Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet artık düğün telaşı başlasın.. nişanlım yokken düğüne az kaldığını hiç anlayamıyorum.. 3 buçuk ay var ve bende hazırlık falan yok![]()
gerçekten mi yaa :18: ortada olan tek şey beyaz eşyalarımız.. gerisi yok.. en önemlisi gelinlik bile bakmadım![]()
eşarbın üzerine aksesuar takmayı düşünmüyorum canım.. gayet sade bir şey olsun istiyorum.. taşlı , allı pullu şeyleri sevemedim gitti.. çok büyük ihtimalle gelinliğim tamamen gipür olur![]()
cuma ya birşey kalmadı canım artık herkes sevdiğine kavuşacak sırayla
kızlar nerelerdesınız :26:
ayyy persembe esım burda Allah ın ıznıyle ıcım kıpır kıpır:118::119::119::119::119::119:
ohh hadi gözünüz aydın canım. Çok şükür bitirdik![]()
evet canım ya hala ınanamıyorum ama bıtırdık :119::119::119:![]()
Siz bitirdiniz ya darısı bizim başımıza bizimde az kaldı çok şükür:) ne hazırlıkları yapıyorsunuz?
Siz bitirdiniz ya darısı bizim başımıza bizimde az kaldı çok şükür:) ne hazırlıkları yapıyorsunuz?
sen ne hazırlıgı yapacaksın canım![]()
Bende bu hafta sonu temzlik yapıcam:) tatlı bişeyler yapıcam ama daha karar veremedim ne pastası yapıyorsun sen :)
kolay gelsın sımdıden ozaman canımyas pasta yapmayı dusunuyorum evde mını bır kutlama yapalım dıye
yemek dusunmuyorum o gun annemde olacagız ama tatlı da cok sever esım tatlıda mı yapsam :44:
Bende bilemedim ne yapıcağımı hem tatlı hem pasta gerçi sonraki günde yer özlemişlerdir:) bende yemek yapmıcam çünkü gece 1 de gelicek Köstebek pasta mı yapsam diyorum bende ama daha karar veremdim sende varmı tarifler:)
aynen oyle coook tatlı olacak ama ertesı gun de yerler dogruvalla canım benı esım etımek tatlısını cok sever oda cok basıt bırsey zaten
yaparsam onu yaparım yas pasta da klasık ama aklımda tutamıyorum tarıfı defterımde yazılı
köstebek pasta onu bılemedım nasıl bırsey :26: hımm demek gece gelıyor yol uzundu degıl mı :26:
Evet canım uzun, köstebek pastada basit :) etimeği benim eşimde sever ama ben sarmada yapmayı düşünüyorum:)
ooo sarma da guzel olur tabı ertesı gun de yenır ısten ızın alacak mısın canım aslında ben almayı cok ıstıyorum ama subatta kardesımın nısanı da var oyuzden ısteyemem sankı :26:
kızlar nerdesiniz yahu 355. dönemler daha yeni olmasına rağmen bizden çok yazışmışlar en sessiz topik bizimkisi![]()
almıcam eşim alma havalar düzelince birlikte gezeriz diyor, onunda geldikten 1 hafta sonra işe başlaması gerekiyor bakalım çalışmaya devam edicez sanırım:)
canım benimki perşembe akşam 18.00'da burada, o saatte sarılıyor olacamgün değil de saat sayıyorummm, siz aldınız mı bileti ?