352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım sağolsun bu tip durumlarda genelde benden yana olur.. beni günde 7-8 defa arıyorken annesini 2 günde bir arıyordu.. beni düşünmesi güzelde birde o kadar kızdırmasaydı nolurduu
eee gül dikensiz olmaz İnşallah gelince o sıkıntılar olmaz artık canım. Bu dönemde bir imtihandı şükür atlattık hepimiz

ya kızlar şendlendirelim topiği artık. Morfistan bu önce sen sonra herkes için geliyor hadi horona canım aaaa oturmak yok
[video=youtube;LTPSAt5wNnE]http://www.youtube.com/watch?v=LTPSAt5wNnE[/video]

ya kızlar şendlendirelim topiği artık. Morfistan bu önce sen sonra herkes için geliyor hadi horona canım aaaa oturmak yok
[video=youtube;LTPSAt5wNnE]http://www.youtube.com/watch?v=LTPSAt5wNnE[/video]

ayyyy canım çoook teşekkür ediyorum... hop hop haa uşak haa... rivrivriv de rivrivriv

Amann ya öyle demesinler, çok sinirbozucuuu
diyeni vururum gidip paşa paşa yatarım. aaa

çok şükür canım.. inşallah her şey çok güzel olur da beklediğime değer

ayyyy canım çoook teşekkür ediyorum... hop hop haa uşak haa... rivrivriv de rivrivriv

ohhh işte böyle bir coşalım son günümüz olduğu belli olsun canım. Yarından sonra yavaş yavaş herkes kavuşuyor.

inşallah canım. Düğün streside geçsin daha güzel olur inşallah.

dılek aslında bugun senın ıcın safak Dogan Gunessssssssssssss

yarın gunes sızın ıcın dogacakkkk

persembe ben ve mhtp ıcın unuttugum varsa kusura bakmasın :26:

inşallah canım inşalahhh...

aman toplarsın canım yaa gıtme son gunler hareketlendık

canım ya buarada noldu evcı ıznınız belırlendı mı
yok canım hayırlısı diye niyet ettik komutan Ankaraya gitmiş Demekki hayırlısı gitmemek. Zaten havalarda soğudu yeniden çok riske girmek istemiyorum kış günü çocukla. En iyisi 2 gün daha sabredelim eşim uçakla rahat rahat gelsin
kvdem ne yavaş bu gelin diyecek sizin yüzünüzden

oooooo topiğe geeellllllkızlar süpersiniz yaa cosun artık benimde içim canlansınçok seviniyorum sizin için tek tek hepinizin kavusma anınızı dinlemek istiyorum....dediğiniz gibi askerleriniz geldikten sonra burayı bırakmayın sakın ben daha bebişimin ilk kontrolunu cinsiyetini...hatta doğumumu anlatıcam sizlere eeee morfistan canım benim bu gece uyku tutmaz artık seni kız uyumaya da iyi alıstıydın öğlene kadar:)

aynen canım hayırlısı 2 gun daha sabır ay canım demez demez anlayıslıdır kv den nezaman evınıze gıdıyorsunuz hayırlısıyla evınıde ozlemıssındır dımı

gel gel aydemir neredesin. Yarın başlıyor kavuşmalarımız. İlk şanslımız morfistan Bence de unutmayalım burayı. anlat anlat senin bebiş bizim bu dönemlerden kalan en kanlı canlı ve en güzel hatıramız olacak

aynen canım hayırlısı 2 gun daha sabır ay canım demez demez anlayıslıdır kv den nezaman evınıze gıdıyorsunuz hayırlısıyla evınıde ozlemıssındır dımı
öyledir cidden şimdi sorma canım düzenimi öyle özledim ki. Uzun bir süre valiz, çanta, koli görmek istemiyorum eşim geldikten bir iki gün sonra geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…