- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
ben nişanlımı merak ediyorum koca göbeği ne haldedir acaba![]()
zayıflamadı mı hiç.nişanlım 8-10 kilo vermiş tabi bende hiç bi değişim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben nişanlımı merak ediyorum koca göbeği ne haldedir acaba![]()
işte izin verirlerse cuma gideriz. Cumartesi pazar gezerizPazarteside kocamı alır gelirim oradan bir daha da göndermem
İnşallah canım. Yüzyüze olmak daha iyi gelir inan. Sonra düğün telaşınız başlar![]()
evet artık düğün telaşı başlasın.. nişanlım yokken düğüne az kaldığını hiç anlayamıyorum.. 3 buçuk ay var ve bende hazırlık falan yok![]()
zayıflamadı mı hiç.nişanlım 8-10 kilo vermiş tabi bende hiç bi değişim yok
2 ayağın bir papuca girer artık![]()
gerçekten mi yaa :18: ortada olan tek şey beyaz eşyalarımız.. gerisi yok.. en önemlisi gelinlik bile bakmadım![]()
gerçekten mi yaa :18: ortada olan tek şey beyaz eşyalarımız.. gerisi yok.. en önemlisi gelinlik bile bakmadım![]()
gelinlik çok önemli yaaa aceleye gelmez ki benim 2 ay sürdü provam falan dikimi
mutfağın ıvırı zıvırıda bitmez eksiklerini tamamla bu arada bide nevresim yatak örtüsü en güzelinden al sonradan alamazsın çünkü genelde borcun oluyo alamıyosun benim içimde fransız güpürlü bi yatak örtüsü nevresim arası bişey vardı saten krem rengi o içimde kaldı sonradanda alamadım
valla şu çeyiz hazırlıklarında almayı en çok sevdiğim şey nevresim.. şimdilik 8 tane var annem yeter evlendikten sonra eskidikçe alırsın diyor ama pembeli , morlu nevresimleri görünce dayanamıyorum![]()
hee 2 ay sürdüyse iyi.. düğüne 3 buçuk ay var o sürede yetişir![]()
ben bazen çeyizlerin olduğu topiklere bakıyorumda aaa bende istiyorum bundan diyorum :))) english home karaca falan çok hoşuma gidiyo desenler ben hobbyle taçın almıştım hep ama şimdikiler çok güzelll
sen biliyosundur kafanda gelinlik modeli vardır kapalımısın ?
bende çeyizlere bakıyorum çoook güzel nevresimler var.. kesinlikle english home ve karaca süper... birde ben yeni evlenen kızlar evlerinin resimlerini paylaşıyorlar onlara bakıyorum![]()
işin kötü yanı o kafamda bir model yokevet canım kapalıyım
![]()
hımmm ne güzelll kapalı gelinlikte güzel modeller çok ama sana tavsiyem duvağın rahibe modeli olmasın öyle diolar o modele
canım rahibe modeli hangisi oluyor bilmiyorum ama duvağı şöyle kabarık kabarık yapıyorlar o mu rahibe modeli acaba :26:
böyle eşarbın üstünden yapıyolar duvağı bence hoş deil şal gibi üçgen yapmıştı kuzenin eşarbını üstünede taşlı bi aksesuar taktırmıştı geniş bişey çok hoştu ya
eşarbın üzerine aksesuar takmayı düşünmüyorum canım.. gayet sade bir şey olsun istiyorum.. taşlı , allı pullu şeyleri sevemedim gitti.. çok büyük ihtimalle gelinliğim tamamen gipür olur![]()
evet romantik oluyo güpür ya severim ama benim gelinliğim taşlıydı