dılek aslında bugun senın ıcın safak Dogan Gunessssssssssssss
yarın gunes sızın ıcın dogacakkkk
persembe ben ve mhtp ıcın unuttugum varsa kusura bakmasın :26:
Canım sende mi perşembe akşam 18.00da kavuşuyorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dılek aslında bugun senın ıcın safak Dogan Gunessssssssssssss
yarın gunes sızın ıcın dogacakkkk
persembe ben ve mhtp ıcın unuttugum varsa kusura bakmasın :26:
oooooo topiğe geeellllllkızlar süpersiniz yaa cosun artık benimde içim canlansın
çok seviniyorum sizin için tek tek hepinizin kavusma anınızı dinlemek istiyorum....dediğiniz gibi askerleriniz geldikten sonra burayı bırakmayın sakın
ben daha bebişimin ilk kontrolunu cinsiyetini...hatta doğumumu anlatıcam sizlere
eeee morfistan canım benim bu gece uyku tutmaz artık seni kız uyumaya da iyi alıstıydın öğlene kadar:)
gel gel aydemir neredesin. Yarın başlıyor kavuşmalarımız. İlk şanslımız morfistanBence de unutmayalım burayı. anlat anlat senin bebiş bizim bu dönemlerden kalan en kanlı canlı ve en güzel hatıramız olacak
öyledir cidden şimdisorma canım düzenimi öyle özledim ki. Uzun bir süre valiz, çanta, koli görmek istemiyorum
eşim geldikten bir iki gün sonra geçeriz
Canım sende mi perşembe akşam 18.00da kavuşuyorsun ?
oh masalah canımartık esınle tatıle gıtmek ıcın hazırlarsın valız
evet canım 18.00 yada 18.30 da ıns![]()
Fatmacım, saat sayalım kavuşmamıza 51 saat kaldı![]()
inşallah canım. Askerlikte bitti artık kimse bizi evde tutamazoh masalah canımartık esınle tatıle gıtmek ıcın hazırlarsın valız
evet canım 18.00 yada 18.30 da ıns![]()
Fatmacım, saat sayalım kavuşmamıza 51 saat kaldı![]()
vayyy 51 günlerden 51 saatlerehu huhuhuhuu 51 saat sonra sevdıklerımıze kavusuyoruz![]()
inşallah canım. Askerlikte bitti artık kimse bizi evde tutamaz
vayyy 51 günlerden 51 saatlere![]()
aynen canım gezın haftasonları mıs gıbı
nerden nereye hıc gecmeyecek gıbıydı degılmı![]()
valla öyle bir gezicem ki ben ayaklarımın altını hissetmicemgözüm sürekli bilgisayarın saatinde
![]()
kızlar mrb nasılsınız ben yarın uçuyorum kocamın yanına evime gidince size yazarım burdan ama neolur sizde yazın bana
Canım hayırlı yolculuklar ne güzel eşine kavuşuyorsun hasret bitiyor inşallah herşey iyi olur sizin için
inş canım sen napıyosun
çalışıyorum canım.yarın nişanlım çarşıya çıkıyor kameradan görebilmekle yetineceğim
hangi şirket senin çalıştığın yer
canım özel mesaj attım sana
Kizlar yarin kavusmalar basliyor gozunuz aydin herbirinizin Rabbim hic bir daha boyle Uzun sureli ayriliklar
Yasatmasin... Bizim tatil yalan oldu kaza olunca kasko yaptirmamistim cepten gitti hayirlisi esim isine donuyor yarin vee ev hanimi sendromum basladine pisirsem durumundayim haha esim yesin diye umarim ben kilo almam
Serdargurbet sende evine gidiyormussun gorusmek de nasip olmadi;( hayirli yolculuklar simdiden ins gonlunce olur canim
Kizlar yarin kavusmalar basliyor gozunuz aydin herbirinizin Rabbim hic bir daha boyle Uzun sureli ayriliklar
Yasatmasin... Bizim tatil yalan oldu kaza olunca kasko yaptirmamistim cepten gitti hayirlisi esim isine donuyor yarin vee ev hanimi sendromum basladine pisirsem durumundayim haha esim yesin diye umarim ben kilo almam
Serdargurbet sende evine gidiyormussun gorusmek de nasip olmadi;( hayirli yolculuklar simdiden ins gonlunce olur canim
canım olsun başka zaman gidersiniz.eşin geldi mi?