bu tip durumlarda genelde benden yana olur.. beni günde 7-8 defa arıyorken annesini 2 günde bir arıyordu.. beni düşünmesi güzelde birde o kadar kızdırmasaydı nolurduu![]()
eee gül dikensiz olmazİnşallah gelince o sıkıntılar olmaz artık canım. Bu dönemde bir imtihandı şükür atlattık hepimiz
eminim ki nişanlımın askerden döndüğünü duyanlar aa ne zaman bitirdi geldi dicek![]()
ya kızlar şendlendirelim topiği artık. Morfistan bu önce sen sonra herkes için geliyor hadi horona canım aaaa oturmak yok
[video=youtube;LTPSAt5wNnE]http://www.youtube.com/watch?v=LTPSAt5wNnE[/video]
Amann ya öyle demesinler, çok sinirbozucuuu![]()
diyeni vururum gidip paşa paşa yatarım. aaaAmann ya öyle demesinler, çok sinirbozucuuu![]()
çok şükür canım.. inşallah her şey çok güzel olur da beklediğime değer![]()
ayyyy canım çoook teşekkür ediyorum... hop hop haa uşak haa... rivrivriv de rivrivriv![]()
diyeni vururum gidip paşa paşa yatarım. aaa
ohhh işte böyle bir coşalım son günümüz olduğu belli olsun canım. Yarından sonra yavaş yavaş herkes kavuşuyor.
inşallah canım. Düğün streside geçsin daha güzel olur inşallah.
dılek aslında bugun senın ıcın safak Dogan Gunessssssssssssss
yarın gunes sızın ıcın dogacakkkk
persembe ben ve mhtp ıcın unuttugum varsa kusura bakmasın :26:
valizler ortada, eşyalarımızı topluyorum ama burası hiç olmadığı kadar canlı bırakıp gidemiyorum![]()
valizler ortada, eşyalarımızı topluyorum ama burası hiç olmadığı kadar canlı bırakıp gidemiyorum
yok canım hayırlısı diye niyet ettik komutan Ankaraya gitmişaman toplarsın canım yaa gıtme son gunler hareketlendık
canım ya buarada noldu evcı ıznınız belırlendı mı
evimize döneceğiz ya canım eşyalarımızın kullanmadıklarımızı falan topluyorum ki eşim gelince onlarla uğraşmak istemiyorumaaa nereye gidiyorsun canım.. valizleri her zaman toplarsın ama burayı her zaman bu kadar canlı göremezsin
yok canım hayırlısı diye niyet ettik komutan Ankaraya gitmişDemekki hayırlısı gitmemek. Zaten havalarda soğudu yeniden çok riske girmek istemiyorum kış günü çocukla. En iyisi 2 gün daha sabredelim eşim uçakla rahat rahat gelsin
![]()
kvdem ne yavaş bu gelin diyecek sizin yüzünüzden![]()
gel gel aydemir neredesin. Yarın başlıyor kavuşmalarımız. İlk şanslımız morfistanoooooo topiğe geeellllllkızlar süpersiniz yaa cosun artık benimde içim canlansın
çok seviniyorum sizin için tek tek hepinizin kavusma anınızı dinlemek istiyorum....dediğiniz gibi askerleriniz geldikten sonra burayı bırakmayın sakın
ben daha bebişimin ilk kontrolunu cinsiyetini...hatta doğumumu anlatıcam sizlere
eeee morfistan canım benim bu gece uyku tutmaz artık seni kız uyumaya da iyi alıstıydın öğlene kadar:)
öyledir cidden şimdiaynen canım hayırlısı 2 gun daha sabıray canım demez demez anlayıslıdır kv den nezaman evınıze gıdıyorsunuz hayırlısıyla evınıde ozlemıssındır dımı
![]()