• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bizim sayfamızda niye çiçekler açmıyor ya, nedir üzerimizdeki bu ağırlık ? Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden ..

yapıver canım ya:) onlar yokken rahata alıştık şimdi onlar gelince zorlanıcaz mı ne böyle daha mı iyiydik acaba:1:

aynen öyle zorlanacağız :31:nişanlım 2 günde bir tatlı ister.. ben mutfak işini hiiiç sevmem ona da yapamam diyemeyeceğim olan bana olacak yani :1:

Canım nasılım ben de bilmiyorum erkek arkadaşıma mesaj atıyorum buaralar senle konuşmaya ihtiyacım var ara da konuşalım diyorum sonra arıyor noldu diyor, bir şey yok sadece konuşmak istedim diyorum, kızıyor sonra ben de bir şey oldu sandım , arkadaşlarla oturuyorduk hemen aradım insan öyle mesaj atar mı vs ..... Anlamıyorum ki ben bu askerleri .. Sen nasılsın, evinize alıştın mı ?

canım bunların hangisi normal ki :19:

Canım nasılım ben de bilmiyorum erkek arkadaşıma mesaj atıyorum buaralar senle konuşmaya ihtiyacım var ara da konuşalım diyorum sonra arıyor noldu diyor, bir şey yok sadece konuşmak istedim diyorum, kızıyor sonra ben de bir şey oldu sandım , arkadaşlarla oturuyorduk hemen aradım insan öyle mesaj atar mı vs ..... Anlamıyorum ki ben bu askerleri .. Sen nasılsın, evinize alıştın mı ?

alıştık canım doğalgaz açıldı şimdilik sorun yok.iyi oldu nişanlım gelene kadar herşey bitmiş olacak o gelince gezmek istiyorum onsuz günlerin acısını çıkarmak:)

Bizim sayfamızda niye çiçekler açmıyor ya, nedir üzerimizdeki bu ağırlık ? Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden ..

canım bende de aynı durum.siz ne zaman kavuşuyosunuz şimdi?kaç gün var

aynen öyle zorlanacağız :31:nişanlım 2 günde bir tatlı ister.. ben mutfak işini hiiiç sevmem ona da yapamam diyemeyeceğim olan bana olacak yani :1:

canım yaparsın vallahi o beğensin diye yapmayacağın şeyleri yaparsın.ben nişanlım sayesinde mutfakta kendimi geliştirdim yemeği çok sever :)

çok istiyorum kızlar bizede mini bir tatil olur ama bakalım. Biraz da kış yolu çekiniyorum :50:

olsun canım eşinle döneceksiniz nasılsa git bence sonra gitmediğine pişman olma

kızlar nerdesiniz yahu 355. dönemler daha yeni olmasına rağmen bizden çok yazışmışlar en sessiz topik bizimkisi:20:

canım bugün bitti bugünü saymıyorum.. nasip olursa çarşamba sabahı burada olacak o yüzden çarşambayı da saymıyorum.. geriye kalıyor pazartesi ve salı :16:

ne güzel canım çarşambaya birşey kalmadıki bizde o gün internetten görüşeceğiz inşallah .bidahaki cumada biz kavuşacağız inanamıyorum

ne güzel canım çarşambaya birşey kalmadıki bizde o gün internetten görüşeceğiz inşallah .bidahaki cumada biz kavuşacağız inanamıyorum

valla canım yaa.. çift hanelerdi , plakalardı derken doğan güneşe çok çok yaklaştık özellikle de ben :1: yarın bir kuaföre gideyim de kendime geleyim.. martı kaşlarımla nişanlımı karşılamak olmaz :1:

valla canım yaa.. çift hanelerdi , plakalardı derken doğan güneşe çok çok yaklaştık özellikle de ben :1: yarın bir kuaföre gideyim de kendime geleyim.. martı kaşlarımla nişanlımı karşılamak olmaz :1:

evet canım git tabi okadar aydan sonra seni bakımlı görsün:21:

ne zaman gideceksiniz canım
işte izin verirlerse cuma gideriz. Cumartesi pazar gezeriz :21: Pazarteside kocamı alır gelirim oradan bir daha da göndermem:19:

inşallah canım yaaa.. karşılıklı oturup konuşmak için can atıyorum.. inşallah tüm sorunlar çözüm bulur :31:
İnşallah canım. Yüzyüze olmak daha iyi gelir inan. Sonra düğün telaşınız başlar :16:

Back