• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Sessiz sakin sayfamızda şafaklarımız 1 gün daha eksilmiş durumda :42:.. son günlerimiz olmasına rağmen kimsecikler yok :50:

gunaydın asker yarenlerı :1: nasılsınız bakalım..ayy ben hafta sonu evı dıp kose temızledım ama cook yoruldum kollarım fena agrıyor kanepelerı karyolayı cekmekten sanırım :26:

kızlar nerelerdesınız :26:

ayyy persembe esım burda Allah ın ıznıyle ıcım kıpır kıpır :52::52::52::118::119::119::119::119::119:

evet artık düğün telaşı başlasın.. nişanlım yokken düğüne az kaldığını hiç anlayamıyorum.. 3 buçuk ay var ve bende hazırlık falan yok :50:
gerçekten mi yaa :18: ortada olan tek şey beyaz eşyalarımız.. gerisi yok.. en önemlisi gelinlik bile bakmadım :50:

eşarbın üzerine aksesuar takmayı düşünmüyorum canım.. gayet sade bir şey olsun istiyorum.. taşlı , allı pullu şeyleri sevemedim gitti.. çok büyük ihtimalle gelinliğim tamamen gipür olur :31:

Başlar canım başlar. Biz eşimle biraz rahat tipleriz. Çok ayrıntıda boğmadık kendimizi, hırpalamadık. Farklı zamanlarda topla 20 gün anca sürmüştür bizim hazırlıklarımız ama inan herşey çok güzeldi. Gelinliğim hazırdı benim diktirmedim. Çok zayıftım ama en beğendiğim gelinlik sanki bana dikilmiş gibi oturdu üzerime. Hala çok beğenirim gelinliğimi. Tarzımız benziyor. Benimkide sırf dantel çok kabarık olmayan bir modeldi. Duvak da gelinliğe göre değişiyor bence. Bende eşarba hiç taş falan kullanmadım. Duvağın güzel olunca üzerine tuttursan yetiyor.
Bizim insanımız artık düğünü falan çok külfet haline getiriyor bence. Aman o olmadı bu olmadı yada olunca borcu harcı derken en güzel zamanlar stresle geçiyor. O yüzden tecrübe etmiş biri olarak tavsiyem çok ayrıntılara takılıp kendinizi strese sokmayın. Çünkü zamanla herşey olur ama o dönemlerdeki kırgınlıklar hiç geçmiyor :50: Şimdi o dönemn mutsuzluğunu hala yaşayan arkadaşlara bakıp kendimizi kıyaslayınca iyiki biz böyle bir çiftiz diyorum. Ve şimdi çok şükür herşeyimiz dört dörtlük

cuma ya birşey kalmadı canım artık herkes sevdiğine kavuşacak sırayla

ÖYle canım nisa ile başladı kavuşmamız. Çarşamba morfistanla burcu vardı galiba. Derken herkes kavuşmuş olacak inşallah:16:

Siz bitirdiniz ya darısı bizim başımıza bizimde az kaldı çok şükür:) ne hazırlıkları yapıyorsunuz?

senınde az kalmıs canım :16: valla canım ben evımı temızledım dun ılk hazırlıgım o oldu :1: bugun de kuafore gıdecegım kocıs bakımlı gorsun :12::12: carsamba da pasta yapmak ıstıyorum sımdılık bu kadar ama kesın bıseyler daha eklerım :16:

Bende bu hafta sonu temzlik yapıcam:) tatlı bişeyler yapıcam ama daha karar veremedim ne pastası yapıyorsun sen :)

kolay gelsın sımdıden ozaman canım :1: yas pasta yapmayı dusunuyorum evde mını bır kutlama yapalım dıye :16: yemek dusunmuyorum o gun annemde olacagız ama tatlı da cok sever esım tatlıda mı yapsam :44:

kolay gelsın sımdıden ozaman canım :1: yas pasta yapmayı dusunuyorum evde mını bır kutlama yapalım dıye :16: yemek dusunmuyorum o gun annemde olacagız ama tatlı da cok sever esım tatlıda mı yapsam :44:

Bende bilemedim ne yapıcağımı hem tatlı hem pasta gerçi sonraki günde yer özlemişlerdir:) bende yemek yapmıcam çünkü gece 1 de gelicek Köstebek pasta mı yapsam diyorum bende ama daha karar veremdim sende varmı tarifler:)

Bende bilemedim ne yapıcağımı hem tatlı hem pasta gerçi sonraki günde yer özlemişlerdir:) bende yemek yapmıcam çünkü gece 1 de gelicek Köstebek pasta mı yapsam diyorum bende ama daha karar veremdim sende varmı tarifler:)

aynen oyle coook tatlı olacak ama ertesı gun de yerler dogru :1: valla canım benı esım etımek tatlısını cok sever oda cok basıt bırsey zaten :1: yaparsam onu yaparım yas pasta da klasık ama aklımda tutamıyorum tarıfı defterımde yazılı :1::1: köstebek pasta onu bılemedım nasıl bırsey :26: hımm demek gece gelıyor yol uzundu degıl mı :26:

aynen oyle coook tatlı olacak ama ertesı gun de yerler dogru :1: valla canım benı esım etımek tatlısını cok sever oda cok basıt bırsey zaten :1: yaparsam onu yaparım yas pasta da klasık ama aklımda tutamıyorum tarıfı defterımde yazılı :1::1: köstebek pasta onu bılemedım nasıl bırsey :26: hımm demek gece gelıyor yol uzundu degıl mı :26:

Evet canım uzun, köstebek pastada basit :) etimeği benim eşimde sever ama ben sarmada yapmayı düşünüyorum:)

Evet canım uzun, köstebek pastada basit :) etimeği benim eşimde sever ama ben sarmada yapmayı düşünüyorum:)

ooo sarma da guzel olur tabı ertesı gun de yenır ısten ızın alacak mısın canım aslında ben almayı cok ıstıyorum ama subatta kardesımın nısanı da var oyuzden ısteyemem sankı :26:

ooo sarma da guzel olur tabı ertesı gun de yenır ısten ızın alacak mısın canım aslında ben almayı cok ıstıyorum ama subatta kardesımın nısanı da var oyuzden ısteyemem sankı :26:

almıcam eşim alma havalar düzelince birlikte gezeriz diyor, onunda geldikten 1 hafta sonra işe başlaması gerekiyor bakalım çalışmaya devam edicez sanırım:)

Back