canım sağolsun bu tip durumlarda genelde benden yana olur.. beni günde 7-8 defa arıyorken annesini 2 günde bir arıyordu.. beni düşünmesi güzelde birde o kadar kızdırmasaydı nolurduu
Olmazdı canımmmamannnn kalmıs surada 24 saatten az, bırak kızdırdığı anları, sarılma anına odaklan lütfen :132:
offff yaa iş yerindeyim heyecandan yemeğe bile çıkamadımkeşke başlarda da böyle olsaydım da az kilo verirdimmm
kızlaaarrr şafakları görünce içim kıpır kıpır olduBitirdik resmen. Askerlerimiz dönünce burayı çok boşlamayalım ne olur. Çok alıştım ben size hepinizi merak ederim. Aydemirin bebeği, morfistan-terazinin düğünleri, gurbetserdar-nisa-burcu-fatma nın nasıl oldukları, mehtap ve diğer kızların ilişkileri aman işte hepinizi merak ederim. Şimdi şafak bitiyor diye üzülürüm haa
bu konuda çok haklısın canım. Benim keyınvalidem gerçekten çok güzel yemek yapar ama doğumdan sonra hep o yemek yapıyordu eşim geldi dedi ki "ben senin yemeklerini çok özledim" İnsanın gururu okşanıyor yahuO yüzden kızlar imkanınız ölçüsünde yapın sevdiceklerinize birşeyler.
canım bak seni gıcık etti ama aklı en çok sende. Ailesinden önce seni istiyor. Eşimin oradaki evli arkadaşları önce anne babamı sonra eşimi özledim diyorlarmış. Kıymetini bil nişanlınınO kardeşinin gönlünü alır boşver sen o anın tadına bak
canım sadece çocuk gelecek olsaydı sıkıntı olmazdı da babası da gelecekti onunla o yüzden bize uymadı
ayy sanki rüyadayım.. hiç bitmeyecek gibi geliyordu.. şimdi günlerden kurtulduk saatleri sayıyoruz çok heyecan verici
ay dımı cocuk nasıl kendı gelsın tek basına bende bı hos oldum sanırım heyecandan
ayy sanki rüyadayım.. hiç bitmeyecek gibi geliyordu.. şimdi günlerden kurtulduk saatleri sayıyoruz çok heyecan verici
bende oyle ya ınanamıyorum 2 gece sonra esım yanımda uyuyacak
canım bize her şey serbest.. biz heyecanlıyız herkes bizi idare etmeli
Lütfen yarın akşam girmeye çalış, ben meraktan ölürümmen azından o ilk anı anlat
canım yaaa evliler için daha da heyecan vericidir.. tekrardan aynı evi , aynı odayı , aynı yemeği paylaşacaksınız.. rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın kimseleree
dımı ama ayyy dılek hadı sayfamız renklensın senlensın hadı halaya
Aminn, askerlik sayesinde sınandık .. Ama bu son olsun, zordu gerçekten .
tamam canım belki çok erken saatlerde giremem ama gece 11-12 ye doğru girerim anlatırım
dımı ama ayyy dılek hadı sayfamız renklensın senlensın hadı halaya
canım yaaa evliler için daha da heyecan vericidir.. tekrardan aynı evi , aynı odayı , aynı yemeği paylaşacaksınız.. rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın kimseleree
Ne kadar garip ya hiç tanımadığım 2 kişi( sen ve nişanlın ) için cidden heyecanlanıyorum, nasıl bir bağ kurduysak aramızda ..
amın canımmm cumlemıze ıns evet esım tekrar evımızde olacak korkusuzca guven ıcınde uyuyacagım korıdorun ısıgını yakmadan uyuyacagım
off ya aynı şehirlerde olmalıydıkk:119:
bence horon tepelimhaa uşak haaa
off ya aynı şehirlerde olmalıydıkk:119:
evet yaaa toplaşıp heyecanımızı birlikte yaşardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?