Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapıver canım ya:) onlar yokken rahata alıştık şimdi onlar gelince zorlanıcaz mı ne böyle daha mı iyiydik acaba![]()
Canım nasılım ben de bilmiyorum erkek arkadaşıma mesaj atıyorum buaralar senle konuşmaya ihtiyacım var ara da konuşalım diyorum sonra arıyor noldu diyor, bir şey yok sadece konuşmak istedim diyorum, kızıyor sonra ben de bir şey oldu sandım , arkadaşlarla oturuyorduk hemen aradım insan öyle mesaj atar mı vs ..... Anlamıyorum ki ben bu askerleri .. Sen nasılsın, evinize alıştın mı ?
canım öyle bir şey varsa mutlaka git 2 gün 2 gündür hemde size değişiklik olur
çok istiyorum kızlar bizede mini bir tatil olur ama bakalım. Biraz da kış yolu çekiniyorumaydemir16 .!.:Ne kadar güzel olur canım şartları zorlayın bence...
Canım nasılım ben de bilmiyorum erkek arkadaşıma mesaj atıyorum buaralar senle konuşmaya ihtiyacım var ara da konuşalım diyorum sonra arıyor noldu diyor, bir şey yok sadece konuşmak istedim diyorum, kızıyor sonra ben de bir şey oldu sandım , arkadaşlarla oturuyorduk hemen aradım insan öyle mesaj atar mı vs ..... Anlamıyorum ki ben bu askerleri .. Sen nasılsın, evinize alıştın mı ?
Bizim sayfamızda niye çiçekler açmıyor ya, nedir üzerimizdeki bu ağırlık ? Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden ..
aynen öyle zorlanacağıznişanlım 2 günde bir tatlı ister.. ben mutfak işini hiiiç sevmem ona da yapamam diyemeyeceğim olan bana olacak yani
![]()
çok istiyorum kızlar bizede mini bir tatil olur ama bakalım. Biraz da kış yolu çekiniyorum![]()
benim ikinci ama o korku bende hala var canımgeçecek diye bekleme bebişi kucağına aldıgında kurtuluyorsun o karamsarlıktan(lohusa depresyonunu saymıyoruz tabii)Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
kızlar nerdesiniz yahu 355. dönemler daha yeni olmasına rağmen bizden çok yazışmışlar en sessiz topik bizimkisi![]()
ben geldimm canım![]()
hoşgeldin canım.şafak 2 mi senin cidden:)
Bakalım canım izin çıksa gideceğiz galibaolsun canım eşinle döneceksiniz nasılsa git bence sonra gitmediğine pişman olma
canım bugün bitti bugünü saymıyorum.. nasip olursa çarşamba sabahı burada olacak o yüzden çarşambayı da saymıyorum.. geriye kalıyor pazartesi ve salı![]()
Bakalım canım izin çıksa gideceğiz galiba![]()
canım ne güzel az kaldı yaa resmen 2-3gün sonra yanyanasınızcanım bugün bitti bugünü saymıyorum.. nasip olursa çarşamba sabahı burada olacak o yüzden çarşambayı da saymıyorum.. geriye kalıyor pazartesi ve salı![]()
ne güzel canım çarşambaya birşey kalmadıki bizde o gün internetten görüşeceğiz inşallah .bidahaki cumada biz kavuşacağız inanamıyorum
canım ne güzel az kaldı yaa resmen 2-3gün sonra yanyanasınızTüm sıkıntıların sonu olur inşallah
valla canım yaa.. çift hanelerdi , plakalardı derken doğan güneşe çok çok yaklaştık özellikle de benyarın bir kuaföre gideyim de kendime geleyim.. martı kaşlarımla nişanlımı karşılamak olmaz
![]()
evet canım git tabi okadar aydan sonra seni bakımlı görsün![]()
işte izin verirlerse cuma gideriz. Cumartesi pazar gezerizne zaman gideceksiniz canım
İnşallah canım. Yüzyüze olmak daha iyi gelir inan. Sonra düğün telaşınız başlarinşallah canım yaaa.. karşılıklı oturup konuşmak için can atıyorum.. inşallah tüm sorunlar çözüm bulur![]()
İnşallah canım. Yüzyüze olmak daha iyi gelir inan. Sonra düğün telaşınız başlar![]()